Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma chloe love ve noa geldi chloe noadan daha belirgin chloe böyle temizlik pudralı kendini özel hissttiren bi koku noa da bunun yumuşak hali bide daha fresh istersen victoria secret bombshell de güzeldi26 yaşındayım açık tenliyim. Ağır olmayan ama çekiciliği de olan bir koku istiyorum.Hatta yaz kış kullanabilceğim tarzda olursa çok iyi olur.Önerebileceğiniz parfümler var mı?
Noa kullandım gerçekten güzel bir koku ama fazla mı hafifti bilmiyorum içime sinmedi pek.Şu an armani she var.Ama onu da sürekli kullanmak istemiyorum.Chloe hiç denemedim bir bakayım buna.Aklıma chloe love ve noa geldi chloe noadan daha belirgin chloe böyle temizlik pudralı kendini özel hissttiren bi koku noa da bunun yumuşak hali bide daha fresh istersen victoria secret bombshell de güzeldi
Yaz kış kullanılabilecek tarzda Gucci Flora tavsiye ederim .26 yaşındayım açık tenliyim. Ağır olmayan ama çekiciliği de olan bir koku istiyorum.Hatta yaz kış kullanabilceğim tarzda olursa çok iyi olur.Önerebileceğiniz parfümler var mı?
Tamamdır deneyecegim tesekkur ederimYaz kış kullanılabilecek tarzda Gucci Flora tavsiye ederim .
Rica ederim. Beğeneceğini umuyorum, ama belli de olmaz tabi herkesin zevki farklı .Tamamdır deneyecegim tesekkur ederim
Tamamdır deneyecegim tesekkur ederim
Evet ben Gucci Guilty de kullanıyorum dp' den, o da çok beğeniliyor. Kodu aklımda değil, isterseniz eğer eve gidince bakarım .Gucci guilty :) hatta d&p de de var ama kodunu unuttum
Evet ben Gucci Guilty de kullanıyorum dp' den, o da çok beğeniliyor. Kodu aklımda değil, isterseniz eğer eve gidince bakarım .
Evet zaten önerilen çok begenilen parfümlere gidip bakıyorum hoşuma gitmiyor.Bakalım severim belki bunuRica ederim. Beğeneceğini umuyorum, ama belli de olmaz tabi herkesin zevki farklı .
Çarşıya çıktığımda bakarım buna da sabit bir parfümde kalmam lazım artık.Alıp alıp atıyorum kenaraEvet ben Gucci Guilty de kullanıyorum dp' den, o da çok beğeniliyor. Kodu aklımda değil, isterseniz eğer eve gidince bakarım .
Söylediklerime mutlaka bak. Flora ve GuiltyÇarşıya çıktığımda bakarım buna da sabit bir parfümde kalmam lazım artık.Alıp alıp atıyorum kenara
Baktım koduna canım G14 müş.Tamam bekliyorum yanitinizi. Tesekkurler.