Dövme sildirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben lise yıllarındayken dövmecide çalıştım ben çalışırken eski bir müşterisi geldi patronun kız mit sınavlarına gireceği için dövmesini sildirmek istemiş ankaradan istanbullara gitmiş normal epilasyon lazeriyle silmeye kalkmışlar kızın derisi o kadar kötü olmıuştuki böyle neşter izi gibi olmuştu derisi keşke kalsaydı böyle çok kötü pişman oldum falan dedi bu izlede almadılar kandırdı beni doktor falan dedi
tatto sildirme cihazı yurt dışında var şuanda Türkiyede yok diye biliyorum iz kaldığı kesin mesela ben araştırdım iz kalmadı derim eskisi gibi pürüssüz diyen kimse yok birde şu çrnek var bir zamanla mustafa sandal ve tuba ünsal çıkarken birbirlerinin baş harflerini dövme olarak ellerine yaptırmışlardı şimdi bakın ikiside sildiremedi sadece şekil üzerinde değişiklik yapıldı sildirilebilinse bence onlar ilk başta sildirir parası yurt dışında silindirilmesi onlar için önemli olmaz giderle sildirirler sildirmedilerse bir bildikleri vardır bence iyi düşünün taşının bence iyi araştırın

evet bende almanyada kaici makyajimi sildirmek istedim. doktor, 5-6 seans gerek dedi ( 1 seans 300 €) ama yinede garanti veremem dedi. bende vazgectim.

dovme ısldırmek ıstıyen varsa bana ozelden msj atsın ben sızı hayatımı kurtaran yere yonlendrıcem seansı 200 lıraya ısım vermıyorum reklam olmasın dıye ben kasımdakı dovmeden kutuldum bu sekılde ....sıfır ız ıle...

Bende kolumdaki dövmemi lazer yöntemi ile sildirmek için bir tıp merkezine gidiyorum ismini burda vermicem ama kolumda resmen yanık izi var ve de keloid yaptı şikayetci bile olabilirim kolumu yaktılar

Çok kötü iz kalıyor yaa.. Normal bir yanık izi gibi de değil sanki.. Derini kesip yapıştırmışlar giibi.. O çirkin görüntüyü de düzeltmek için epey uğraşmak gerek

dovme ısldırmek ıstıyen varsa bana ozelden msj atsın ben sızı hayatımı kurtaran yere yonlendrıcem seansı 200 lıraya ısım vermıyorum reklam olmasın dıye ben kasımdakı dovmeden kutuldum bu sekılde ....sıfır ız ıle...

Mesaj atarsan çok çok sevinirim hic iz kalmadi mi ayni dert bende var bekliyorum cevabini

canım merhaba, şu dövme sildirmeyle ilgili yazın dikkatimi çekti. bir bunalımın içindeyim ve bu buhranla gidip dövme yaptırdım eve geldim pişman oldum =) nerde sildirdin bana yazar mısın, ben özelden mesaj atamıyorum.

Merhabalar,
Bu yazıyı görünce aklıma geldi bir doktor söylemişti dövme yaptırdığınız yer ya da sildireceğiniz yer dövmenin silineceğini garanti ediyorsa inanmayın demişti. Bu işin garantisi olmazmış. Aklınızda bulunsun paranızı da sağlığınızı da çöpe atmayın. Eğer dövmenizi geçici olarak kapatmak isterseniz Kryolan erase stick kullanabilirsiniz pudrasını da üzerine sürünce suda bile çıkmıyor bir de vichy dermablend vücut için serisi var aklınızda olsun belki acil gereklidir.

Arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım..Dövme silme hakkında uzun zamandır araştırma yaptım.Lazerin maaliyeti çok fazla olduğundan dün TCA Kimyasal Peeling aldım %50 30sn kadar uyguladım pamukla dövmenin üzerine yanmaya başladı hemen yıkadım bol suyla daha sonra bepanten sürdüm emdi cildim.Sabah tekrar sürdüm baloncuk olmaya başladı.yanlışlıkla biraz önce patlattım ve dövmenin mürekkebi aktı deride soyuluyor..Yani bir kaç seansa dövmenin silineceğine kanaat getirdim.Tca zaten izleri yok eden bişey 1 ay sonra tekrar yapmayı planlıyorum.bilginize..:62:
TCA yı nerden aldın söylersen çok sevinirim.

Arkadaşlar bende dövmemi sildirmek için bir tıp merkezine gittim hastane ortamı diye güvendim başıma neler geldi neler :( uyglamayı yapan kadın doktor kolumu yaktı bunun sonucu keloid oluştu görenler bile dışarda nasıl yakmışlar yaa diyor hastane kesinlikle kabul etmiyor dövme bu şekilde siliniyor diye bende dedimki iyide siz dedim gidip bana damarsal lezyonlarda kullandığınız lazeri kullandınız bide derecesinimi yüksellttiler nedir bilemiyorum olan biten neyse olan bana oldu olaydan sonra gittiğim bütün doktorlar kim yaptıysa bunu Allah bildiği gibi yapsın dediler, yazıklar olsun dediler yani. Ama uygulamayı yapan yer haklılarmış öyle diyorlar birde yüzüme baka baka yalan konuşuyorlar hadi ben bu dünyada hakkımı almıyorum sizden ama öteki dünyada iki elim yakanızda hiç bir şekilde affetmicem sağlığımla oynadılar birde doktor olarak bunu yapması ve de kendini haklı göstermesi beni normalde üzülmemden daha fazla üzülmeme sebeb oldu çünkü en güvendiğim insanlar hep doktorlar olmuştu bir yıkım oldu benim için resmen bu durum.. Arkadaşlar çok iyi araştırım şu anda fraksiyonel lazer yaptırıyorum keloid olduğu için çok üzgünüm :(

Arkadaşlar,

erkek arkadaşım dövmesini sildirmek istiyor, dövmeyi yapan kişi lazer dışında bir şey yaptırma cildini mahvedersin demiş. Bikaç gündür yer bakıyoruz netten, yaptırıp memnun kalan biri varsa yer önerebilir mi?

Canm bu konuda bana yardımcı olabilirmisn gerçekten çok önemli benim için şimdiden teşekkürler

merhaba ben henüz yeni bir üye olduğum için mesaj atamadım lütfen yrdımcı olur musun bana dövmemi acil sildirmem gerekiyor :( bana mesaj atar mısın nerede sildirdiğini?

Arkadaşım kız arkadaşının fotoğrafını göğsüne kocaman yaptırmıştı, Lazer le sildirdi sildirdikten sonra 3 tane farklı kremle bakım yapmıştı
2000 tl ye mal oldu ona ama derisinde hiçbir şekilde iz kalmadı diğer deri dokusuyla birebirdi..

merhaba arkadaşlar.
dövmelerini sildiren arkadaşlar. hangi doktora sildirdiklerini, hangi metodla sildirdiklerini, önceki ve sonraki resimlerini koyarlarsa sildirmek isteyen arkadaşlara cok yardımcı olurlar.

Back