• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ahmet Seyhan hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm slm izmirden bircan ben doğru adrestesin ahmet bey harika bi dr ben buna şahidim geçen martta liposekjin oldum 8.5. kilo aldı benden çok memnunum tavsiye ederim ben yeni doğmuş gibi oldum inşallah sende benim gibi mutlu olursun

merhaba bircan hanım
yaptırdığınız
Liposuction dan hala memnunmusunuz

2 yil once ahmet seyhana liposuction ve popoya yag transferi yaptirdim hatta ben popoya silikon dusunuyordum ama o fiyati yag transferine gore daha fazla olmasina ragmen olmaz belli olur sen merak etme ben senin istedigin gibi yapicam bana birak dedi ve gercektende hayal ettigimden daha harika oldu inanilmaz derecede iyi bi dr izmirde onerebilecegim tek isim diyebilirim gorusmeye gittiginizde zaten yapmis oldugu ameliyat resimlerini gosteriyo cok basarili fiyatlarida istanbuldaki drlara gore cok uygun her iki operasyonuda 4500 yapti suan istanbuldayim dogum nedeniyle goguslerimde sarkma oldu toparlatmak icin kesinlikle ahmet seyhana yaptiricam butun isteklerinize karsilik verebilecek biri oldugunu dusunuyorum pisman olmazsiniz siddetle tavsiye ederim

merhabalar

bende
Liposuction yaptırmak istiyorum ama tereddütteyim her ağızdan bir ses çıkıyor.bu işlemden sora daha beter olursun diyenlerden bıktım artık sen
Liposuction dan memnunmusun arkadaşım lütfen bilgi verirmisin rica etsem

Back