Dövme sildirme

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşım kız arkadaşının fotoğrafını göğsüne kocaman yaptırmıştı, Lazer le sildirdi sildirdikten sonra 3 tane farklı kremle bakım yapmıştı
2000 tl ye mal oldu ona ama derisinde hiçbir şekilde iz kalmadı diğer deri dokusuyla birebirdi..

merhaba.
arkadaşın hangi hastanede hangi doktora sildirdi acaba.
yardımcı olurmusun?

Kolumda bir dövmem var bir çiçek altında da bir cümle. Yapan adama kendi ellerimle yazıp verdim yine de yanlış yazdı saolsun. Sadece tek bir cümleyi sildirmek istiyorum o yüzden mümkün müdür bu? Dövmemden memnunum ama o tek harflik yanlışlık beni çok rahatsız ediyor. Hepsini silerlerse diyede cesaret edip gidemiyorum :(

dovme ısldırmek ıstıyen varsa bana ozelden msj atsın ben sızı hayatımı kurtaran yere yonlendrıcem seansı 200 lıraya ısım vermıyorum reklam olmasın dıye ben kasımdakı dovmeden kutuldum bu sekılde ....sıfır ız ıle...

mrh yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum nerde yaptırdığını yazarsan çok sevinirim

dovme ısldırmek ıstıyen varsa bana ozelden msj atsın ben sızı hayatımı kurtaran yere yonlendrıcem seansı 200 lıraya ısım vermıyorum reklam olmasın dıye ben kasımdakı dovmeden kutuldum bu sekılde ....sıfır ız ıle...

arkadaşım meraba siteye yeni üye olduğum için özelden msj atamıyorum benimde kolumda dövme var tca ile silmeye çalıştım dövmenin etrafında koyu renk bi halka oluştu yanık izi gibi tca hiç bir işe yaramadı sen bana özelden dönebilirsen çok sevinirim 0 izsiz nerde nasıl sildirebiliyoruz??

arkadaşlar lazerle 6 seans yaptırdıktan sonra dövmem bayağı silikleşti devam etsem sanırım bir 6 seans daha yaptırmam gerekirdi. En yüksek teknoloji ürünü lazerler bile zor çıkartırken milletin tca asitlerle temizlemeye çalışması gerçekten çok saçma geliyor bana ben üzerine başka bir dövme yaptırıp kurtuldum. Size önerim sakın tca gibi asitleri kullanıp derinizde skar oluşumu olmasına fırsat vermeyin eğer illa ki kurtulmak istiyorsanız gidin bu işi yapan doktorlara...
Dövme sanatçısı dövme yapar, dövme silemez. Siliyorum diyende kesinlikle yalan söylüyordur dikkatli olun...

Back