Dr Abdurrahman Onur Tüylü

Nur E

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
5
0
23
Herkese merhabalar. Yakın bir zamanda burun estetiği olmak istiyorum. 10-11k civarı bütçem var ve en makul kişilerden biri Abdurrahman Onur Tüylü gibi geliyor. Bu doktora ameliyat olan var mı aranızda? Ya da herhangi bir tanıdığı falan. Bilgi verebilir misiniz?

Herkese merhabalar. Yakın bir zamanda burun estetiği olmak istiyorum. 10-11k civarı bütçem var ve en makul kişilerden biri Abdurrahman Onur Tüylü gibi geliyor. Bu doktora ameliyat olan var mı aranızda? Ya da herhangi bir tanıdığı falan. Bilgi verebilir misiniz
merhaba bilgi alanildinizmi acaba onur tüylü hakkında
Herkese merhabalar. Yakın bir zamanda burun estetiği olmak istiyorum. 10-11k civarı bütçem var ve en makul kişilerden biri Abdurrahman Onur Tüylü gibi geliyor. Bu doktora ameliyat olan var mı aranızda? Ya da herhangi bir tanıdığı falan. Bilgi verebilir misiniz?

Doğal burunlar yapıyor mesela benim burnum önden öyle çok değişmiş gibi gözükmüyor ama yandan gayet şekilli güzel duruyor. Benim istediğim tarz buydu. İnsanlar bakınca doğal şekilli güzel bir burun olduğunu düşünüyor.
Merhaba, bende kendisiyle görüşmeyi düşünüyorum fakat ön profilden de değişim istiyorum daha fındık bir burun. Siz mi doğal istediniz,profilim değişmesin dediniz acaba

X