Kızlar Dr. Akın Yücel e kas altı meme protez yaptırdım. 2 gece hastanede kaldım.İlk gece narkoz ve ignenin etkisi ile sorun yoktu.İlk gün sabah çok ağrım vardı,İgnelerle geçiyor tabi,2. gün direnler çıktı ve ben de çıktım hastaneden. 3.gün bitti, Ağrılar azalıyor ewt ama çok şiş ve özellikle göğüs altını hiç hissetmiyorum. Masajlara hemen başlayalım dendi ama çok canım yanıyor hemen masaja başlamak normal mi? Okuyorum herkes kontrolden sonra başlamış..Uyuşukluklar ne zaman geçiyor?? Banyo 1 gün sonra yapılabilir dendi ama ben korkuyorum..Çok şiş ve ben gerginlikten çatlaklar oluşacak diye çok korkuyorum.. Tecrübeli arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşirsa çok sevinirim..
Kızlar Dr. Akın Yücel e kas altı meme protez yaptırdım. 2 gece hastanede kaldım.İlk gece narkoz ve ignenin etkisi ile sorun yoktu.İlk gün sabah çok ağrım vardı,İgnelerle geçiyor tabi,2. gün direnler çıktı ve ben de çıktım hastaneden. 3.gün bitti, Ağrılar azalıyor ewt ama çok şiş ve özellikle göğüs altını hiç hissetmiyorum. Masajlara hemen başlayalım dendi ama çok canım yanıyor hemen masaja başlamak normal mi? Okuyorum herkes kontrolden sonra başlamış..Uyuşukluklar ne zaman geçiyor?? Banyo 1 gün sonra yapılabilir dendi ama ben korkuyorum..Çok şiş ve ben gerginlikten çatlaklar oluşacak diye çok korkuyorum.. Tecrübeli arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşirsa çok sevinirim..
evet canım hastane de prof. de çok da uçuk değillermiş. Geçmiş olsun güle güle bir ömür boyu seninle mutlu mesut yaşasın yeni cicişlerinEvet Prof. Dr Akın Yücel . Cerrahpaşa nın bölüm başkanı kendisi. Ameliyatları anlaşmalı özel hastanelerde yapıyor. Kesenize uygun hastaneyi tercih ediyorsunuz...Hastane gecelik 250 istedi..2 gece kaldık..Ameliyat için hastane kirası 1250 idi. 2 gece de kalınca 1750 oldu..Uçuk bir rakam değil..Doktora da silikon ücreti dahil 5500 TL verdik.
Bence çok makul bir fiyat..Artı benim kitlem vardı onuda aldı .Ona hesap çıkarmadı sagolsun.
Siz masaja ne zaman başladınız...Ameliyattan kaç gün sonra??
teşekkürler canım:) Allah pişman etmesin...Doktorumu tavsiye ederim kesinlikle.Pozitif bir insan en başta ve güven veriyor. Bu çok önemli..
sizin istanbul ne kadar pahalı yaa :)) ben ıstanbulu bılmıyorum ama bende 1 gece kaldım kan tahlıllerı dahıl 4000 odedım izmirde artı sonucta tam ıstedıgım gıbı oldu..doktorumda cok basarılı bi cerrah...izmirde o ucrete hem burun hemde gögüs büyütme olunuyo..
sizin istanbul ne kadar pahalı yaa :)) ben ıstanbulu bılmıyorum ama bende 1 gece kaldım kan tahlıllerı dahıl 4000 odedım izmirde artı sonucta tam ıstedıgım gıbı oldu..doktorumda cok basarılı bi cerrah...izmirde o ucrete hem burun hemde gögüs büyütme olunuyo..
Şekercim damla takıldı...Nişantaşında muayenehanesi var. Cerrahpaşa ya hiç gitmedim. Netten Akın Yücel diye aratırsan çıkar...Hüsrev Gerede caddesinin hemen başinda Akbank üstü.Erbil Apt. 260 cc oldu benim.Zaten çok zayıfım bi de hiç olmayınca 260 bana büyük bile geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?