Dövme sildirme

ozgblt06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
3
0
1
27
Arkadaşlar ben izmitten . izmitte dovme sildirme yeri varmis bir bilginiz varmi iz kaliyor mu kalmıyor mu ve bende biraz fazla var yorum yaparmisiniz napcam bilmiyorum

Izmitte nerde var bilmiyorum ama bi arkadaşım elinde ki bir dövmeyi sildirdi ama çok küçük olduğu için onda iz pek kalmadı. Ama dövme büyüdükçe iz olayı değişir mi bilmiyorum.

Arkadaşlar ben izmitten . izmitte dovme sildirme yeri varmis bir bilginiz varmi iz kaliyor mu kalmıyor mu ve bende biraz fazla var yorum yaparmisiniz napcam bilmiyorum
Eğer kalitesiz bir yere giderseniz derinin ölmesi yanık vs oluşur. Daha zor şeylerle uğraşırsınız.

Güzel dövmeleri severim ama kendimi biliyorum maymun iştahlıyım. Sırf bu sebepten pişman olurum diye yaptırmıyorum. Sizinki büyük mü?

Güzel dövmeleri severim ama kendimi biliyorum maymun iştahlıyım. Sırf bu sebepten pişman olurum diye yaptırmıyorum. Sizinki büyük mü?
Aklındaki dövmenin resmini bastır, odanın bir tarafına as. Uzun bir süre her sabah ona bak, hala sıkılmadıysan pişman olmazsın

Bende baya fazla var ve her tarafimda cocugum var ve sildirmek istiyorum ama iz kalır mı diye korkuyorum

Back
X