arkadaşlar ben lise yıllarındayken dövmecide çalıştım ben çalışırken eski bir müşterisi geldi patronun kız mit sınavlarına gireceği için dövmesini sildirmek istemiş ankaradan istanbullara gitmiş normal epilasyon lazeriyle silmeye kalkmışlar kızın derisi o kadar kötü olmıuştuki böyle neşter izi gibi olmuştu derisi keşke kalsaydı böyle çok kötü pişman oldum falan dedi bu izlede almadılar kandırdı beni doktor falan dedi
tatto sildirme cihazı yurt dışında var şuanda Türkiyede yok diye biliyorum iz kaldığı kesin mesela ben araştırdım iz kalmadı derim eskisi gibi pürüssüz diyen kimse yok birde şu çrnek var bir zamanla mustafa sandal ve tuba ünsal çıkarken birbirlerinin baş harflerini dövme olarak ellerine yaptırmışlardı şimdi bakın ikiside sildiremedi sadece şekil üzerinde değişiklik yapıldı sildirilebilinse bence onlar ilk başta sildirir parası yurt dışında silindirilmesi onlar için önemli olmaz giderle sildirirler sildirmedilerse bir bildikleri vardır bence iyi düşünün taşının bence iyi araştırın
evet bende almanyada kaici makyajimi sildirmek istedim. doktor, 5-6 seans gerek dedi ( 1 seans 300 €
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)