Dr. Ahmet Seyhan hakkında bilgi

• Konu Sahibi Konu Sahibi fashion_starrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
F

fashion_starrr

Ziyaretçi
DR.Ahmet Seyhan'ı bir tv kanalında izlemiştim ilk olarak ama burda kimse bahsetmemiş şimdiye kadar.Göğüs büyütme ameliyatı için uygun isim mi acaba:uhm:Yardımcı olabilir misniz?:a015:

Selam canım bende Ahmet Seyhan'a göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Google'dan Ahmet Seyhan yaz onun sitesi çıkıo. Ordan hangi konuda ameliyat olmak istiosan seçiosun ve mail adresini yazıosun mailine önce ve sonra die yapmış olduğu ameliyatları gönderio. Ben çok beğendim. Bence harika birisi. Randevu alıp görüşmende fayda var. Bol şans.

Bu arada şunu bil canım Ahmet Seyhan İzmir'de adı duyulmuş, tanınmış bir doktordur. 3.750-4.000 YTL'ye göğüs büyütme ameliyatı yapıor.

Bu arada şunu bil canım Ahmet Seyhan İzmir'de adı duyulmuş, tanınmış bir doktordur. 3.750-4.000 YTL'ye göğüs büyütme ameliyatı yapıor.

Canım ilgilendiğin için çok teşekkürler.İzmirdeki doktorlarla ilgili yeni duyumlar aldığında ve doktoruna karar verdiğinde benimle paylaşırsan çok sevinirima.s.,irtibatı koparmayalım:)

arkadaslar meraba! ben de bir süredir doktor araştırıyorum silikon için.Ahmet Bey'den foto istedim ve yolladı , gerçekten başarılı bence. Acaba aranızda bu ameliyatı Ahmet Bey'e olan var mı ? Ben mart ayında ulvi güner'den fiyat almıştım 5000ytl demişti ben de yaptıramadım. Ahmet Bey daha uygun sanırım ve fotolar çok iyi. İzmir'de göğüs büyütme Ameliyatı olanlar varsa fikir verirlerse çok memnun olurum. Teşekkürler !

cnm slm izmirden bircan ben doğru adrestesin ahmet bey harika bi dr ben buna şahidim geçen martta liposekjin oldum 8.5. kilo aldı benden çok memnunum tavsiye ederim ben yeni doğmuş gibi oldum inşallah sende benim gibi mutlu olursun

bende 10 ay önce burnumdan estetik amaçlı ameliyat oldum..

Son düzenleme:
buda benim önden ve yandan profilim..diğer yandan biraz daha farklı tam simetrik değil yani ayrıca daha küçük olabilirdi diye düşünüyorum.

ben yaptırdım arkadaslar size su kadarını söylimmm.sakın yapmayın ben çok pişmanım.gögüs dikleştirme olun fakat silikon asla yaptırmayın.çünkü gögsünüzün ucunu asla hissetmiyorsunuz ben estetik magduruyum hemde en iyi doktorlara oldunm.ünlülerin gttigi ben sadece benim yasadıklarımı yasamayın istedim evet gögüslerim güzel gözükebilir ama hissetmedikten sonra napimmmki inş faydam olmustur. sizlere

Arkadaşlar Ahmet Seyhan'a burun estetiği yaptıran başka arkadaşlar memnun olanlar varsa lütfen görüşlerini yazabilir mi?

arkadaşlar izmirde göğsüme silikon yaptırmayı düşünüyorum.doktor araştırıyorum yardımcı olursanız sewinirim.

canım ben burun ameliyatı oldum mesajlarımdan profilimden bulup bakabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…