- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
- Konu Sahibi Satelle-emillia
-
Hiç bulaşmayın bence uyuşturucudan farksız meretLupponun tadını bile bilmiyorum
Çok mu güzel kızlar?bilmediğim şeyi canım çekti iyi mi?
Biri paketli bişey uzatınca bisküvi falan bazen canım istiyor gibi oluyor, bana dokunuyor teşekkürler diyorum almıyorum ve yaban mersini ve çiğ bademlerimi yemeye devam ediyorum.
bende yanıma kuruyemiş alıyorum belki yerim diye.. aklıma bile gelmiyor yemek. (
darkmore katılıyorum. 21 gün şekersiz şeysini denedim. Şuan şekerli çay içemiyorum.. 3ü 1 aradanın tadı iğrenç geliyor
Yani anlatırdım ama henüz yetkililerde bir kıpırdama olmadığı için Halley’e kaymak üzereyimLupponun tadını bile bilmiyorum
Çok mu güzel kızlar?bilmediğim şeyi canım çekti iyi mi?
Biri paketli bişey uzatınca bisküvi falan bazen canım istiyor gibi oluyor, bana dokunuyor teşekkürler diyorum almıyorum ve yaban mersini ve çiğ bademlerimi yemeye devam ediyorum.
Kendileri kaybettiYani anlatırdım ama henüz yetkililerde bir kıpırdama olmadığı için Halley’e kaymak üzereyim
Ülker daha profesyoneldir belki
Banlanırsam şayet; beni bırakın, siz devam edinHiç bulaşmayın bence uyuşturucudan farksız meret
Nasıl bir cevher kaçırdıklarını bir bilseler... Ah...Kendileri kaybetti
Yani anlatırdım ama henüz yetkililerde bir kıpırdama olmadığı için Halley’e kaymak üzereyim
Ülker daha profesyoneldir belki
İsmini zikretmek istemediğim ürün öyle değildi işte ama kendisiyle demin talihsiz bir ayrılık yaşadık. Onun bundan haberi yok ama.Halleyi biliyorum bak
Yerken çok kırıklanıyo
Ben o ürünü hic yememistim.Bu gün akşam alip çay yanına koysam mi diye bir an düşündüm ama sana yaptıkları yanlışa çok üzüldüm .Almayacağım işte .Yeni tadlara kapadım kendimiİsmini zikretmek istemediğim ürün öyle değildi işte ama kendisiyle demin t ualihsiz bir ayrılık yaşadık. Onun bundan haberi yok ama.
Sevgili X markası; bana şu kadarcık değer verseydiniz yeterdi beBen o ürünü hic yememistim.Bu gün akşam alip çay yanına koysam mi diye bir an düşündüm ama sana yaptıkları yanlışa çok üzüldüm .Almayacağım işte .Yeni tadlara kapadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?