Doymuyorum çeyize doyamıyorum yahu :)

Bayıldım bayıldım güle güle kullan inşallah.
Siz bunları koyuyorsunuz evlenesim geliyor yahu. :16:

çok teşekkürler bende çeyiz alışverişine özenerek başladığımı itiraf edeyim :9: :9:

canım güle güle kullan cicilerini az kalmış heycan basıyodur şimdi seni :52:

hemde ne biçiiiimmm :16:

bugün çeyiz çıkarma ve imam nikahım var uykularım kaçtı uyuyamıyorum heyecandan :17:

çok teşekkürler bende çeyiz alışverişine özenerek başladığımı itiraf edeyim :9: :9:

bugün çeyiz çıkarma ve imam nikahım var uykularım kaçtı uyuyamıyorum heyecandan :17:

ayyy canım benim ne kadar az kalmışşş... çeyizler çıkıcak nikah olacak.. Allah sonuna kadar hayırlı etsin inşallahhhhh...

ayyy canım benim ne kadar az kalmışşş... çeyizler çıkıcak nikah olacak.. Allah sonuna kadar hayırlı etsin inşallahhhhh...

Allah razı olsun kuzucum hakikaten çok çok çok az kaldı.. şafakmatik koşturuyor benim için..
darısı daha güzelleri başta sen olmak üzere bütün gönlü güzellere olsun inşallah..
oyyyhhh uykularım kaçıyor yahuu :18: :18:

herseyin cok guzelmis canim Rabbim mutlulukla kullanmayi nasip eylesin insaAllahh;)

Allah razı olsun kuzucum hakikaten çok çok çok az kaldı.. şafakmatik koşturuyor benim için..
darısı daha güzelleri başta sen olmak üzere bütün gönlü güzellere olsun inşallah..
oyyyhhh uykularım kaçıyor yahuu :18: :18:

sağol canım inşallahhhhh.

ayy hadi hakkında hayırlısı ya çok sevindim çeyiz çıkarmalarında açmalarında eşyalardan kareler istiyoruz heycanına bizlerde ortak olalım inşallah herkese nasip eder o günleri rabbim :16:

herseyin cok guzelmis canim Rabbim mutlulukla kullanmayi nasip eylesin insaAllahh;)

Allah razı olsun canım :34:

ayy hadi hakkında hayırlısı ya çok sevindim çeyiz çıkarmalarında açmalarında eşyalardan kareler istiyoruz heycanına bizlerde ortak olalım inşallah herkese nasip eder o günleri rabbim :16:

yarın akşama inşallah paylaşacağım Allah razı olsuunn :16:

güya bu akşam fotoğraf paylaşacaktım makinem yeni evimde :16: kalmış.. evimde :16:

ayhhh ne garip ne garip.. evim :9: :9: :9:

kaldı 15 güüünn :9: :9: beğenmene sevindim canım Allah razı olsun..

valla bakarken özenmedim değil sevdiğimle hayaller kurdum hemen benimde evim olucak falan filan gerçekten çok güzel duygular bunlar ya Allah herkese nasip etsin sende kocanla bir ömür mutlu ol inşallah :nazar::16:

Back
X