Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
benim aklımdaki de yine ying yang+melek ve şeytan kombinasyonu:)
Önce hemen bir düzeltme yapayım..
Benim üçlememde yer alan Lotus, şeytan değil..
Lotus çiçeği yani..
Önerilerin için teşekkürler canım.. Talinciğimin de fikriyle ben de harekete geçtim bugün.. Daha önceki 2 dövmemi yapan kişiyi aradım yani..
Öncekilerin birini ben çizmiştim, diğeri zaten Japonca "huzur" sözcüğü..
Hiç böyle tasarım işi dövme konuşmadığımdan da aklım karışıktı..
Her neyse.. az önce konuştum. Oraya gidicem, ne istediğimi anlatıcam, sonra onlar çizime başlayacaklar.
Sadece şöyle bir değişiklik olacak, yapılan çizime göre sol elden, sol ayak bileğine kayabilir dövmenin yeri..
Heyecan bastı birden..sırnaşık şey

püskütüüüüma.s.
ziraatçi olduğumdan sadece çiçek olan lotus geldi aklıma :eek::uhm:
o mu bi sorayım dedim:)))
aslında tam istediğin figürleri yollaya bilirsen bi danışırım:))
öptümmmm

Sevgili herbaryumcum.. a.s.
evet aynen öyle... bildiğimiz lotus çiçeği.. Anlamı büyük bende.. Çamurun içinde yetişen çiçek.. Ve yetişirken o çamura hiç bulaşmayan, tertemiz kalmayı başaran.. Anlama bakar mısın? Tüylerimi diken diken ediyor..

Figürleri yollama işine gelince.. Maalesef teknoloji o boyutta değil.. ensemde bi' USB port olsaydı, oradan tak diye aktarırdım buraya ama iyice bakındım göremedim... :roflol:

Önce hemen bir düzeltme yapayım..
Benim üçlememde yer alan Lotus, şeytan değil..
Lotus çiçeği yani..
Önerilerin için teşekkürler canım.. Talinciğimin de fikriyle ben de harekete geçtim bugün.. Daha önceki 2 dövmemi yapan kişiyi aradım yani..
Öncekilerin birini ben çizmiştim, diğeri zaten Japonca "huzur" sözcüğü..
Hiç böyle tasarım işi dövme konuşmadığımdan da aklım karışıktı..
Her neyse.. az önce konuştum. Oraya gidicem, ne istediğimi anlatıcam, sonra onlar çizime başlayacaklar.
Sadece şöyle bir değişiklik olacak, yapılan çizime göre sol elden, sol ayak bileğine kayabilir dövmenin yeri..
Heyecan bastı birden..sırnaşık şey
ben kendi aklımdakinin de seninkine çok yakın olduğunu belirtmek istemiştim.lotus çiçeğinin şeytanla tabiiki bi alakası yok yanlış anlaşıldıysa ben de düzelteyim:)
bi kızın ensesinde görmüştüm avuç içi büyüklüğündeydi.çiçeğin üstten görüntüsü resmedilmişti.çok tatlı bi mavi kullanılmıştı.oldukça hoş görünüyordu.
bu arada acı eşiğin ne durumda?ben omzuma yaptırırken pek acı hissetmemiştim öyle dayanılmayacak kadar.ama bazı insanlardan duyuyorum çok acıdı falan diyolar.gerçi yapılan yere göre değişiyor ama.

Sevgili herbaryumcum.. a.s.
evet aynen öyle... bildiğimiz lotus çiçeği.. Anlamı büyük bende.. Çamurun içinde yetişen çiçek.. Ve yetişirken o çamura hiç bulaşmayan, tertemiz kalmayı başaran.. Anlama bakar mısın? Tüylerimi diken diken ediyor..

