Dr. Akın Demiralay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

zke

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
4
0
Merhaba arkadaşlar,

Akın Demiralay'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. aranızda kendisine ameliyat olan var mı acaba?:44::44::44:

bu dr hakkında bır bılgıısı olan varmı ben bır tane kız gormustum taksım metroda ve burnu yapılıydı ve ona gıdıp sordugumda bu dr adını verdı ve bayet hos duruodu sadece bıraz fazla kalkık duruyodu oda o kendısı oyle ıstedıgı ıcınmıs burnunu kaldır dedım yukarıya kaldırdı ve delıklerıde ınceledım yamukluk yoktu ama ınsan korkuyor sızınde fotoları gorebılırmıyız?

kızlar akın demiralay hakkında bilgi istiyorum galiba bu doktor antalyaya haftanın 2 günü gelip ameliyatı yapıyormuş diye duydumm yardımılarınıza ihtiyacım var.

Merhaba,
Bir tanidigim Akin Bey`e burun estetigi yaptirmisti ve bence gayet basarili ve dogal bir goruntusu vardi. Muayenehanesi Istanbul/Nisantasi`nda ve gorusme ucretsiz. Dilerseniz kendisi ile gorusup, kendi durumunuz hakkinda bilgi alabilir ve ornek fotograflari inceleyebilirsiniz.

Benim ablam ve 2 arkadaşım Akın Demiralay da yaptırdı bir arkadaşımın burnu biraz büyük oldu ama ablamın güzel oldu. Akın bey güzel yapıyor biz ablamın burnunu beğendik. ama pahallı en son duyduğumda 6000 di fiyatı

Merhaba arkadaşlar,

Akın Demiralay'a burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. aranızda kendisine ameliyat olan var mı acaba?:44::44::44:

Ben 2012 haziran da Akın beye burnumu yaptırdım çok da memnunum ameliyattan sonra 5 gün içinde morluklarım geçti şişliklerim indi fakat 2 ay kadar burun çevresi şiş kalıyor.ameliyatı antalya da oldum haftanın 2 günü orda oluyor.Ameliyattan sonra burun deliklerimin eşit olması için 2 hafta burnumda tıpayla kaldı çoğu arkadaşımın doktoru böyle bişi yapmadıgı için eşit olmuyo delikleri ben yaptırdıgımda fiyat 5 milyardı şu an ne kadar bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim hem çok ilgili hemde çok becerikli bi doktor isterseniz fotografını da sonradan yükleyebilirim burnumun.umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

Ben de Antalyada dr ariyorum sanirim siz Akin beye Antalyada ameliyat olmussunuz. Yeni uye oldum ben de resimlere bakabilirmiyim acaba bilmiyorum. Koyarsaniz belki gorebilirim, ornek resim gormek cok onemli insan guvenemiyor bi turlu, burun cok onemli...

Siz Akin beye nasil karar verdiniz ornek resim gormusmuydunuz?

Antalya'da Dr hadi nural derim...AKIN beyde çok iyi silikon ameliyatımı yaptı...ama burun estetiğinde kbb çi tavsiye ederim...çok arkadasımı hadi bey yaptı çok doğal yapıyor... Karar siZin gecen hafta kuzenimin burnunu yaptı gidip görüştü fotolara bakın ücretsiz

bende antalyada dr arştırıyorum bikaç dr konuştum ama içime sinmedi çünkü benim istediğimi hiç sormak yok dinlemiyorlar bile kendi kafasında çizmişler konuşuyolar ve bide üstüne hazırlıklı ol kötü yorumda gelebilir sende beğenmeyebilirsin ama sabırlı ol falan işte başkalarına yaptıkları burunları gösteriyolar ama bilgisayardan benim burnuma şekil vermiyolar o da etkilenmiyim diye ama bana yapacağı burna yakın bişeyler çizmesse nasıl o dr güvenebilirim neyse gösterdikleri daha önce yaptıkları burunları da beğenmedim nerdeyse aynı önden tamam yandan çok değişim var ama benim zaten ön problemli önerebileceğiniz dr varmı bana ve varsa fotolarınızı göderirmisiniz

bu sitede okadar güzel burunlar varki maşallah hem önden hem yandan ama neden antalyada dr lar (geneli olmasada bir kısmı) kendi kafasında tasarlayıp karşısındakini hiç dinlemeden konuşuyor ve önden çok değişim yapılmaz zaten diyolar anlamadım yapan nasıl yapmış çok moralim bozuluyor artık okadar heveslenip görüşmeye gidiyorum olmuyo ne güzel yaza olcaktım herkezi ikna ettim sonunda ama dr yok şimdide

