arkadaşlar ya benimde dövmelerim var hatta oldukça var ama 3 tanesini sildirmem gerek. biri komple belimden başlıo öne doğru gelerek kasıklarıma inio. en büyüğüde bu ztn butün bel kısmım kapanmış durumda. diğerleri ise 10 cm lik şeyler. acaba dövme sildirme işlemini yaptırıpta evet memnun kaldım silinior dien dr tavsiye edebilecek olan varmı. ben araştırdım baya yakup avşar çok ii diolar randevuda aldım gidicem haftaya. ama lütfen yardımcı olun. ah kafasız ben ahhhh...
Arkadaşlar 2 seans oldu dövme sildirme işlemime başlayalı ve inanılmaz derecede silinme var.Bağdat caddesinde MD dermatoloji diye bir yere gidiyorum,Afrodit'in üst kısmında ve kesinlikle tavsiye ediyorum,kafama bu kadar taktığım geçicek mi yoksa asla silinmeyecek mi endişesi artık yok.Can acııtıyor mu konusuna gelince evet acıyor ama 10 saniye süren bu işlem çokk da dayanılmayacak bir şey değil bence,sonrasında oluşan hafif kabuk bağlayan yaralar var ve deri bu kabukları atınca dövmenin renginin nasıl açıldığını görebiliyorsunuz.Soracağınız başka şeyler varsa paylaşmaya hazırım...
lazer değil ama 5 50 tca ile kendim yok ettim...adanada bir kliniğe başvurmuştum omzumun arkasındaki dövmeyi sildirmek için bana söyledikleri şu şekildeydi;
ilk 4 seans %50 tca ile rengini yok edeceğiz sonra lazere geçeceğiz dediler .... tca seansları için seasn başı 120 lira istediler yani 4 x 120 480 lira..... tca dan sonra lazaer seanslarının sayısını söylemediler belli olmuyormuş sayısı.. ama lazer seans başı 150 lira ..... çok ama çok yüksek bir rakam....
%50 TCA ile evde tek başıma toplam 8 uygulamada tamamen yok ettim dövmeyi... tavsiye ederim arkadaşlar asla bu tarz klinkilere yedirmeyin paranızı.... soyuyorlar resmen...
lazer değil ama 5 50 tca ile kendim yok ettim...adanada bir kliniğe başvurmuştum omzumun arkasındaki dövmeyi sildirmek için bana söyledikleri şu şekildeydi;
ilk 4 seans %50 tca ile rengini yok edeceğiz sonra lazere geçeceğiz dediler .... tca seansları için seasn başı 120 lira istediler yani 4 x 120 480 lira..... tca dan sonra lazaer seanslarının sayısını söylemediler belli olmuyormuş sayısı.. ama lazer seans başı 150 lira ..... çok ama çok yüksek bir rakam....
%50 TCA ile evde tek başıma toplam 8 uygulamada tamamen yok ettim dövmeyi... tavsiye ederim arkadaşlar asla bu tarz klinkilere yedirmeyin paranızı.... soyuyorlar resmen...
arkadaşlar ya benimde dövmelerim var hatta oldukça var ama 3 tanesini sildirmem gerek. biri komple belimden başlıo öne doğru gelerek kasıklarıma inio. en büyüğüde bu ztn butün bel kısmım kapanmış durumda. diğerleri ise 10 cm lik şeyler. acaba dövme sildirme işlemini yaptırıpta evet memnun kaldım silinior dien dr tavsiye edebilecek olan varmı. ben araştırdım baya yakup avşar çok ii diolar randevuda aldım gidicem haftaya. ama lütfen yardımcı olun. ah kafasız ben ahhhh...
sonunda 4. seansımı yaptırdım dilek avşar'a! 5. seansım da çok yakında. yazılanları takip edenler bilirler dövmem silinirken meydana gelen bir izden bahsetmiştim daha önce. dilek hanımla bu seansım öncesi konuştuk uzun uzun, bu izin geçmesinin uzun sürebileceğini söyledi. çok rastlanan bir durum değilmiş, derimin scar oluşumuna oldukça yatkın olmasının sebebiyet verdiği özel bir durum söz konusuymuş. açıklayıcı ve ilgili tavrı beni ne olursa olsun rahatlattı.
gidişat hakkında gene bilgilendirme yapacağım zaman zaman.