Figürleri yollama işine gelince.. Maalesef teknoloji o boyutta değil.. ensemde bi' USB port olsaydı, oradan tak diye aktarırdım buraya ama iyice bakındım göremedim... :roflol:

lotusssssss
çok güzel bi kokusu var
onuda ticarileştirdiler ya deliriyorumKötü Kazen
bırakın ya saf temiz şeyler öyle kalsın:eek:klava:

figürlere gelince hani belki vardır biyerlerde kayıtlı diye sölemiştim

bende diğer dövmemi
kürek kemiğime yaptırıcam
atatürk sureti varya hani onu:1hug:

....bu arada acı eşiğin ne durumda?ben omzuma yaptırırken pek acı hissetmemiştim öyle dayanılmayacak kadar.ama bazı insanlardan duyuyorum çok acıdı falan diyolar.gerçi yapılan yere göre değişiyor ama.
Acı eşiğim gayet yerinde :eek:) vız gelir, tırıs geçer durumu yani..
Gerçi büyük konuşmamak lazım. Benim dövmelerim sağ bilek dış kısmında ve oradaki deri kalın olduğundan, dövmecimin dediğine göre en az acıyan yerlerdenmiş. Zira hiç hissetmemiştim.
Sıradaki dövme ortaya çıkacak figüre göre ya sol bileğimde (acıdan yine kurtardım bu durumda) ya da sol ayak bileğimde olacak..
Üçlü motif birleşmesi içime sinmezse de ayrı ayrı olur, diye düşündüm.
Mutlaka denemişsindir ama tattoo yazarak görsel arama yaptırdığında çok fazla seçenek çıkıyor..
Anlattığın dövmeyi de merak ettim.
Lotusun çok sevdiğim bir fotoğrafı var elimde.. Ama çizime dönünce nasıl olur kestiremiyorum..
lotus1fk8.jpg

Melek figürü olarak da bu hoşuma gitti..
eetk9.jpg

Son karar dövmecide belirlenecek sanırım yerimseniben
Bambaşka birşey yaptırırsam da hiç şaşırmam yani...sırnaşık şey

bnde iki senedir yaptrcm yaptrcm diyorum ama bi kalkıp gidemedim.model seçmek ve vücudunun neresine yaptırcağının kararını vermek işin en zor kısmı gerisnden korkmuyorumda :)

bildiğinz iyi modelerin olduğu bi site var mı ??
işi dövmeciye bırakmk istemiyorum ordan daha iyisini bulurm belki ama elimde modelle gitmk istiyorum :)

vallahi alttaki çok güzel ama rutinlikten çok sıkılırım ben
biraz daha az kullanılan figürler daha çok hoşuma gidiyor:)))

bildiğinz iyi modelerin olduğu bi site var mı ??
işi dövmeciye bırakmk istemiyorum ordan daha iyisini bulurm belki ama elimde modelle gitmk istiyorum :)

benim çok beğendiğim bi site var binlerce dövme var çok güzel.link yazmak yasakmış özelden de yollayamadım bi türlü hata verip duruyo.yarın tekrar denerim.

bende istiyorum ama aciya dayanabilmiyim bilmiyorum :KK43:

benim dövmem parmak üzerinde yani çok hassas bi yerde ama yinede çok acımadı
biraz başlarda hissettim :bbo:ama sonra hissetmedim bile alıştı naniknanik
aynı ağda yaptırmak gibi:)tatlicadiarzu

Anlattığın dövmeyi de merak ettim.

adcropjpgrzd210469yp1.jpg

bunu yeni buldum resimdeki kızı çıkar yada daha edepli bişey koy tamamdır:))
ama arka planı ana hatlarıyla bu tarz istiyorum renkler farklı olacak muhtemelen.yer konusunda ben de emin değilim hala sağ kürek kemiğimde benim dövmem pek de küçük sayılmaz:)ama bu motifi de küçültmek istemiorum neyse bakıcam artık.

bende istiyorum ama aciya dayanabilmiyim bilmiyorum :KK43:

şu emla denen kremi dövmeciler de tavsiye ediyo sanırım.lokal bi bölgeyi 30-45 dk uyuşturuyor ve acıyı oldukça azaltıyormuş.
ama merak etme öyle korkunç bi acı falan değil benim dövmem gölgeler dışında 2 saat falan sürdü.öyle oturup sohbet muhabbet ettim dövme yapılırken :)

