Dövme Dövme yaptırmış birisinin yardımına ihtiyacım var

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ben ortalama 2 hafta önce yaptırdım. çok da severek isteyerek yaptırdım. Acı konusuna gelince, kadınlar doğurganlık özelliklerinden ötürü acıya karşı daha dayanıklıdır bu 1. Küçük bir dövme değil benim ki aşağıda linki paylaştım, buna rağmen bir kere ahhh demedim.
kesinlikle gözünde büyütme.

o normal kafadan kastın alkol almak vs. ise aman ha, kanı sulandırdığından yapılamıyor. ihtiyacın da yok böyle şeylere. bu kadar insan yaptırıyor mazoşist değiliz ki biz. Ben tattomix de yaptırdım, bilmiyorum belki de yapan kişinin eliyle alakalıdır. istersen araştır.

kendi dövmem bu ama yapıldığı an koydum extra siyah şimdi çok daha şık, beyazlar atıldı vs. güzel oldu. üstelik bereket tanrıçası old, her daim bana pozitif hissettireceğinden de eminim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kalici-dovme/618087-dovmemi-yaptirdim-veeee.html

sevgiler,
Ebru

bende 2. dövme'm için randevumu aldım :)) bu sefer boynuma yukardan aşagıya büyüyen yıldızlar yaptırcam

bende 4 aydır kesin kararlıyım diyorum önceleri yaşım ufak pişman olur muyum diye düşünüyodum şimdi 26 oldum anne oldum evliyimde gerçi kocam istemiyo ama beden benm karar benm sonuçta kelebek istiyorum... sıradanlıktan değil özgürlüğün simgesi olduğu için.. neyse dövmeyle ilgilenen bayanların sayısı gittikçe artıyor buda normal bişey istediğimin kanıtı zannedersem...

ben ortalama 2 hafta önce yaptırdım. çok da severek isteyerek yaptırdım. Acı konusuna gelince, kadınlar doğurganlık özelliklerinden ötürü acıya karşı daha dayanıklıdır bu 1. Küçük bir dövme değil benim ki aşağıda linki paylaştım, buna rağmen bir kere ahhh demedim.
kesinlikle gözünde büyütme.

o normal kafadan kastın alkol almak vs. ise aman ha, kanı sulandırdığından yapılamıyor. ihtiyacın da yok böyle şeylere. bu kadar insan yaptırıyor mazoşist değiliz ki biz. Ben tattomix de yaptırdım, bilmiyorum belki de yapan kişinin eliyle alakalıdır. istersen araştır.

kendi dövmem bu ama yapıldığı an koydum extra siyah şimdi çok daha şık, beyazlar atıldı vs. güzel oldu. üstelik bereket tanrıçası old, her daim bana pozitif hissettireceğinden de eminim.

http://www.kadinlarkulubu.com/kalici-dovme/618087-dovmemi-yaptirdim-veeee.html

sevgiler,
Ebru

Ay çok güzel olmuş valla hayırlı olsunnnnn ,, içimi de rahatlattın sağol canım:)

bende 4 aydır kesin kararlıyım diyorum önceleri yaşım ufak pişman olur muyum diye düşünüyodum şimdi 26 oldum anne oldum evliyimde gerçi kocam istemiyo ama beden benm karar benm sonuçta kelebek istiyorum... sıradanlıktan değil özgürlüğün simgesi olduğu için.. neyse dövmeyle ilgilenen bayanların sayısı gittikçe artıyor buda normal bişey istediğimin kanıtı zannedersem...

Kelebek çok güzel bi karar benim de ablamda mavi kelebek var omzunda :) En nadir bulunan rengi olduğu için öyle tercih etmiş ,, yaptıralım rahatlayalım :)

yaptıran bir arkadaşım hiç acı hissetmediğini söylemişti.Bir de nereye yaptıracağınıza göre değişir tabi derisi ince olan yerler daha çok acır

kesinlikle yapanın eliyle alakalı... benim dövmeme çok yakın bir dövme yaptırdı arkadaşım ama canım yandı dedi, ben hiç bişey hissetmedim üstelik

alkollüyken dövme yapılmaz acı eşiğini dahada düşürür. zaten yapmıyorlarda.. benim bileğimde bileklik şeklinde yazı var. dayanılmıcak bir acı değil iyi bi yere gidersen tek seferde yazıyorlar üstünden rotus gecmeden

