Dövme Dövme bakımı

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Kızlar dövme yaptırdım yeni ve dövmeci üç gün antibakteriyel sabunla sabah akşam silip streçlememi söyledi ama internette beazı sitelerde streçlemeyin falan yazıyo kafam karıştı bu konuda bilgisi olan varmı :KK37:

Buda dövmemin resmi nasıl olmuş ? :)

nasıl olmuş demişsinn beğenmedim diye tribe girdin. ben sana benden yorum isteyip istemediğini sordummuki istemiyorum yorum falan diosun. herkes istediği konuya yorumunu yapar buna senn karar veremezsin. dövmenle mutluluklar :KK33:

Son düzenleme:
nasıl olmuşsun demişsinn beğenmedim diye tribe girdin. ben sana benden yorum isteyip istemediğini sordummuki istemiyorum yorum falan diosun. herkes istediği konuya yorumunu yapar buna senn karar veremezsin. dövmenle mutluluklar :KK33:

tribe girmedim zevkler ve renkler dedim beğenmeyebilirsin dedim ama sen konuyu sürdürdün ama belliki ne yaptığından haberin yok :) tesekkürler :)

kendin gösterdin şekerim bilincin yerinde değil sanırım unutmuşsun :) daha yorum istemiyorum senden bnm dövmem senimi gerdi ya ne komik insanlar var hadi byby :)

tribe girmedim zevkler ve renkler dedim beğenmeyebilirsin dedim ama sen konuyu sürdürdün ama belliki ne yaptığından haberin yok :) tesekkürler :)

bence senin ne konustugundan haberin yok 2 yorumunuda oku kendinle çelişkini gör. daha yorum istemiyorum senden bnm dövmem senimi gerdi ya .... diyen sen değildin dimi tribe girmemişsin belli. boş işlerle uğraşmaya devam et sen. eleştiriye açık değilsen konu açıp sorma nasıl olmuş diye. yorum yapacak kişileri kendinmi seçiosun. aa bu benim açtıgım konu sen sen sen yorum yapın sen sen yapma istemiyorum senden yorum bilmem ne. sistemin bu anlaşılan. anlamsız bulduğum adına dövme dediğin o şey için daha fazla vakit ayıramıcam çok üzgünüm. tavuk kanadını yinede bi düşün derim. :97: hadi byy Allah dövmene zeval vermesin :92:

Son düzenleme:
bence senin ne konustugundan haberin yok 2 yorumunuda oku kendinle çelişkini gör. daha yorum istemiyorum senden bnm dövmem senimi gerdi ya .... diyen sen değildin dimi tribe girmemişsin belli. boş işlerle uğraşmaya devam et sen. eleştiriye açık değilsen konu açıp sorma nasıl olmuş diye. yorum yapacak kişileri kendinmi seçiosun. aa bu benim açtıgım konu sen sen sen yorum yapın sen sen yapma istemiyorum senden yorum bilmem ne. sistemin bu anlaşılan. anlamsız bulduğum adına dövme dediğin o şey için daha fazla vakit ayıramıcam çok üzgünüm. tavuk kanadını yinede bi düşün derim. :97: hadi byy Allah dövmene zeval vermesin :92:

tavuk kanadı yaptır diye kendi çapında dalga geçen birine söylenebilecek en kibar şey daha yorum yapma olduğundan öyle dedim tatlım ama algılayamıyosun işte hadi ikile

Bende bacağıma yaptırdım dün.
Bittikten sonra streçledi ve yarım saat sonra çıkart dedi.
bacağımda olduğu için 2 hafta epilasyon yapma 2 günde su değdirme sonrada bi hafta kadar sıcak suyla yıkanma dedi.
Ve onun haricinde bepanteni günde en az 4 kere sürmemi söyledi...
Bu arada ne kadara yaptırdın?

Bende bacağıma yaptırdım dün.
Bittikten sonra streçledi ve yarım saat sonra çıkart dedi.
bacağımda olduğu için 2 hafta epilasyon yapma 2 günde su değdirme sonrada bi hafta kadar sıcak suyla yıkanma dedi.
Ve onun haricinde bepanteni günde en az 4 kere sürmemi söyledi...
Bu arada ne kadara yaptırdın?

150ydi fiyatı ama tanıdık olduğu için 100e yaptı sen ne yaptırdın ?

guzel olmus canim begendim, hayirli olsun :KK31:
bu sabun ve strecleme olayini ilk kez duyuyorum. ben 3 gun kesinlikle su degdirmemistim, gunese de cikmamistim. ama hava almasi acisindan ustunun kapatilmamasi gerektigini dusunuyorum. cunku kabuk baglamasi, sonra o kabugun kuruyup dusmesi lazim.. 5 dovmem var 4unde boyle yaptim. 5. dovme malesef suya degdi, sonra kabuk hic kurumadi hep yumusak kaldi 2 hafta sonra ben soymustum artik dayanamayip :KK19: dovmeye birsey olmamisti ama hepsi normal. bence sen fazla strecleme ac gitsin zaten kis ayi gunes de degmez kabuklari da atar kisa zamanda. havayla irtibatini tamamen kesmenin (ki bu terlemeye de yol acar) pek iyi olacagini dusunmuyorum ama dovmecinin de bir bildigi vardir heralde o yuzden karari sana birakiyorum canim

X