Bende sağlık sektöründeyim 6 aydır araştırıyorum göğüs büyütme ameliyatını...çevredeki çoğu kişi AKIN beye yaptırdı biri hariç herkes memnunda gerçi o göğüsünü küçülttürdü....2 Dr arasında kararsız kaldım sonra AKIN beyle ve başka estetikçilerle daha önce çalışmış hemşireleri buldum sordum onlarda AKIN bey dedi bende kararımı verdim...çok memnunum :)
ücret ne kadar ödediniz?geçmiş olsun bu arada...
Merhaba rica etsem özelden falan bir şekilde burnunun resimlerini ve fiyat bilgisini benimle paylaşabilir misin?Bende burun ameliyatını düşünüyorum fakat henüz karar veremedim.Yardımcı olabilirsen çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.Arkadaşlar bende Hakan demiri tavsiye ederim kendisine 2. operasyonum için gittim daha önce burnumu yapmıştı gayet memnunum, 3 ay öncede meme büyütme yaptık yine sorunsuz geçti kendisi sizin istediğinizden çok doğru olana yönlendirmeye çalışıyor biraz ama, sonuçlar ilgi alaka çok güzel buraya da bir küçük teşekkür olsun diye yazıyorum açıkçası,. indirim yaptı bu nedenle eski hasta indirimiyle güzel fiyat aldım açıkçası. Tavsiye ederim dedemanda muayenesi