Dr. Akın Demiralay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aslında ben ilk özerdemleri 2.hadi nuralı düşünmüştüm burda biraz araştırma yaptım 1 özerdem 2 engin erkal sonra özel hast.ve hakan demir ömer özkan diye gitti hadi nural aklımdan çıktı tek madiface kaldı aklımda hadi beyin çalıştığı hast. ama burası neresi nerde bu hastane düşünüp durdum istanbulmuydu acaba bu hastane diye hadi nural ordaydı biliyordum ama unutmuşum bide okadar güvenerek gittim biri olur diye hiç biri olmadı zaten moralim bozuldu çıktım geldim antalyadan sonradan geldi hadi nural vardı diye ama şuan aklımdaki tek dr hadi nural oda olmazsa özel bütün hastanelerin plastik cerrahlarını gezcem ama umarım olur 1 aya giderim inş.

Son düzenleme:
kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım

ömer özkan dan gün bile alamadım görüşmeye zaten 200 lira istedi ama kendisiyle görüşmek isterdim :KK43: antalyayıda biliyorum ama estetik konusunda hiç fikrim yok napcağımı bilemiyorum

Bende sağlık sektöründeyim 6 aydır araştırıyorum göğüs büyütme ameliyatını...çevredeki çoğu kişi AKIN beye yaptırdı biri hariç herkes memnunda gerçi o göğüsünü küçülttürdü....2 Dr arasında kararsız kaldım sonra AKIN beyle ve başka estetikçilerle daha önce çalışmış hemşireleri buldum sordum onlarda AKIN bey dedi bende kararımı verdim...çok memnunum :)

ücret ne kadar ödediniz?geçmiş olsun bu arada...

ben 4 ay önce akın bey e burun ameliyatı oldum. rahat nefes almanın keyfini çıkarıyorum. ayrıca çok doğal bir burun yaptı çok memnunum.

size yrd. doc. dr. ragip ozdemir i oneririm. sahsen memnun kaldim. kendisi su an bildigim kadariyla akra estetik ile calismakta.

• ben size kesinlikle dr Hakan demiri öneririm ameliyat öncesi ve sonrası hastalarıyla birebir kendisi ilgileniyor ve takip ediyor dr. Hakan demir bey çok sakin, az konuşmayı tercih eden ama hastayı kesinlikle tam bilgilendiren ve hastayla tam ilgilenen bir doktor. Konuştuğunuzda kesinlikle güven veriyor. Ben kendisine burun estetiği yaptırdım. Rahatlığı ve mütevazi olduğu kadar kendinden emin tavrıyla tüm yüzünüzün ifadesini ve şeklini değiştircek bir ameliyata girmiyormuş gibi size sonuca dair hiçbir ipucu vermemesine rağmen güveniyorsunuz.Kesinlikle olması gerekeni yapıyor ne azı ne fazlası. Ben şu an ki halimden çok memnunum. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Burun estetiği düşünüyorsanız kesinlikle görüşüp fikrini almanız gereken başarılı bir doktor..Şimdi de botox ve dolgu için gidiyorum ve ablamı da götürüyorum.Kendisini ailece çok seviyoruz ve sonsuz güveniyoruz

Akın beye gidip thermage yaptıran varmı acaba.. yüz gerdirme de çok başarılı olduğunu duydum

Arkadaşlar bende uzun bir süre doktor baktım ve HAKAN Demir beye meme ve burun ameliyat oldum. Kendisi hakkında yorumları okuduğumda aradığım doktor olduğunu düşünmüştüm. Gerçektende yanılmamışım, TAM ARADIĞIM DOKTORU BULMUŞUM. Ameliyat hakkındaki endişelerimi kendisiyle paylaşmıştım, bana çok güven ve cesaret verdi. Ameliyatım sonrasında kontrollerimde ilgi ve alakasını hiç eksiketmedi. sonuç ise tahminlerimdende güzel oldu. Kontrollere gittiğimde farklı ameliyatlar olan çok sayıda hastasıylada tanıştım, hepsinin çok mutlu ve memnun olduğunu görüyorum. Kendiside ekibide mükemmel. Antalya için büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Çok teşekkürler Hakan bey

Arkadaşlar bende Hakan demiri tavsiye ederim kendisine 2. operasyonum için gittim daha önce burnumu yapmıştı gayet memnunum, 3 ay öncede meme büyütme yaptık yine sorunsuz geçti kendisi sizin istediğinizden çok doğru olana yönlendirmeye çalışıyor biraz ama, sonuçlar ilgi alaka çok güzel buraya da bir küçük teşekkür olsun diye yazıyorum açıkçası,. indirim yaptı bu nedenle eski hasta indirimiyle güzel fiyat aldım açıkçası. Tavsiye ederim dedemanda muayenesi

Arkadaşlar bende Hakan demiri tavsiye ederim kendisine 2. operasyonum için gittim daha önce burnumu yapmıştı gayet memnunum, 3 ay öncede meme büyütme yaptık yine sorunsuz geçti kendisi sizin istediğinizden çok doğru olana yönlendirmeye çalışıyor biraz ama, sonuçlar ilgi alaka çok güzel buraya da bir küçük teşekkür olsun diye yazıyorum açıkçası,. indirim yaptı bu nedenle eski hasta indirimiyle güzel fiyat aldım açıkçası. Tavsiye ederim dedemanda muayenesi
Merhaba rica etsem özelden falan bir şekilde burnunun resimlerini ve fiyat bilgisini benimle paylaşabilir misin?Bende burun ameliyatını düşünüyorum fakat henüz karar veremedim.Yardımcı olabilirsen çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar.rica ediyorum kendi yaşadığınız olumsuz olumlu fikirleri burda kesin ve net ima ederek insanları yanlış yönlendirmeyelim.zamaninda buradaki olumlu yorumlara dayanarak bir doktora iki defa ameliyat oldum.burun ameliyati olmaya karar veriyorsanız hastaların öncesi sonrası değil ameliyattan bir yıl sonraki hallerini göz önüne alın.zaten bir yıl herkesin burnu muazzam görünür.burun deformiteleri şişlikler indikten sonra göstermeye başlar .. genelde doktorlar ya bir haftalık ya 3 4 aylık resimleri gösteriyorlar. ve mümkünse profil resimleri görmek isteyin her açıdan..

artık doktor araştırması yaparken bilhassa bir yıldan sonraki hastaları araştırmaya özen gösteriyorum.. Hiç bir doktoru zan altında bırakmak istemiyorum. gayet genel bir fikir olarak belirtmek istiyorum.hepimiz can emanet ediyoruz.ve sonucu ömür boyu yüzümüzde imza gibi taşıyoruz..o sebeple lütfen ameliyat olacak arkadaşlar araştırmalarınızi kapsamlı yapın doktorları fiyatları ile değil tecrübeleri ile değerlendirin..sevgiler.hepinize bol şans♡

Bu arada yorumumu bu konuya bıraktım .fakat sonra farkettim bir doktor adi altina olmus.bunuda dipnot olarak belirtmek istiyorum.doktoru tanimiyorum.burun estetiği ile alakalı bütün yorum sahiplerine hitap etmek istedim sadece..mutlu kalın

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda Akın beye burnunu yaptıran oldu mu hiç? Benim bi arkadaşım çok memnun ama ben bi kaç görüş almak istiyorum.

Arzu hanım selamlar
Akın demiralay göğüs operasyonunda nasıl siz işlem yaptırdınızmı tavsiye edermisiniz

X