Altın alacak para var mı diye soran yok tabiAltın da iyi artiyor aslında gecen sene 230 gibiyken simdi 300 civari? Finansçı değilim meraktan maydonoz oldum şu an.
Çeyrek gram varmış ayol ondan alırsın.Altın alacak para var mı diye soran yok tabiHer ay kenara 300 ayirabilir miyim bilmiyorum. Ve ben ceyrek biriktirene kadar fiyatı gene artar Her ay düsük miktarlarda euro ya da dolar alıp kumbaraya atmak benim icin en uygunu. Bir de ben bahtsiz bedeviyim kesin bana sahte altın satarlar güvenemiyorum
Her ay 300 tl koyabilir miyim bilmiyorum kiEuroda aynı şu sıralar en iyi yatırım altın ben tam bi para biriktirme avcısıyım çok severim biriktirmeyi sen şimdi 300 liralık dolar al san aylık 50 dolar yapar bundan çok bi karın olmaz senin euroda aynı şekilde yabancı para borsa gibi dir düşme ihtimali de var ama altın öyşe degil çeyrek almazsın da gram alırsın altından kimse zarar etmez
HahahahaaÇeyrek gram varmış ayol ondan alırsın.Küçük miktarlarla başlamak için döviz mantıklı elbette. Allah bereketle biriktirmek nasip etsin.
O zaman hiç girme git vadeli birikim hesabı aç zarar etmesin kesin olarak yatırdıgın paraya görede senelik kârın olurHer ay 300 tl koyabilir miyim bilmiyorum ki
Hanımefendicigim cok düsüncelisiniz tesekkür ederim ama keske soruma cevap verseydiniz. Faiz istemiyorum,kyk borcumu ödeyemezsem o hesaba el konuyor,hesap isletim ücreti kesiyorlar,istediğim zaman çekemiyorum çekersem kesinti oluyor. Döviz türkoye de düşse bile yurtdışı hayalim var o zaman harcarımO zaman hiç girme git vadeli birikim hesabı aç zarar etmesin kesin olarak yatırdıgın paraya görede senelik kârın olur
Döviz alacaksan paritelere yani çapraz kurlara göre almalısın.Uzun süreli birikim oladak döviz almak istiyorum. Ama dolar mı euro mu ikilemindeyim. Dolar sanki pek değişmiyor daha sabit kalıyor. Euro ise sürekli değisiyor. Hangisini alsam
EUR/USD | 1,1095 | 0,00 | % 0.02 |
USD/JPY | 108,48 | -0,48 | -0,44 |
GBP/USD | 1,3178 | 0,01 | 0,65 |
EUR/JPY | 120,26 | 0,05 | 0,04 |
USD/CHF | 0,9639 | -0,01 | -0,58 |
EUR/GBP | 0,8419 | 0,00 | -0,08 |
DOLAR ENDEKSI | 97,39 | -0,48 | -0,49 |
Google/çapraz kur nedir ?
İyi de 3-4 kurus kâr cok iyi değil mi 800 dolarda 2400 kâr oluyor kafam karıştıaylar once bi 800 dolar aldim daha yeni 3 4 kuruş kar ettim
kizim dogdugunda gelen paralarla 900 liraya teklik almistim simdi olmus 1850 lira
gram gramda olsa alabiliyorsan altin al
dugun zamani yaz aylarinda iyice coşar altin genelde zarar etmezsin ama suan zaten yuksek biraz dusmesini bekle parani biriktir dusunce al
hatta sonradan isi ogrendikce al sat yapmaya baslayabilirsin boyle kar eden insan cok fazla
hayir ben 5.94 den aldim simde 6 lira toplamda 50 lira kar yapmisimİyi de 3-4 kurus kâr cok iyi değil mi 800 dolarda 2400 kâr oluyor kafam karıştı
Anladım tesekkür ederimyani soyle dusun 100 dolar 594 lira yapiyormus simdi 600 lira yapiyor
Ne yaptınız parite veya çapraz kur u araştırıp öğrenebildiniz mi?Anladım tesekkür ederim