Hepsi birbirinden güzel maşallah.Özellikle o beyaz pembe çiçekli çay pasta takımına bayıldımRabbim sağlık sıhat huzur ve aşk ile kullanmanızı nasip etsin.Mutluluklar....
Ayy ne güzell ceyizlerde yerleşmiş mutlu günlerde kullan inşallah çok güzel herşey
uzun zamandır çeyiz yerleştirme görmemiştim. resimlere bakmaktan çok zevk aldım canım. çeyizciklerinin hepsi birbirinden güzel şık güle güle kullan canım.
bende ayşegül gibi görmemiştim uzun zamandır çeyiz yerleştirme allahım mutlu mesut yasattsın evınde cok begendım
Canım ne cok porselen almıssın
Ohhh ohh maşallah rabbim nazarlardan sakınsın misler gibi bir çeyiz sermesi olmuş şahane bayıldım aşkla sevgiyle kullan hepsini canım ağzınızın tadı bozulmasın inş.
gözüm gönlüm açıldı çok güzel ya Allah ım utandırmasın siz böyle koyunca dahada sıcaklaşıyorum evliliğe çok güzel bi duygu heralde ya hep mutlu olun inşallah
Masallah hepsi birbirinden güzelböyle görünce daha cok heveslendim
Hepsini güle güle kullanın inşallahMutluluklar
sanıyorum evet canım
bir porselen bir de bardak olayını abartmışım üşenmedim saydım 116 tane su bardağı vardı
çeyiz yapmak yerine züccaciye açmayı planlamışım heralde
Obaaaaaa
Sen ciddimisin ya
Maşallah sana
işte cozuttum demiştim
aynı anda beş içecek için beş ayrı bardakla 12 kişi ağarlayabilirim yanipuahahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?