Walla ben o kadar çok içipte yaptırdım ki hatta yapılırken içmeye devam ediyorduk ama hiç korkma ne alkol nede başka şey acımıyor kesinlikle büyütme git yaptır sadece ne yaptırcağına karar ver sıkılma sonra en çok o sıkıcı zaten bi kere yaptır devamı kesin gelir hadi bakalım iyi dövmeler :)

alkollüyken dövme yapılmaz acı eşiğini dahada düşürür. Zaten yapmıyorlarda.. Benim bileğimde bileklik şeklinde yazı var. Dayanılmıcak bir acı değil iyi bi yere gidersen tek seferde yazıyorlar üstünden rotus gecmeden

dövmecinin misyonunda önemini anlıyoruz bu yazıdan sonra. alkolluyken dövme yapan dövmeci işin maddi boyutundadır. çevremde baya dövmeci var tanınan ulusal alanda tr yi temsil eden dovmecıler bunlar ve bır kerede alkolluyken dovme yaptıklatını ne gordum ne duydum

walla bende çok tanıyorum hem kendi alanlarında bu işi profosyonel olarak yapıyorlar. alkol sadece kanı sulandırır acı eşiğini düşürmez. fazla kanamaya yol açtığı için dövmeciler yapmama taraftarıdır doğru ama yapmazlar diye birşey yok ayrıca acı eşiğiyle ilgisi yok yani karar kişiye kalmıştır. ister içer ister içmez benim kanamadı da alkolsüzkende yaptırdım acısında bi değişiklik yok yani bu işin önemli olan sterili olsun gerisi hikaye. ben dövmelerimle ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım kabuk bile atmadı sıkıntı yok yani canım...

dövmecinin misyonunda önemini anlıyoruz bu yazıdan sonra. alkolluyken dövme yapan dövmeci işin maddi boyutundadır. çevremde baya dövmeci var tanınan ulusal alanda tr yi temsil eden dovmecıler bunlar ve bır kerede alkolluyken dovme yaptıklatını ne gordum ne duydum

bende çok istiyorum ama bir türlü yaptıramadım, hayır acıdan korkup ertelesem neyse:) acıdanda korkmuyorum bi fırsat bulup gidemedim dövmeciye.... sanırım beni korkutan tek şey dövmecinin yeterince profosyonel olmama ihtimali....

bende çok istiyorum ama bir türlü yaptıramadım, hayır acıdan korkup ertelesem neyse:) acıdanda korkmuyorum bi fırsat bulup gidemedim dövmeciye.... sanırım beni korkutan tek şey dövmecinin yeterince profosyonel olmama ihtimali....

1- çok istediğinden emin misin? Fırsat bulamadım falan, hadiiii hadiii :KK1::KK1:
2- profesyonellik konusunda benim dövmecim çok iyidiir. Tattomix Şişli'ye gitmeni öneririm.
3- acımıyor korkma bizde acıdan zevk alanlardan değiliz :KK52::KK52:

haha bi iki arkadaşım da önerdi aynı şeyi :KK52: işe yararmı ki ciddenn çok yaptırmak istiyorum ama biraz tırsıyorum içten içe :KK52:52:

benim sag kolm ve bileimde 1er tane sol kolda br vede bacagmda da 1 tane olmak uzere 4 dvmem var kollr hc acimadi ama bacagmdaki yarim kaldi diebilirmm

eğer acıyacak psikolojisiyle gidersen acır onu kafandan çıkar bi kere..evet kişiye göre değişir bu durum ama hiç korkulacak abartılacak bi durum değil.benimde kaç tane dövmem var birinde bile canım acımadı..elbette bi acı hissediyorsunuz..ama ne öyle dayanılamayacak bişey nede büyütülecek bişey değil.sakin ol acımıyor kendine güven:KK34:

bu da çok mantıklı geldi şuan :KK70: emla ne ki canım baya iyi uyuştururmu dersin? dövmeci abi zaten o tarz bi şey sürmüyomu?

sakın bunu yapma tatlım. yaptırdıgın dövmenın boyasının tutmama gibi ihtimali çok yüksek. tekrar tekrar uğraşırsn. ayrıca acısı da fazla olmuyo. kedi tırmalaması kadar acıyo diyebilirim.

