Dr. Ahmet Seyhan hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende göğüs büyütme konusunu araştırıyorum en iyi doktorlar izmirde ve bayan doktor arıyorum hem işini iyi yapan hem ücret konusunda sıkmıcak bilgisi olan arakdaşalr yardımcı olabilirmi

Arkadaslar ben de Ahmet Seyhan'a kepce kulak ameliyatı ıcın gittim, gercekten cok memnun kaldım.. Kesınlıkle ısını cok ıyı bılen bırı, hıc başkasını dusunmeyın

Arkadaslar ben de Ahmet Seyhan'a kepce kulak ameliyatı ıcın gittim, gercekten cok memnun kaldım.. Kesınlıkle ısını cok ıyı bılen bırı, hıc başkasını dusunmeyın

canım ameliyatını oldun mu? Sakıncası yoksa, ne kadara olduğunu söyleyebilir misin?

Bende kulak ameliyati olmak istiyorum ve bugünde mailime cevabini gördüm ... sadece kepe kulak mi yada kulak memesinde de küceltme felan oldumu?

bence önemli olan profilden nasıl göründüğümüzden çok karşıdan bakınca burnun dümdüz olması. çoğu burun eğri yapılıyor. düz yapabiliyor mu onu öğrenmek istiyorum.

Ben Ahmet Seyhan'in ismini cok duymama ragmen her nedense kendisiyle gorusmeye gitmedim. Alisveris icin gittigim camasirci yaptigi birkac meme buyutmeyi gordugunu ve cok basarili oldugunu soyledi, kafam karisti yine

Arkadaslar Ahmet Seyhan'ın kulak estetiginde nasil oldugunu biliyor musunuz?
Kepce kulak ameliyatı olmayı dusunuyorum. Bu konuda nasıl acaba?

daha önce ahmet seyhan bana göğüs küçültme ameliyatı yapmıştı. hala göğüslerimde ameliyat izleri var. daha sonra gittiğim genel cerrah ameliyatın iyi yapılmış olduğunu söyledi ama ben ahmet beyin doktorluğundan memnun kalmadım. vermiş olduğu bir krem yaralar üzerinde alerji yaptı ve dikişlerin açılmasına neden oldu. kendisine başka bir ilaç kullanıp kullanamayacağımı sorduğumda da verdiği cevap 'kullansan da olur kullanmasan da olur' tarzı rahat bir cevaptı ve o sırada dikişlerim bir parmak açık ve içi görünüyordu. güvenimi kaybettiğim için daha sonra düzeltme ameliyatına gitmedim. önermiyorum.

Ahmet seyhan burun ameliyati olan arkaslar fotolarinizi gorebilmek icin arkadas teklifimi lutfen kabul edermisinizzz

Arkadaşlar merhaba forumu sürekli takip ediyordum ama forumlarda yazmayı pek sevmediğimden bir şey yazmadım hiç. Bugün İzmir'de Ahmet Seyhan'a meme büyütme ameliyatı oldum. Gerçekten çok iyi bi doktor tavsiye ederim. Ben çok korkmama rağmen güven verdiği için rahatça girdim ameliyata, korktuğum için ben uyuyana kadar elimi bırakmadı hatta :) Kas üstü 280 cc damla protez konuldu. Her şeyi Ahmet Bey'e bırakmıştım zaten başından beri. Ağrısı daha fazla olur düşüncesiyle çok büyük olmasın dedim ama yine de koyabileceği en fazlasını koymus ufak tefeğim zaten :) Şu an evime de geldim pek bi ağrım yok ve hala nasıl yaptırdığıma inanamıyorum. Göremediğim için henüz yorumda yapamıyorum ama şükürler olsun şimdilik her şey normal. Gelişmeleri yazmaya çalışırım, sorularınız varsa cevaplarım seve seve sayenizde gaza geldim zaten teşekkür ederimmm

2 yil once ahmet seyhana liposuction ve popoya yag transferi yaptirdim hatta ben popoya silikon dusunuyordum ama o fiyati yag transferine gore daha fazla olmasina ragmen olmaz belli olur sen merak etme ben senin istedigin gibi yapicam bana birak dedi ve gercektende hayal ettigimden daha harika oldu inanilmaz derecede iyi bi dr izmirde onerebilecegim tek isim diyebilirim gorusmeye gittiginizde zaten yapmis oldugu ameliyat resimlerini gosteriyo cok basarili fiyatlarida istanbuldaki drlara gore cok uygun her iki operasyonuda 4500 yapti suan istanbuldayim dogum nedeniyle goguslerimde sarkma oldu toparlatmak icin kesinlikle ahmet seyhana yaptiricam butun isteklerinize karsilik verebilecek biri oldugunu dusunuyorum pisman olmazsiniz siddetle tavsiye ederim

arkadaşlar bende ahmet beye görüşmeye gideceğim ahmet beye karın germe olan varmı bana yazarmısınız şimdiden teşekür ederim görüşürüz

merhaba damla protez nasıl oluyo acaba? bunun amleliyatsz enjete ile olanı varmı ne kadara ve nasl bi yöntemle oldunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…