bilmeyip doğunca öğrenmek şok etkisi yapıyo.helal olsun size...
ya ben göndermedim ayrıca terapiye ama eğitime gidiyor 1senedir.2.5yaş-3yaş arası yürümeye başladı.ondan öncede destekli şuan desteksiz yürüyo.büyüyünce bana bir arkadaş olcak evde.imkanım olursa iyi yerlere getirmeye çalışıcam.
benim bildiğim 1yaş altını almıyorlardı.ben tam algılarının açıldığı zaman öğrenebilir artk dediğim zaman yolladım daha faydalı oldu.daha önce gönderseydim çocuğa eziyet olurdu.1-2seneye kadar gönderebilrsem kreşe yollayacam.şuan ne kadar sizinki?
çocuk gelişimi mezunu olmanız ne kadar güzel. iki çocuğunuzada çok faydanız olur.özelliklede öyküye. sizin bilgi birikiminiz var neticede nasıl yaklaşacağınızı nasıl davranacağınızı biliyosunuz en azından. nasıl neleri yapmanın faydalı olacağını. ben hep araştırıyorum eğitim kurumundakilere soruyorum onların yaptıklarına bakıyorum hepbenim bide küçük oğlum var bende ona fazla vakit ayıramadım.öyküye ağırlık verdim.ikisi de iyi duruma gelene kadar çalışmayacam.ünv.okumadım ama çocuk gelişimi mezunuyum
allah bağışlasın küçükmüş daha.emekliyo,oturuyomu?ya oğluma faydalı olamadım öyküyle ilgilenmekten ama öyküye faydam olduğuna inanıyorum hem okudum hem bende araştırıyorum.derslerde ağırlığımız normal çocuklardı.bende şimdi downlara göre araştırma yapıyorum.ö yüzden bu sayfayı açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?