Dr. Akın Yücel e ameliyat olan varmı???

Vilasyada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
6
0
36
İstanbul
Kızlar Dr. Akın Yücel e kas altı meme protez yaptırdım. 2 gece hastanede kaldım.İlk gece narkoz ve ignenin etkisi ile sorun yoktu.İlk gün sabah çok ağrım vardı,İgnelerle geçiyor tabi,2. gün direnler çıktı ve ben de çıktım hastaneden. 3.gün bitti, Ağrılar azalıyor ewt ama çok şiş ve özellikle göğüs altını hiç hissetmiyorum. Masajlara hemen başlayalım dendi ama çok canım yanıyor hemen masaja başlamak normal mi? Okuyorum herkes kontrolden sonra başlamış..Uyuşukluklar ne zaman geçiyor?? Banyo 1 gün sonra yapılabilir dendi ama ben korkuyorum..Çok şiş ve ben gerginlikten çatlaklar oluşacak diye çok korkuyorum.. Tecrübeli arkadaşlar benimle tecrübelerini paylaşirsa çok sevinirim..

benım doktorum bandajlarımı ıkı kez degıstırdı..amelıyatı pazartesı oldum ve salı gunu hastaneden cıktım ve cuma gunu ıkıncı bandajımı sardı..1 hafta doldugunda sporcu sutyenıne gectım ama sporcu sutyenın sıkı olmalı ve sıkı olması protezın sekıl alması acısından onemlı..banyoda 1 hafta bıttı o zaman yaptım ama doktor dıkıslerıme bakarak karar verdı..ole hemen banyo yapmanı onermıyorum yınede sen bılırsın ama dıkıslerın su toplayabılır dıye dusunuyorum..masajada 1. hafta bıttıkten sonra basladım gunde 3 kez bırer dakıka..memenın ucundan bıtım yerıne dogru cok bastırmadan ama cokta hafıf olmadan masaj yapabılırsın ve sonra asagıdan yukarı dogru 3-4 kez yukarı kaldır..daha sonrada koltugun alt kısmından yanı yandan alıp ortada bırlestırıyosun ama sen daha yenı amelıyat oldugun ıcın bunları bırıncı haftadan sonra cok yuklenmeden yap ..zaten doktorun sana nasıl yapcagını soler ve dıkıslerının oldugu yerden acık sarı su gelırse panık olma o dokular ııyılestıgının gostergesı..bende panık olmustum ole gelınce doktorumu aradım ama dookular ıılestıgı ıcın ole oluyo dedı ama sen banyo yapma bence ..

geçmiş olsun canım. zamanla ödemler şişlikler gider ve ağrın sızın da 3-5 gün sonra hiiiç olmaz o kadar. dr diye yazmışsın ama adamı merak ettim şimdi baktım netten prof. dıye geçiyor ünvanı. Pahalı mıydı diğerlerine göre? Kaça yaptırdın canım birde hastaneye ne kadar ödedin ayrıca. ben hesabı kitlerler diye doktorumda gerek yok kalmana dedi diye eve dönmüştüm.

Evet Prof. Dr Akın Yücel . Cerrahpaşa nın bölüm başkanı kendisi. Ameliyatları anlaşmalı özel hastanelerde yapıyor. Kesenize uygun hastaneyi tercih ediyorsunuz...Hastane gecelik 250 istedi..2 gece kaldık..Ameliyat için hastane kirası 1250 idi. 2 gece de kalınca 1750 oldu..Uçuk bir rakam değil..Doktora da silikon ücreti dahil 5500 TL verdik.
Bence çok makul bir fiyat..Artı benim kitlem vardı onuda aldı .Ona hesap çıkarmadı sagolsun.
Siz masaja ne zaman başladınız...Ameliyattan kaç gün sonra??

evet canım hastane de prof. de çok da uçuk değillermiş. Geçmiş olsun güle güle bir ömür boyu seninle mutlu mesut yaşasın yeni cicişlerin

Son düzenleme:
teşekkürler canım:) Allah pişman etmesin...Doktorumu tavsiye ederim kesinlikle.Pozitif bir insan en başta ve güven veriyor. Bu çok önemli..

teşekkürler canım:) Allah pişman etmesin...Doktorumu tavsiye ederim kesinlikle.Pozitif bir insan en başta ve güven veriyor. Bu çok önemli..

Fiyat iyiymiş gerçekten.Yuvarlakmı,damla silikonmu taktı acaba,bunu belirtmemişsin.Bide kaç cc lik protez kullandı acaba?Bilgilendirirsen sevinirim...Bir soru daha doktora muayene olmak için Cerrahpaşayamı gitmemiz gerekiyor yoksa özel muayenehanesi varmı? bu kadar şimdilik,teşekkürler.

sizin istanbul ne kadar pahalı yaa :)) ben ıstanbulu bılmıyorum ama bende 1 gece kaldım kan tahlıllerı dahıl 4000 odedım izmirde artı sonucta tam ıstedıgım gıbı oldu..doktorumda cok basarılı bi cerrah...izmirde o ucrete hem burun hemde gögüs büyütme olunuyo..

Şekercim damla takıldı...Nişantaşında muayenehanesi var. Cerrahpaşa ya hiç gitmedim. Netten Akın Yücel diye aratırsan çıkar...Hüsrev Gerede caddesinin hemen başinda Akbank üstü.Erbil Apt. 260 cc oldu benim.Zaten çok zayıfım bi de hiç olmayınca 260 bana büyük bile geldi.

Valla kafam bozuluyor,izmire gelcem herhalde meme operasyonu için...Ama kontroller var işte.Yoksa gelirim valla...

İlki 2004 ikincisi 2008 senesinde olmak üzere kendisi 2 ayrı operasyonumu yaptı. İlkinde meme protez(silikon) ve liposuction ameliyatı oldum benden sonra birer hafta ara ile de biri bayan biri erkek 2 arkadaşım daha meme protezi ve liposuction operasyonları oldu.
2008 senesinde burun estetiği oldum yine aynı operasyonda yüzüme ufak başka müdahaleler ile beraber ikinci kere liposuction yapıldı.
Her iki liposuction operasyonumda farklı bölgelere müdahale edildi. Ayrıca bu sene yani 2011 senesinde eşimin yüzündeki benleri aldırdık. Alerjik bir yapım var, cildim problemli. Kontakt lensi bile zamanında zor kullanmış biri olarak hiçbir komplikasyon ile karşılaşmadım. Tüm estetik operasyonlarımın sonucu inanılmaz doğal. İnsanları inandırmak bile zor oluyor diyebilirim.
Elbette ameliyat sonraları kızarıklıklar, şişlikler, kısa süreli his kayıpları, ağrı ve acılar oluyor fakat ağrı kesici iğne ve ilaçlar ile bunları atlatıyorsunuz. Sonuca değer !!! Prof.Dr.Akın Yücel kasap doktor tabir edilen doktorlardan değil. Güven veriyor, kibar ve dürüst. Doktor olmanın tüm vasıflarını taşıdığını düşünüyor ve kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.

Merhaba,
Doktorunuzun ismi ne acaba İzmir'deki?

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…