ben de bu yöntemle yüzük parmağımdaki dövmeyi sildirdim,dünya varmış
Bende kolumdaki dövmeyi sildirmek üzereyim. Bir sürü yerden fiyat aldım 200-500 TL arası seans ücretleri değişiyor.Güvenli bir yer olsun istiyorum. En son Maya Estetik Çapa ya karar vermiş gibiyim. Siz dövmeyi nerede sildirdiniz? Daha önce dövme sildirip de memnun kalanlar cevap yazsın lütfen
bende 2.seansı yaptırdım bakalım sonuclar ne olacak?
bende dövme yaptıralı bir hafta oldu ama beğenmediğim için sildirmek istiyorum sadece dört rakamdan oluşan küçük bir dövmem var neyse ki sildirmek daha kolay oluyomuş biraz fiyat araştırması yaptım en uygun maya estetik çapayı söylediler acaba sen gittin mi nasıl bir yer fiyat gerçekten uygun mu?
Bende orda dövme sildirme seanslarıma başladım. 2 senansıma bu ayın ortasında gidicem. Tavsiye ederim. Fiyat konusuna gelince 100 tl den açılışı yapıyor genelde. Ama tabi dövmenin büyüklüğüne göre sana fiyatta yardımcı oluyor.
arkadaslar tca gercekten cozum dıyen varmı aranızda.denıyenler lutfen deneyımlerını sonuclarını yazsın.yardımlarınıza cok ıhtıyacım var..[/QU
henüz 1 seans tca yaptım. şimdiden kesn çözüm diyemem ancak ben işe yarayacağını düşünüyorum. soyulmalar tamamen bitti ve bazı boşluklar ve solma oluştu. sanırım 5-6 seans gerekiyor
merhaba banada kalıcı makyaj boysı ile elimin üstüne bir dövme yapıldı 2-3 yıla kendi kendine gider denildi ama hiç belirti yok nasıl gidicek bu berbat yaptı zaten nokta nokta içini tam dolduramadı gördükçe sinirim bozuluyo bu nasıl gider?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?