• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DP parfüm öneri

Devrim67

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
500
400
23
26 yaşındayım açık tenliyim. Ağır olmayan ama çekiciliği de olan bir koku istiyorum.Hatta yaz kış kullanabilceğim tarzda olursa çok iyi olur.Önerebileceğiniz parfümler var mı?

26 yaşındayım açık tenliyim. Ağır olmayan ama çekiciliği de olan bir koku istiyorum.Hatta yaz kış kullanabilceğim tarzda olursa çok iyi olur.Önerebileceğiniz parfümler var mı?
Aklıma chloe love ve noa geldi chloe noadan daha belirgin chloe böyle temizlik pudralı kendini özel hissttiren bi koku noa da bunun yumuşak hali bide daha fresh istersen victoria secret bombshell de güzeldi

Aklıma chloe love ve noa geldi chloe noadan daha belirgin chloe böyle temizlik pudralı kendini özel hissttiren bi koku noa da bunun yumuşak hali bide daha fresh istersen victoria secret bombshell de güzeldi
Noa kullandım gerçekten güzel bir koku ama fazla mı hafifti bilmiyorum içime sinmedi pek.Şu an armani she var.Ama onu da sürekli kullanmak istemiyorum.Chloe hiç denemedim bir bakayım buna.

Back