Doymuyorum çeyize doyamıyorum yahu :)

Hepsi birbirinden güzel maşallah.Özellikle o beyaz pembe çiçekli çay pasta takımına bayıldım Rabbim sağlık sıhat huzur ve aşk ile kullanmanızı nasip etsin.Mutluluklar....

Hepsi birbirinden güzel maşallah.Özellikle o beyaz pembe çiçekli çay pasta takımına bayıldım Rabbim sağlık sıhat huzur ve aşk ile kullanmanızı nasip etsin.Mutluluklar....

teşekkür ederim gözünüze gönlünüze sağlık

Ayy ne güzell ceyizlerde yerleşmiş mutlu günlerde kullan inşallah çok güzel herşey

Ayy ne güzell ceyizlerde yerleşmiş mutlu günlerde kullan inşallah çok güzel herşey

çoookk teşekkür ederim canım daha iyisini sen yaşa sen yap inşallah.. ince detaylı yerleştirme olmadı henüz ama.. ana hatlarıyla durum bu.. bunu yapabildim şükür

uzun zamandır çeyiz yerleştirme görmemiştim. resimlere bakmaktan çok zevk aldım canım. çeyizciklerinin hepsi birbirinden güzel şık güle güle kullan canım.

bende ayşegül gibi görmemiştim uzun zamandır çeyiz yerleştirme allahım mutlu mesut yasattsın evınde cok begendım

Ohhh ohh maşallah rabbim nazarlardan sakınsın misler gibi bir çeyiz sermesi olmuş şahane bayıldım aşkla sevgiyle kullan hepsini canım ağzınızın tadı bozulmasın inş.

gözüm gönlüm açıldı çok güzel ya Allah ım utandırmasın siz böyle koyunca dahada sıcaklaşıyorum evliliğe çok güzel bi duygu heralde ya hep mutlu olun inşallah

Masallah hepsi birbirinden güzel böyle görünce daha cok heveslendim
Hepsini güle güle kullanın inşallah Mutluluklar

uzun zamandır çeyiz yerleştirme görmemiştim. resimlere bakmaktan çok zevk aldım canım. çeyizciklerinin hepsi birbirinden güzel şık güle güle kullan canım.

çok teşekkür ederim aceleye geldi biraz.. bide 30 kişi vardı evin içinde ne yapacağımızı bilemeden hurçları kolileri açtık falan ama beğenmene çok sevindim canım

Canım ne cok porselen almıssın

sanıyorum evet canım

bir porselen bir de bardak olayını abartmışım üşenmedim saydım 116 tane su bardağı vardı

çeyiz yapmak yerine züccaciye açmayı planlamışım heralde

Ohhh ohh maşallah rabbim nazarlardan sakınsın misler gibi bir çeyiz sermesi olmuş şahane bayıldım aşkla sevgiyle kullan hepsini canım ağzınızın tadı bozulmasın inş.

oyyyy dileğine duana sağlık canım Allah razı olsun ne güzel dilekler bunlar

gözüm gönlüm açıldı çok güzel ya Allah ım utandırmasın siz böyle koyunca dahada sıcaklaşıyorum evliliğe çok güzel bi duygu heralde ya hep mutlu olun inşallah

canımsın

senin ki bin kat güzeli olur inşallah duygu durumuna gelince gerçekten çok heyecanlı

işte cozuttum demiştim

aynı anda beş içecek için beş ayrı bardakla 12 kişi ağarlayabilirim yani puahahahhah

O zaman tüm kk hatunları toplanıp gelelim sana bi gün gör gününü

Benim şuan sadece 4 tane bardağım 4 tanede kupam var yani şuan en fazla 8 kişi ağırlayabilirim oda tek çeşit içeçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…