Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dayanamıyorsan yaptırmamak en iyisi ama yinede yaptırıcam diyosan normal kafayla gitme yaptırmaya :)
emla alın eczaneden onu sürün, sürülen bölgeyi uyuşturur.
ve hayır "normal" kafayla gidin, yoksa b.k da çizse güzel görünür.
bu da çok mantıklı geldi şuan emla ne ki canım baya iyi uyuştururmu dersin? dövmeci abi zaten o tarz bi şey sürmüyomu?
haha bi iki arkadaşım da önerdi aynı şeyi işe yararmı ki ciddenn çok yaptırmak istiyorum ama biraz tırsıyorum içten içe 52:
Benimde bileğimde dövme var canım kemiğe geldiğinde biraz acıyabilir ama dayanılmıcak gibi bişey de değil.. Yazarken acıyo ama iğneyi çektiği an geçiyo acısı yani bende öyle olmuştu :)
Ama dayanamam diyosan Emla alabilirsin eczaneden
Nasıl olduğunu tahmin edemediğim için dayanır mıyım bilmiyorum ama daha iğneden korkan bi insan olarak emlayı almalıyım sanırım :52 çok sağol canım
Bende yaptırmıştım zamanında ... Ama şimdi cok pişmanım ... Ergenlikte hic dusunmeden yaptirmistim. esimin ailesi biraz dar görüşlü insanlar bu tarz seyleri pek sevmedikleri icin hep saklamak zorunda kalıyorum. Aslında artık bende istemiyorum keske hiç yaptirmasaydim
Bence hiç gerek yok böyle seylere...
benim eşimin ailesi de dar görüşlü sayılır, bana göre garip olan oturmuş kuralları var ama hiç onlar yüzünden, keşke yaptırmasaydım demedim ya da hiç saklamadım. saklarsanız, saklanması gereken bir şey imajı verirsiniz elbette. dövme vücudun kalıcı makyajıdır, fazlası ya da azı değil.
Pişman olucağım bişey olduğunu sanmıyorum dövmenin zaten dar görüşlü bi eş seçiceğimi de sanmıyorum ,, herkesin kendi hayatı sonucta kimsenin anne-babasının ne diyceğini pek umursamıyorum ki kendi ailem bile asla bişey demezken :)
haha bi iki arkadaşım da önerdi aynı şeyi işe yararmı ki ciddenn çok yaptırmak istiyorum ama biraz tırsıyorum içten içe 52: