Doymuyorum :(

Hazırların içinde keşke şeker olsa, paketli tüm gıdalarda glikoz ve mısır şurubu var yani vücudun tanımadığı şekerler, ayrıca bir sürü koruyucu madde, bildiğin zehir. Tatlı çok onanacak bir şey değil ama en azından evde yapılanda kendimiz gerçek şeker kullanıyoruz ve katkı maddesi kullanmıyoruz. Mesela 1 ölçü kek için yarım bardak şeker kullanıyorum, bir litre sütlaç için de öyle yarım bardak, gayet yeterli oluyor şekeri, en azından evde yaparak bazı risklerden korunabiliriz, zarar minimuma iner hiç olmazsa

Bende hamur işi , atıştırmalıkları çok severim ama belli bir saatten sonra açlıktan bayılacağımı bilsem yemem.

O gün hamur işi yemişsem ertesi gün çok hafif beslenirim, yürüyüş yaparım.

Hep dengeleyen kişiler kilo almaz.

Sofradan asla tok kalkmam eğer devamı gelecekse ; çerez , meyve v.s

Isterseniz yaparsınız . Beyniniz sizin emrinizde siz onun emrinde degilsiniz ki.

Hormon problemi ve hastalığı olanlar hariç , kendimi kontrol edemiyorum diyenlere çok kızıyorum.

Almak istemiyorsan o kiloları tutacaksın boğazını. Tutamıyorsan yediğinin iki katı yürüyüş yapacaksın.

Yok ben mutluyum kiloyla diyorsa kişi oyleseyse yemeye devam :)

Ben de göbeğimi fark ettim ve sok oldum. Yani görüyordum ama fark etmek baska. İyi kilo almışım göbek yanlar fena. İki gündür yediklerimi azalttım. Karbonhidratsiz da olmaz bence. Bir dilim olsun tam buğday ekmeği çok az pilav sebze falan lazım bence. Ben şimdilik normal yedigimin yarısını yemeye başladım birazdan yemek yapacağım ve çok açım. Tam kilo vermek isterken dün akşam eşim godiva çikolata getirmiş. Enfes bir sey. Öyle bir çikolata yok. Bir buçuk tane yedim kahve yanında tuttum kendimi. Üç dört tane yerdim yoksa. Hayat çok acımasız çok

Yok yok. Doktora da gittim her seye baktilar biseyim yok.
İnsülin direncine herkes bakmaz, akıl edemiyorlar. Özellikle iste o testi.. 10 yıl doğum kontrol hapı kullandım regl olamadığım için, birkaç ay önce tesadüfi gittiğim bir dahiliye doktoru insülin direncime baktı. Meğer 10 yıl boşuna ilaç kullanmışım, diyet yaparak düşürdüm direncimi, şimdi her ay düzenli regl oluyorum.

üç gün kendini zorlasan yemesen miden küçülür.

ama sen duygusal boşluktan yiyorsun o yüzden kendini zorlayarak bile yiyiorsundur eminim.

havalar mis bahar havası yürüşe başla en az 1 saat yürü kendini iyi hissedeeksindir .

önce kendini iyi hissetmeye odaklan.

Yemek vakitlerinde doyun, abur cubur cay saati bunlar kilo sebebi .Yemeyin lütfen .Farketmişsiniz sonra vermek zor olur .

Ay evet cok pardon. Haklisiniz yanlis anlasiliyor duzenledim. 60lardaydim ama suan 70lere varmis olabilirim. Ve kendimi durduramiyorum.
başlığı görünce aaa dedim iç sesim benim iiçin konu açmış . Resmen bende doymuyorum 54 den 69 lara çıktım doymuyorummm sürekli yemek yiyesim geliyor tahlil yaptırdım herşey normal bir tek ferritinim az ve d vitaminim çokk çok az çıktı gerisi normal :/
beyin obezi oldum galiba :/

Saglikli atistirmaliklara yonel, marketten diyet vs de olsa paketli urun alma. Doyetisyenleri filan takip et instada guzel tarifleri oluyor diyetisyen melda vs gibi bir de kilo veren yada verdiren hesaplar var onlar da olur.

Ay evet cok pardon. Haklisiniz yanlis anlasiliyor duzenledim. 60lardaydim ama suan 70lere varmis olabilirim. Ve kendimi durduramiyorum.
Sen 70 kilolarda böyle konuşuyorsan ben 3 haneli rakamlarda biri olarak olmeliyim

Ben artık şey diyordum kemiğimin içine kadar açım
Hiç bir zaman istahsiz zorla yiyen biri olmadım gripken bile istahliyima
Varsa çözüm okuyorum

Hoş benim hormonlarda bozuk 4 gün hiç bir şey yemesem 500 gram vermem
İki gün üst üste tika basa yemek yiyeyim en az 3 kilo alirim nefret ediyorum bunyemden

Tamamen psikolojik bi durum ya bendede oluyor mesela bazı insanlar morali bozukken istahi kapanır benim tam aksine inadina yerim hıncımi yemekten cikaririm. ben ole baya kg aldim bir donem doktora gittim hic bsy yok degerlerimde tamamen psikolojik demisti

Bende bugün kadın Doğum doktoruna "çok acıkıyorum doymuyorum" dedim
Az az sık sık ye dedi
Zaten öyle yapıyorum ama saat başı midem kazınıyor elin ayağım titriyor
İşin kötüsü kilo almamam gerekirken almaya da devam ediyorum
Açım ben ya

insilündirencine ve reaktif hipoglisemin varmı baktır

Konu iştah ve doymak bilmeyen insanlarda bugün.. :)

Geçen İzmir’e gittim. Bana bir şey yedirdiler adı Bomba’ymış. Biri benim için yesin. Hatta bana 2837327633828 kg gönderirse sevinirim, saygılar.
Beni can evimden vurdun
Tatlı sevmem aramam ama o bomba aman Allahım o nasıl birşey memleketimden uzaktayım geçen aklıma düştü evde denedim orjinalinin yanından geçemesede fena olmadı en azından gönül katlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…