- 24 Ocak 2011
- 78
- 1
- 35
Lazerle dövme sildirmek 1750 tl paket fiyatı ama tanıdık olduğu için ben 1000tl ödedim. Acısı dövme yapilirkenden daha az ama lazerin siyah yerlerde çıkarttığı ses cok ürkütücü ama alıştım ilk basta korktum acır diye bosuna heyecan yapmisim zaten emla kremle uyusturuyorlar.dövme silindikten sonra tüm kolum uyustu o cok sinir bozucuydu canım
Evet kesinlikle haklısın dövme yaptırmadan önce çok düşünmen gerekiyor ben lise bitince yaptırmıstım bu dövmeyi beğendiğim için şimdi üniversite okuyorum düşünüyorumda hayatım için hiçbir anlam taşımıyor...Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle yaptırmazdım 200 milyona yaptırdığım dövmeyi 1 milyara sildiriyorum ve bu sadece tek dövmem değil 2 tane daha var onlarıda sildiricem...
2000 yılında motor kazası yaptım ve dizimde yara izi kaldı. Bana dedilerki geçici dövme var beş senede geçiyor yara izinin üstüne dövme yaptır beş sene sonra yara izi de geçer dövmede geçer. Aptal gibi yaptırdım. Sekiz sene geçti yara izi geçti dövme geçmedi. Araştırmadığım yer kalmadı. Denemediğim formül de kalmadı ama hiç bir şekilde dövmeyi çıkartamadım. O kadarda çirkin bir dövmeydiki bi kedi elinde balık kılçığı var. Diz kapağımın üstü esnek olduğu için desende net belli olmuyor.
Artık etek giyemiyordum. Çok rahatsız oluyordum milletin o ne diye sormasından. Tek bir yöntem kalmıştı denemediğim ve kesin olan bir yöntem. Kararttım gözümü gitti hastaneye ve kestirdim o bölgeyi. Kesin olarak kurtuldum dövmeden ama şimdide ameliyat izi kaldı. Ama razıyım bu ize. Kestirmekten başka kesin çözüm yok maalesef arkadaşlar.
Evet kesinlikle haklısın dövme yaptırmadan önce çok düşünmen gerekiyor ben lise bitince yaptırmıstım bu dövmeyi beğendiğim için şimdi üniversite okuyorum düşünüyorumda hayatım için hiçbir anlam taşımıyor...Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle yaptırmazdım 200 milyona yaptırdığım dövmeyi 1 milyara sildiriyorum ve bu sadece tek dövmem değil 2 tane daha var onlarıda sildiricem...
Geçmiş olsun öncelikle canım.
Ama senin bunu araştırman gerekirdi.
Ayrıca 5 yıllık 10 yıllık diye dövme olmaz ki.
İyice araştırsaymışın da yaptırsaymışın keşke.
Nasıl kestirttin? Dövmenin olduğu yeri komple aldılar mı? :s
canım çok safmışım demekki daha 15 16 yaşlarındaydım ailemden bile izin almadım haber vermedim o yüzden araştırmadım ama kimse inanmasın sakın geçici dövme diye bişey yokmuş onu öğrendim.
Ameliyatla o dömenin üst tabakasını törpüler gibi alıyorlar. Nasıl aldıklarını tam olarak bilmiyorum. Bakmadım çünkü. Bacağımı uyuşturdular. Önümü kapattılar hiç merak edip bakmadım. Eğer bunu yaptıran biri olursa kesinlikle operasyon sırasında kulaklıkla müzik dinlesin. Hiç bişey hissetmiyorsunuz ama kulağıma gelen sesler çok kötüydü.
ayy içim kötü oldu birden çıkan ses kötüymüş ya :s
neyse ya kurtulmuşsun ya dövmenden bir dahakine daha temkinli olursun:)
ladyteaser
son durum nasıl tedavinden sonuc alabiliyormusun lütfen cevap yaz
size fikir olsun ilk hali ve sadece iki kez seansa gittikten sonraki hali. ikinci fotografı kışın çektim biraz ürpermişimEki Görüntüle 303529
Eki Görüntüle 303530
iki seansa göre iyi çıkmış da devam etmeyecek misiniz?
tamamen çıkan bir örnek olsa elimizde keşke...
Kizlar benim nisanlimda bir suru dovme var fazlasi hic guzel olmuyor ve flauvys atasehirdede cok yakin arkadsm calisiyor bizde gittik ve bize silinemeyecegini sizi kandirmak istemem dedi doktor tanidik diye silerim ama cok cirkin iz kalir bence boylesi daha iyi dedi ve silmedi ...