Dövme Dövme bakımı

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
Kızlar dövme yaptırdım yeni ve dövmeci üç gün antibakteriyel sabunla sabah akşam silip streçlememi söyledi ama internette beazı sitelerde streçlemeyin falan yazıyo kafam karıştı bu konuda bilgisi olan varmı :KK37:

Buda dövmemin resmi nasıl olmuş ? :)

Eklentiler

• $IMG00107-20110827-0033.jpg
    $IMG00107-20110827-0033.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 202
Son düzenleme:
mıami ink diye bir program var dıscovery channelde. çok izlerim. ama orda dövme yaptırdıktan sonra sadece pansuman gibi kapatıyorlar. ertesi günü gelince açık duruyor dövme.üstüne sadece şeffaf bi krem sürdüklerini görüyorum.
çok da bilgim yok bunun haricinde.
foto biraz karanlık çıkmış. net göremedim :)

streçleme.
yara orası şimdi, mikrop almasın diye yapılıyor sözde. bi de terleyeceksin, daha fena olacak. gazlı bezle kapatman daha iyi olur. sürekli bepanten sür, hiç kuru kalmasın.

ayrıca benim bildiğim 1 hafta kadar su değdirmemen lazım, banyo yaparken bile kalın bi tabaka vazelin sürülüyor falan... nerede yaptırdın sen bunu?

mıami ink diye bir program var dıscovery channelde. çok izlerim. ama orda dövme yaptırdıktan sonra sadece pansuman gibi kapatıyorlar. ertesi günü gelince açık duruyor dövme.üstüne sadece şeffaf bi krem sürdüklerini görüyorum.
çok da bilgim yok bunun haricinde.
foto biraz karanlık çıkmış. net göremedim :)

anladım cnm evet o programı biliyorum demekki 3 gün fazla olabilir :26:
evet resim pek net değil ayak bileğimde melek kanadı :)

canım benimde dövmem var bana bepanten plus sür demişti dövmecim daha çabuk iyileşir demişti ve kabukları yumuşak dökülür dedi sakın kabuk dökmeye başladığında kendin ay şurda küçük bişey tutuyo zaten falan diye kopartma kendisi düşsün yoksa orası bozuluyormuş aklında bulunsun tatlım bu arada dövmende hayırlı olsun :)

Benim 3 yerimde dövme var yaklaşık 4 yıldır duruyor ama hiç bakım falan yaptırmadım bakımı nasıl oluyor bunun

Benim 3 yerimde dövme var yaklaşık 4 yıldır duruyor ama hiç bakım falan yaptırmadım bakımı nasıl oluyor bunun

iyileşene kadar dikkat etmek gerek canım o kadar benimde var benim kide 2 senelik bende bakım falan yaptırmadım sadece iyileşene kadar dikkat ettim o yani

canım benimde dövmem var bana bepanten plus sür demişti dövmecim daha çabuk iyileşir demişti ve kabukları yumuşak dökülür dedi sakın kabuk dökmeye başladığında kendin ay şurda küçük bişey tutuyo zaten falan diye kopartma kendisi düşsün yoksa orası bozuluyormuş aklında bulunsun tatlım bu arada dövmende hayırlı olsun :)

Tesekkurler cnm :) bnm dövmecimde 3 gün sonra başla dedi bepantene ama bilmiyorm ki hangisi doğru acaba

Kızlar dövme yaptırdım yeni ve dövmeci üç gün antibakteriyel sabunla sabah akşam silip streçlememi söyledi ama internette beazı sitelerde streçlemeyin falan yazıyo kafam karıştı bu konuda bilgisi olan varmı :KK37:

Buda dövmemin resmi nasıl olmuş ? :)

Güzel durmuş.. hayırlı olsun canım

ben beğenmedim açıkçası çok basit duruyo.ayak bileğinde kanatta kel alaka bence...:44: tabi sen beğendiysen sorunyk sonucta sen taşıcan o deseni :KK49:

ben beğenmedim açıkçası çok basit duruyo.ayak bileğinde kanatta kel alaka bence...:44: tabi sen beğendiysen sorunyk sonucta sen taşıcan o deseni :KK49:

görsel olarak ben beğendim ama zevkler ve renkler bişey diyemem ama kel alaka değil cnm onun anlamı var merak etme

sen benim zevkimi nerden bilcen ayrıca espri yaptığımı kim söyledi sana. senin zevkinde ortada:86:

kendin gösterdin şekerim bilincin yerinde değil sanırım unutmuşsun :) daha yorum istemiyorum senden bnm dövmem senimi gerdi ya ne komik insanlar var hadi byby :)

X