- Konu Sahibi fashion_starrr
peki burun estetiğinde nasıl?
ben de kendisiyle ön görüşme yaptım burun estetiği konusunda. nasıldır bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki burun estetiğinde nasıl?
Arkadaslar ben de Ahmet Seyhan'a kepce kulak ameliyatı ıcın gittim, gercekten cok memnun kaldım.. Kesınlıkle ısını cok ıyı bılen bırı, hıc başkasını dusunmeyın
Arkadaslar ben de Ahmet Seyhan'a kepce kulak ameliyatı ıcın gittim, gercekten cok memnun kaldım.. Kesınlıkle ısını cok ıyı bılen bırı, hıc başkasını dusunmeyın
Var mı ??????????????????
Ahmet seyhan burun ameliyati olan arkaslar fotolarinizi gorebilmek icin arkadas teklifimi lutfen kabul edermisinizzz
evet bende merak ediyorum
Arkadaşlar merhaba forumu sürekli takip ediyordum ama forumlarda yazmayı pek sevmediğimden bir şey yazmadım hiç. Bugün İzmir'de Ahmet Seyhan'a meme büyütme ameliyatı oldum. Gerçekten çok iyi bi doktor tavsiye ederim. Ben çok korkmama rağmen güven verdiği için rahatça girdim ameliyata, korktuğum için ben uyuyana kadar elimi bırakmadı hatta :) Kas üstü 280 cc damla protez konuldu. Her şeyi Ahmet Bey'e bırakmıştım zaten başından beri. Ağrısı daha fazla olur düşüncesiyle çok büyük olmasın dedim ama yine de koyabileceği en fazlasını koymus ufak tefeğim zaten :) Şu an evime de geldim pek bi ağrım yok ve hala nasıl yaptırdığıma inanamıyorum. Göremediğim için henüz yorumda yapamıyorum ama şükürler olsun şimdilik her şey normal. Gelişmeleri yazmaya çalışırım, sorularınız varsa cevaplarım seve seve sayenizde gaza geldim zaten teşekkür ederimmm