• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları down sendromlu bebek sahibi olan varmı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurtursel

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
121
0
316
Antalya
sayın arkadaşlar benim arkadaşım doktor hatası yüzünden down sendromlu bebeğe sahibi oldu. sizlerde veya çevrenizide böyle bir bebeğe sahib olan varmı? varsa bebeğe nasıl bakıyorsunuz.. onlar için neler yapabiliriz.. önerilerinizi bekliyorum.

bir eğitimci olarak şunları söyleyebilirim.ilerleyen yaşlarda iyi eğitimle kendi işlerini kendileri yapabiliyorlar.okuma yazma öğrenebiliyorlar.aileye çok iş düşüyor.çocuğunu kabüllenip özel eğitim veren kurumlara yollamalı.bu durum çok üzücü biliyorum ve anlıyorum.ama bebişi için bir anne herşeyi ğöğüslemeli.

Siz başka bir konuda yardım istemişsiniz fakat ben olayın daha farklı bir boyutu için yazıyorum
lütfen doktoru şikayet etsinler tabipler odasına dava açsınlar mahkemeye başvursunlar
yüklüce miktarda tazminat istesinler
kazanırlar. alınan parayla da hiç değilse o yavrucağın bir kısım ihtiyacı karşılanmış olur
2008 aralık'ta doğum yaptım
benim doğum kontrollerimin olduğu zamanlarda hamilelere ya 2li test ya 3lü test yapılıyordu
doktorun inisiyatifinde hangi testin yapılmasını istiyorsa...
ama öğrendiğime göre bu yıl hem 2li hem 3lü test zorunlu tutulmuş
galiba sağlık bakanlığı bu konuda işi sıkı tutuyor
çünkü çevremde 3 tane hamile arkadaşım var ve 3ünden de aynı testler peşpeşe istendi
sözün özü açılan davayla elde edilen, minik yavrunun geleceğine katkı sağlayacaktır mutlaka
Allah sabır versin o aileye

canım reklama girmez inşallah ama, Elçin Tapan'ın Ben Mutlu Bir Down Annesiyim ve Devam Eden Hikayemiz diye iki kitabı var , down sendromlu çocuğunu doğduğu andan itibaren nasıl yetiştirdiğini neler yaptığını anlatıyor, çocuğu şu anda otuzlu yaşlara yakın olmalı , ben 13 yıl önce kitabını okuduktan sonra yazarla ve oğluyla tanışma şansı da yakalamıştım, hatta ikinci kitaba benim kitap için yazdığım fikirlerime de yer vermişlerdi, kitap çok sade ve açıklayıcı biraz damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali, o da hiç kaynak bulamadığı için zamanında bu kitabı yazmış kendisinden sonraki downlu evlat sahibi olan anneleri düşünerek

Back