- Konu Sahibi Satelle-emillia
-
Aynen yaa türkler aşırı tatlı seviyor demekki diyorum bende.evde kek yaparm şekerini az kakaosunu cok koyarim şahane olur o igrenc şeker yükü şeylerden yemem.mesela arkadaşa gittigimizdede yaptigi pastaya basmış şekeri şekerden yenmiyo ben anlamiyorum bu insanları
ama ona rağmen işe yaradı diyorsunuz ne mutlu size yaaben dört dörtlük uymadım.. normalde de meyve yemeyi bırakın yemek yemeye bile üşenen biriyim. şekersiz 21 günü @kalinkaselin ciğim hakkıyla yaptı.
Ben de göbeğimi fark ettim ve sok oldum. Yani görüyordum ama fark etmek baska. İyi kilo almışım göbek yanlar fena. İki gündür yediklerimi azalttım. Karbonhidratsiz da olmaz bence. Bir dilim olsun tam buğday ekmeği çok az pilav sebze falan lazım bence. Ben şimdilik normal yedigimin yarısını yemeye başladım birazdan yemek yapacağım ve çok açım. Tam kilo vermek isterken dün akşam eşim godiva çikolata getirmiş. Enfes bir sey. Öyle bir çikolata yok. Bir buçuk tane yedim kahve yanında tuttum kendimi. Üç dört tane yerdim yoksa. Hayat çok acımasız çokKaratay'da Dukan'da bana doğru gelmiyor
Bu diyetlerle ilgili bir sürü sağlık uyarısı okudum, dahiliye doktorum da bu tür şeylere sıcak bakmıyor, mide hastasıyım bir yandan.
Kilo vermede ve kontrolde çok başarılı dönemlerim oldu, nasıl vereceğimi gayet iyi biliyorum ama sorun bu ara irademin sıfır olması. Eski bir sporcuyum ben, yağ yakma konusunda profesyonelim, inan dün akşam oturup ağladım ilk kez, çünkü bildiklerimi uygulayacak iradem yok, çok canım sıkılıyor. İki gündür dikkat ediyorum, birazda hareket etmeye çalışıyorum, kolumu kaldıracak halim yok ve bunun karbonhidrattan olduğunu biliyorum ama yine de aklım ıspanaklı börekte valla usandım.
Bu arada hayatı boyunca zayıflıkla mücadele eşimi de kendime benzettim, adam resmen göbekli Türk erkeği moduna geçti, onu hiç durduramıyorum, garibiminde başı yandı. Bir yandan ben seni her halinle seviyorum ye aşkım ne var diye gaza getiriyor beni. Baskül ailesine döndük yeminle =(
İnsülin direncine herkes bakmaz, akıl edemiyorlar. Özellikle iste o testi.. 10 yıl doğum kontrol hapı kullandım regl olamadığım için, birkaç ay önce tesadüfi gittiğim bir dahiliye doktoru insülin direncime baktı. Meğer 10 yıl boşuna ilaç kullanmışım, diyet yaparak düşürdüm direncimi, şimdi her ay düzenli regl oluyorum.Yok yok. Doktora da gittim her seye baktilar biseyim yok.
başlığı görünce aaa dedim iç sesim benim iiçin konu açmış . Resmen bende doymuyorum 54 den 69 lara çıktım doymuyorummm sürekli yemek yiyesim geliyor tahlil yaptırdım herşey normal bir tek ferritinim az ve d vitaminim çokk çok az çıktı gerisi normal :/Ay evet cok pardon. Haklisiniz yanlis anlasiliyor duzenledim. 60lardaydim ama suan 70lere varmis olabilirim. Ve kendimi durduramiyorum.
Sen 70 kilolarda böyle konuşuyorsan ben 3 haneli rakamlarda biri olarak olmeliyimAy evet cok pardon. Haklisiniz yanlis anlasiliyor duzenledim. 60lardaydim ama suan 70lere varmis olabilirim. Ve kendimi durduramiyorum.
Hanimlar derdim cok buyuk degil ama dert benim icin.
Ben doymuyorum. Resmen doy mu yo rum.
Bu yaz sonu nisanlanmayi dusundugum erkek arkadasimdan ayrildim.
Onun duygusal boslugunu mu bastiriyorum nedir ?
Depresyondayim desem degilim tamam ayrildim ama oyle hayatim karardi gibi de hissetmiyorum ama masallah surekli biseyler yiyorum.
Sabah annem bile uyarmak zorunda kaldi ki hic boyle seylere takilmaz.
Az once de abur cubur actim cayla.
Ben ne yapayim ya ? Direkt mideye buzdolabini indircem. Doyma hissim yok baliklara dondum resmen.
Soruyorum size hunharca acilan istah nasil kapanir ?
Vallahi dert benim icin. Pantolonlarim dar geliyor. Sisiyorum.
Her turlu onerinize acigim
insilündirencine ve reaktif hipoglisemin varmı baktırHanimlar derdim cok buyuk degil ama dert benim icin.
Ben doymuyorum. Resmen doy mu yo rum.
Bu yaz sonu nisanlanmayi dusundugum erkek arkadasimdan ayrildim.
Onun duygusal boslugunu mu bastiriyorum nedir ?
Depresyondayim desem degilim tamam ayrildim ama oyle hayatim karardi gibi de hissetmiyorum ama masallah surekli biseyler yiyorum.
Sabah annem bile uyarmak zorunda kaldi ki hic boyle seylere takilmaz.
Az once de abur cubur actim cayla.
Ben ne yapayim ya ? Direkt mideye buzdolabini indircem. Doyma hissim yok baliklara dondum resmen.
Soruyorum size hunharca acilan istah nasil kapanir ?
Vallahi dert benim icin. Pantolonlarim dar geliyor. Sisiyorum.
Her turlu onerinize acigim
Beni can evimden vurdunKonu iştah ve doymak bilmeyen insanlarda bugün.. :)
Geçen İzmir’e gittim. Bana bir şey yedirdiler adı Bomba’ymış. Biri benim için yesin. Hatta bana 2837327633828 kg gönderirse sevinirim, saygılar.
Ben gelirken bir kutu almıştım ama bitti..Beni can evimden vurdun
Tatlı sevmem aramam ama o bomba aman Allahım o nasıl birşey memleketimden uzaktayım geçen aklıma düştü evde denedim orjinalinin yanından geçemesede fena olmadı en azından gönül katlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?