arkadaşlar ben lise yıllarındayken dövmecide çalıştım ben çalışırken eski bir müşterisi geldi patronun kız mit sınavlarına gireceği için dövmesini sildirmek istemiş ankaradan istanbullara gitmiş normal epilasyon lazeriyle silmeye kalkmışlar kızın derisi o kadar kötü olmıuştuki böyle neşter izi gibi olmuştu derisi keşke kalsaydı böyle çok kötü pişman oldum falan dedi bu izlede almadılar kandırdı beni doktor falan dedi
tatto sildirme cihazı yurt dışında var şuanda Türkiyede yok diye biliyorum iz kaldığı kesin mesela ben araştırdım iz kalmadı derim eskisi gibi pürüssüz diyen kimse yok birde şu çrnek var bir zamanla mustafa sandal ve tuba ünsal çıkarken birbirlerinin baş harflerini dövme olarak ellerine yaptırmışlardı şimdi bakın ikiside sildiremedi sadece şekil üzerinde değişiklik yapıldı sildirilebilinse bence onlar ilk başta sildirir parası yurt dışında silindirilmesi onlar için önemli olmaz giderle sildirirler sildirmedilerse bir bildikleri vardır bence iyi düşünün taşının bence iyi araştırın
dovme ısldırmek ıstıyen varsa bana ozelden msj atsın ben sızı hayatımı kurtaran yere yonlendrıcem seansı 200 lıraya ısım vermıyorum reklam olmasın dıye ben kasımdakı dovmeden kutuldum bu sekılde ....sıfır ız ıle...
dovme ısldırmek ıstıyen varsa bana ozelden msj atsın ben sızı hayatımı kurtaran yere yonlendrıcem seansı 200 lıraya ısım vermıyorum reklam olmasın dıye ben kasımdakı dovmeden kutuldum bu sekılde ....sıfır ız ıle...
TCA yı nerden aldın söylersen çok sevinirim.Arkadaşlar selam aranıza yeni katıldım..Dövme silme hakkında uzun zamandır araştırma yaptım.Lazerin maaliyeti çok fazla olduğundan dün TCA Kimyasal Peeling aldım %50 30sn kadar uyguladım pamukla dövmenin üzerine yanmaya başladı hemen yıkadım bol suyla daha sonra bepanten sürdüm emdi cildim.Sabah tekrar sürdüm baloncuk olmaya başladı.yanlışlıkla biraz önce patlattım ve dövmenin mürekkebi aktı deride soyuluyor..Yani bir kaç seansa dövmenin silineceğine kanaat getirdim.Tca zaten izleri yok eden bişey 1 ay sonra tekrar yapmayı planlıyorum.bilginize..
ben de bu yöntemle yüzük parmağımdaki dövmeyi sildirdim,dünya varmış
Canm bu konuda bana yardımcı olabilirmisn gerçekten çok önemli benim için şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?