şu emla denen kremi dövmeciler de tavsiye ediyo sanırım.lokal bi bölgeyi 30-45 dk uyuşturuyor ve acıyı oldukça azaltıyormuş.
ama merak etme öyle korkunç bi acı falan değil benim dövmem gölgeler dışında 2 saat falan sürdü.öyle oturup sohbet muhabbet ettim dövme yapılırken :)

bu kremi daha once duymamistim bi bakiyim. ya cok gozumu korkuttular bende baya cekindim:KK70: ensemin biraz assagisina bi aslan istiyorum kukreyeninden ins. eylul sonu yaptiricam tum cesaretimi toplayip

MERHABA BEN SİBEL.bende uzun zamandır dövme yaptırmak istiyorum ama dövmenin çok günah olduğunu ve abdestin geçmediğini söylüyolar bununla ilgili bişey duydunuzmu ya da bilen varmı?

Dövme yaptırmaya karar vermeden önce çok iyi düşünmek gerekir.Elbette kişi mutlu olduğu şeyi yapar fakat bu mutluluk 1 veya 3 yıl sonra yerini depresyona bırakabilir,psikolojinizi etkileyebilir.Hatta hayatınızı altüst edebilir.Karamsarlığa kapılın diye değil, iyi karar vermeniz için vurgulamak istedim.Ayrıca ebeveynlenizin iznini de gözardı etmemek gerekir.. Güle güle kullanın..

Dövme yaptırmaya karar vermeden önce çok iyi düşünmek gerekir.Elbette kişi mutlu olduğu şeyi yapar fakat bu mutluluk 1 veya 3 yıl sonra yerini depresyona bırakabilir,psikolojinizi etkileyebilir.Hatta hayatınızı altüst edebilir.Karamsarlığa kapılın diye değil, iyi karar vermeniz için vurgulamak istedim.Ayrıca ebeveynlenizin iznini de gözardı etmemek gerekir.. Güle güle kullanın..

Doğru söylüyorsun canım...yapılacak şekil yada yazı herneyse..öyle birşey olmalı ki daha sonra vazgeçeceğimiz birşey olmaması gerekir..çünkü ömür boyu üzerinde taşıyorsun..insanın zamanla zevkleri, görüşleri vesairesi değişebiliyor..20 yaşındayken gurur duyduğun şeylerden 40 yaşında utanabiliyorsun...

hayatınızda hiç değişmeyeceğine inandığınız birşey üzerine dövme yaptırmak lazım eğer ki yaptırılacaksa..yani gelip geçici duyguları görüşleri veya geçici fanatizmler için uygun değil..40 yaşına 50 yaşına da gelsem gururla taşırım diyebileceğiniz birşey olmalı...

hayatımızda tek değişmeyecek şeylerden biri kendi ismimiz olduğuna göre onu yazdırabiliriz diyeceğim ama o da komik olur..tanımadığımız kişiler dövmemizden adımızı öğrenip bize adımızla seslenebilir falan :)

süper olmuuuuş.ben de istiyorum ilerdeee.şimdi annem izin vermiyo ama evlenince mutlaka istiyorum dövme piercing:KK70:.iyi günlerde kullan canım :KK66:

benımde gögüsümde var motifli günes bı bayana yaptırmıstım sımdı dövmeyı yenıletmek ıstıyorum bıraz daha canlı dursun dıe ılk yaptıgında 15 20 gun sora tekrar gel dmıstı ustunden gecıyım gıtmedım sımdı bıraz daha canlı durması ıcın yaz bıtımınde yaptrcam ama bayan terıhh etmem lazım yıne bunu ıcın:eek:

Kızlar ileride sıkılmaktan korkanlar için bir fikrim var. Hani kalıcı makyaj yapıyorlar ya 5 6 sene dayanıyor kalıcı makyaj da yapan bir dövmeciye giderseniz ve makyaj malzemeleriyle yaptırırsanız en fazla 7 sene beraber olursunuz dövmeyle. Ve 7 sene sonunda hala memnunsanız gidip grçeğini yaptırırsınız :)) Ebru şallının karnındaki H harfi yok artık mesela.

sevgiler

X