- 20 Ekim 2015
- 96
- 13
12 binİyi günler çok geçmiş olsun acaba fiyat verebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 binİyi günler çok geçmiş olsun acaba fiyat verebilir misiniz?
Merhabalar, Ali hocaya karar veren oldu mu aranızda.Tmm tesekurler, Size tam istediginiz burnu mu yapti ? bende ona olmak istiyorum ama tedirginim acikcasi
Merhaba Ali hocaya muayene oldunuz mu?Ah şu burunlar ama sunu anladim ameliyat olmaktan daha zor ameliyat sonrasi surec
Merhaba Siz ameliyat oldunuz mu yoksa olmak için bekliyor musunuz12 bin
Merhaba ah evet ben de 10 senedir karar vermeye çalışıyorum. Açıkçası barış çakır ı görmeme ameliyat kararı verdim. Geliştirdiği teknik çok iyi uzun vadedeki sonuçları da sorunsuz görünüyor. Ondan da randevu aldım ama tabi fiyatı oldukça yüksek. Ben de onun tekniğini uygulayanları araştırdım. Şu an adana yakınında oturuyorum. Ali evlice yi o sebeple buldum. Aynı tekniği uyguluyor. Kapalı piezzo tekniği poligon konsepti. Gördüğüm kadarıyla ameliyat sonrasında daha hızlı iyileşme ve iyi sonuç çıkarıyor. O sebeple. Bir de İzmit te Turgut yüce var onun da sonuçları güzel. Bunlar barış çakır a alternatif uygun fiyatlı araştırdıklarım. Bi de aynı tekniği yapanlar
İyi günler çok geçmiş olsun acaba fiyat verebilir misiniz?
Merhaba, Ali bey'e muayene oldunuz mu? Son durum nedir acabaÖyle mi ben daha muayeneye gitmedim. Gidince oradaki resimlere de bakmayı düşünüyorum
Merhaba bende ameliyat oldum 2. Ayım kalın deriliyim şiş geliyor biraz da kalın ağlıyorum sürekli sinirlerim bozuldu son günlerde şuan nasıl burnunuzAh şu burunlar ama sunu anladim ameliyat olmaktan daha zor ameliyat sonrasi surec
Teşekkürler doktora 2. Aya göre gayet iyi diyor beni görenler de iyi diyor ben çok müdahale istemedim zaten eski burnum sola eğriydi artık o düzelince mi biraz kalın geldi bilmiyorum alışamadımGeçmiş olsun Doktor beyle konuştunuz mu peki durumu
Merhaba Evet muayene oldum ama vazgeçtim. Zaten salgın sureci girince ameliyat olma hevesimi de erteledimMerhaba, Ali bey'e muayene oldunuz mu? Son durum nedir acaba
Merhaba Siz ameliyat oldunuz mu yoksa olmak için bekliyor musunuz
Merhaba Evet muayene oldum ama vazgeçtim. Zaten salgın sureci girince ameliyat olma hevesimi de erteledim
Merhaba doktor bey ile görüşme şansınız varsa kendiniz görüşüp karar verin benim kendime göre farklı sebeplerim oldu size söyleyip sizi vazgeçirmek içime sinmez. Doğru da olmaz. Birkac konuda güven sağlayamadım diyeyim
Muayenehanesine kontrol için gelen hastaların burunlarını gördünüz mü? Benim için en önemli referans o. Ama her zaman denk gelmiyor kontrol hastasıMerhaba doktor bey ile görüşme şansınız varsa kendiniz görüşüp karar verin benim kendime göre farklı sebeplerim oldu size söyleyip sizi vazgeçirmek içime sinmez. Doğru da olmaz. Birkac konuda güven sağlayamadım diyeyim