Doymuyorum çeyize doyamıyorum yahu :)

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373
(Arkadaşlar sayfa 7de devamı mevcut görmek isteyenler için)

akşam akşam gene yaptım yapacağımı..

severek beğenerek bakın ne ciciler aldım.. Rabbim ağız tadıyla kullandırsın inşallah..

Eki Görüntüle 754145

Son düzenleme:
aminn inşallah canım hayırlı olsun güle güle kullan ayy bayıldım o tabaklara yaa nerden aldın acaba çok güzeller yemek günlük yemek tabağı mı yaptın onları canım bende istiyorumm

aminn inşallah canım hayırlı olsun güle güle kullan ayy bayıldım o tabaklara yaa nerden aldın acaba çok güzeller yemek günlük yemek tabağı mı yaptın onları canım bende istiyorumm

sağolasın canım Allah razı olsun
o tabakları günlük yemek takımı yaptım evet canım.. hatta siyahını da aldım ikisini karıştırıp sunacağım miisss
keramikadan aldım bu arada..

sağolasın canım Allah razı olsun
o tabakları günlük yemek takımı yaptım evet canım.. hatta siyahını da aldım ikisini karıştırıp sunacağım miisss
keramikadan aldım bu arada..

güle güle kullan canım iyi yapmışsın :) bende pembe ve beyaz alırdım hatta öyle almak istiyorum

güle güle kullan canım iyi yapmışsın :) bende pembe ve beyaz alırdım hatta öyle almak istiyorum

çoookk teşekkür ederim cimcimecim de.. renk tercihi yoktu işte.. hoş olsaydı da sanırım gene bunları seçerdim :111:

inşallah gönlüne göre bulursun sende hemencecik..

çoookk teşekkür ederim cimcimecim de.. renk tercihi yoktu işte.. hoş olsaydı da sanırım gene bunları seçerdim :111:

inşallah gönlüne göre bulursun sende hemencecik..

öyle mi canım yaa bulurum inşallah bi yerde yada benzerini... bende çok teşekkür ederim canımm

canım güle güle kullanırsın inşallahhh... bende istiyorum o kalpli ve puanlı tabaklardann.. o puanlı tabakların pembe olanını gördüm çok çok sevimliler ama bir saflık yaptım almadım aklım hala onlarda

zevkine gözüne sağlık fıstığım aklımdasın söz bulursam ben sana alır yollarım gelincik hediyesi

canım çeyizlerin çok güzel güle güle kullan.

kızlar bu arada şuan trendyol ramazan sofrası bölümünde karamikanın kırmızı ve bir kaç rengi var şuanda bilginiz olsun.

güel üle kullan canım tabakların çok şeker lambaların aşkla kullan

güel üle kullan canım tabakların çok şeker lambaların aşkla kullan

çok teşekkür ederim daha güzelleri nasip olsun evleriniz şenlensin

canım çeyizlerin çok güzel güle güle kullan.

kızlar bu arada şuan trendyol ramazan sofrası bölümünde karamikanın kırmızı ve bir kaç rengi var şuanda bilginiz olsun.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim

bu arada da trendyol da sadece kırmızı ve siyahı var sadece ne yazık ki :111:

amaa bunlarrr cokkk cicilerrr arzummm yerim bu çeyizleriii aşklaa kullannn tatlısım

dün renk renk tabaklarım pasta takımım çerezliklerim günlük yemek takımım geldi..

önceki gün de orta sehpa zigon ve tv ünitesi geldi..

bir önceki gün de avizeler..

bugün de mutfak için aldığım poşetlik-ekmeklik-damacana örtüsü ve mutfak önlüğü geldi..
şeker gibiler.. bayram şekeri gibiler.. :16

hepsi cok seker :) o çizimli tabaklardan bulamadım ben güle güle kullan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…