Benim birden çok dövmem var ve rahatlıkla söyleyebilirim ki kaşlarımı aldırırken daha çok canım yanıyor :) hHiç öyle korkulacak bir şey değil, gerçi nereye yaptırdığına da bağlı. Benim omzumda, kolumda, sırtımda ve bacağımın üzerinde var dövmeler ve hiçbiri de canımı öyle ölesiye yakmadı.

Vücudunun yarısı dövmelerle kaplı biri olarak söyleyebilirim ki; dövmenin acısı kesinlikle diğer arkadaşların da dediği gibi derinin hangi bölgesine yaptırdığına bağlıdır. İnce olan yerler; ayak, bilek içleri, boyun, dirsek içleri, kulak arkası vs yerler biraz acır. Kemiğe yakın olan yerlerin acısı her zaman fazla olur. Dövmeyi yapan kişiye bağlı olarak da değişir bu durum. Amatör birisi iğneyi hangi açıyla ve ne kadar batıracağını bilemez, eli titrer, yaptığı yerin üstünden on kere geçer, boya tutmadı sanır, kazır, kanatırsa elbette ki çok acır. Ayrıca steril olmayan bir ortamda ve steril olmayan malzemelerle yapılan dövmeler enfeksiyon riski taşır.
Sırt, karın, bacak, omuz, kolun dış kısmı gibi yerler pek acımıyor. Bu bölgelerde kocaman dövmelerim var ve bir yandan sohbet ediyordum onları yaptırırken. Ama el bileğimin iç kısmına dövme yapılırken biraz zorlandım. Yine de katlanılamayacak gibi değildi. Sonucunu bir ömür taşıyacaksan katlanıyorsun işte.
Ancak, ben ömrümde görmediğim acıyı sol ayağımın üstüne dövme yaparken gördüm. Acıdan dayanamadım ve avuç içi kadar dövmeyi 3 seansta tamamlayabildim.
Acı konusunda seçtiğiniz dövme de önem taşıyor. Büyük, içi doldurulması gereken, kalın hatları olan bir dövme ise elbette işlem bölgesi büyük olacağı için acı artacaktır. Ancak sadece bir yazı yada içi boş bir desen yapılacaksa kontür çizgilerinin acısı sinek ısırığından daha fazla olmayacaktır.
Bazı bünyelerde dövme boyalarına karşı reaksiyonlar oluşabilir. Bu yüzden alerjik bünyeli kişilerin dikkat etmesi gerekir. Bazı ucuz ve kalitesiz dövme boyaları alerjik olmayan kişilerde bile reaksiyona yol açabilir.Dövmeyi yaptıracağınız yere kesinlikle bu konularda güvenebilmeniz gerekir. Dövme konusunda bilgi sahibi değilseniz öyle rastgele bir yere girip dövme yaptırmayın. Ben hiç bir dövmemden pişman olmadım, ama pişman olma riskine karşın iyi düşünün, doğru karar verin. Bir anlık gazla sevgilinizin ismini filan yazdırmayın.
Söylenecek çok şey var ama fazla gevezelik etmeyeyim. Bilgi almak isteyenler olursa on yıllık dövme deneyimimle yardımcı olabilirim.
Sevgiler.

Kızlar bi bilen yardım eden çıksa vallahii çok sevinicemm . ben kol bileğime dövme yaptırmak istiyorum ama acı eşiğim zaten çok düşükmüş benim çok mu ağrıyo? Napsam daha az ağrır ya da sizce napmalıyım? :KK43::KK43:

Bileğin acımaz korkma hemen alışırsın bir iki defa makinayla geçsin üzerinden sonra temelli uyuşuyor zaten. Korkma :)

ben acıyabilecek yerlerime yaptırdım onda bile öyle tahammül edilmeyecek durumlar olmadı hiç. Hatta keyifle gittim yaptırdım.

Ben çok seviyorum, benim birtür bağımlığım var bu olaya ama Allah biliyor ya ipin ucunu kaçıracağımı, bu iş için yeterli para ayıramadığımdan yaptırmıyorum.

Bir para biriktirsem komple vücudumu kaplatabilirim okadar çok seviyorum ki anlatamam.

X