Son düzenleme:

Bilgisayarla sadece üstten törpüleme yapılıyor...aslında çizim hikaye ...çizimler yanıltmasın ... Çizimde kavisi çok yada az gösterilir sende buna göre karar verirsin...hadi beyle gidip görüş resimlere bak doğal burunları gör....hatta ismimi ver kendi yakınlarımın burnunun eski ve yeni halini göstersin

Bende sağlık sektöründeyim 6 aydır araştırıyorum göğüs büyütme ameliyatını...çevredeki çoğu kişi AKIN beye yaptırdı biri hariç herkes memnunda gerçi o göğüsünü küçülttürdü....2 Dr arasında kararsız kaldım sonra AKIN beyle ve başka estetikçilerle daha önce çalışmış hemşireleri buldum sordum onlarda AKIN bey dedi bende kararımı verdim...çok memnunum :)

hadi nuralla görüşcem aklımdaki dr benim burnumda kemik var hafif ama en çok ucu burnumun canımı sıkıyor önden foto çektiremiyorum ama gittiğim dr larda ragıp özdemir hariç (oda foto göstermedi ama konuşmaları iyiydi en azından ne istediğine önem veriyodu) önden değişme çok olmaz dediler bana yandan değişir dediler foto gösterdiler yandan güzel ama önden foto yokmu dedim gösterdi değişmemiş hiç yani değişim göremedim bende söyledim bukadarmı oldu diye anca bu fotolardaki bayanların ki kadar değişir diyorlar korkuyorum bende yine ucu aynıya yakın kalcak diye hadi beye de gitcem umarım iyi olur teşekkür ederim yardımınız için hadi beyde olmazsa ragıp özdemir diyorum en son çare ama işte konuşmalara bakarak dr seçmekte olmaz kimse bilmiyor dr u umarım hadi bey olur

Son düzenleme:

İşim gereği Antalya'daki kbb doktorlarını iyi tanırım hatta aramda çok iyidir ancak Ragıp Özdemir'i hiç duymadım...hadi beye gözün kapalı operasyonu ol derim :)

İşim gereği Antalya'daki kbb doktorlarını iyi tanırım hatta aramda çok iyidir ancak Ragıp Özdemir'i hiç duymadım...hadi beye gözün kapalı operasyonu ol derim :)

teşekkür edreim zaten nefes de alamıyorum bu açıdan kbb cı daha iyi olur ragıp özdemiri tesadüfen buldum zaten olimpos hastnesinde ama hiç duyulmamış bende foto bile görmedim konuşmalara bakıp dr seçilmez ben vazgeçiyim bu dr dan en iyisi artık hadi nural zaten gidip görüşcektim inş.olur da yanlış bir dr a karar vermem

Son düzenleme:

Bence de Melism hiç duyulmamış ve foto görmediğin birine olma, riskli olabilir. Hadi nural iyi deniyor ama senin fikrin önemli gidip görüşmek lazım, mutlaka yaptığı işlere bak ama :))

Bence de Melism hiç duyulmamış ve foto görmediğin birine olma, riskli olabilir. Hadi nural iyi deniyor ama senin fikrin önemli gidip görüşmek lazım, mutlaka yaptığı işlere bak ama :))
evet hadi nuralı da görmek iyi olur umarım o olur burda biri vardı hadi nurala olan yan profili koymuştu ve güzel görünüyordu ama şuan o fotoyu bidaha göremiyorum 1 ay önceydi sanırım o foto varken ama aklımda özerdemlr engin erkel hakan demir yada özel hastanelerin plastik cerrahları vardı onlar çok övülmüştü onları düşünüyordum kesin biri olur güzel yapmışlarki övülüyorlar demiştim hadi bey i unutmuştum dr larla görüşmeye gittiğimde keşke onada gitseydim şimdi 1 ay beklicem gitmek için aslında hadi bey olsa negüzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…