• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Dove Yeni Seri

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Kızlar Dove'un yeni serisini deyen var mı? Ben merak ettim iddialı geldi sanki. Yıpranmaları onarır falan. Acaba kullanan var mı? :6:

ben kullandım,çok memnun kaldım canım.....şekilli ve parlak oldu saçlarım...

hangisini denedin canım ?
ben normal ısıya karşı olanını aldım,o yağlandırdı..bugün indirimdeydi,bende onarıcı olanı aldım..ilk kez kullandım bu akşam..şimdilik senin dediğin gibi oldu..inşallah böylr devam eder..sağol canım önerin için..:71:

merhaba ben 2 çeşidini denedim.yağlı saçlarım olduğu için arındırıcı olanı kullandım büyük boyun bitmesine yakın kafam çok kaşındı sonra dedim bu bitmişken ufak bir kepeğe karşı etkili deneyeyim onda da çok yağlandırdı.bir saç analizi yaptırdım ve arındırıcı etkili olan önerildi bana .ben tekrar ona devam ediyorum ama denemekte fayda var derim ben uzun zamandır şampuan arayışındaydım dove yeni seri yi gerçekten sevdim mutlaka deneyin derim belki iyi gelir sizin saçınıza:34:

merhaba ben 2 çeşidini denedim.yağlı saçlarım olduğu için arındırıcı olanı kullandım büyük boyun bitmesine yakın kafam çok kaşındı sonra dedim bu bitmişken ufak bir kepeğe karşı etkili deneyeyim onda da çok yağlandırdı.bir saç analizi yaptırdım ve arındırıcı etkili olan önerildi bana .ben tekrar ona devam ediyorum ama denemekte fayda var derim ben uzun zamandır şampuan arayışındaydım dove yeni seri yi gerçekten sevdim mutlaka deneyin derim belki iyi gelir sizin saçınıza:34:

sağol canım..ben de yoğun onarıcı olana başladım ve çok memnunum ...önerdiğin için de çok teşekkür ederim canım ...
saçlarım yıpranmıştı,bu şampuan ile krem kullanmama bile gerek kalmıyor..yumuşacık,bir de maskesini aldım..çok güzel geldi valla..

sağol canım..ben de yoğun onarıcı olana başladım ve çok memnunum ...önerdiğin için de çok teşekkür ederim canım ...
saçlarım yıpranmıştı,bu şampuan ile krem kullanmama bile gerek kalmıyor..yumuşacık,bir de maskesini aldım..çok güzel geldi valla..

rica ederim canım ne demek :)) ben maskesini hiç denememiştim bak ben de deneyeyim bi sağol canım.hakikaten yumuşak yapıyor parlıyor saçlarım:8:

rica ederim canım ne demek :)) ben maskesini hiç denememiştim bak ben de deneyeyim bi sağol canım.hakikaten yumuşak yapıyor parlıyor saçlarım:8:

maskesi de çok güzel..ipek gibi oluyor saçlar...
valla haklısın,saçlarım yumuşacık oldu..boyalı ve de yıpranmıştı..kremsiz şekle girmezdi..ama şimdi kreme bile gerek kalmıyor..
sağol tatlım :16::16:

Saçlarım zaten kuruydu birde sinemaki kürü iyice kuruttu ve yıprattı.Dove onarıcı bakım serisini aldım şampuan ve saç kremini. Kürü kullanmayıda bıraktım.Saçlarım kendine geldi resmen.Yumuşacık yapıyor.Kabarmıyor saçlarım.Maskesindende herkes memnun onuda alıcam.Gerçekten çok işime yaradı.

Saçlarım zaten kuruydu birde sinemaki kürü iyice kuruttu ve yıprattı.Dove onarıcı bakım serisini aldım şampuan ve saç kremini. Kürü kullanmayıda bıraktım.Saçlarım kendine geldi resmen.Yumuşacık yapıyor.Kabarmıyor saçlarım.Maskesindende herkes memnun onuda alıcam.Gerçekten çok işime yaradı.

sinameki kürü benim saçları da mahvetti canım..şimdi dove ile toparladım..bir de her hafta hint ve badem yağını karıştırıp sürüp 2 saat bekletiyorum..bayağı iyi geldi ..
ama dove yeni seri super,maskesi de..

eskiden yani ilk çıktığı zamanlar yıllarca dove şampuan kullandım , o kadar güzeldi ki anlatamam , ama sonra ne olduysa bu şampuanın içeriğimi değişti nesi değiştiyse artık hiç kullanamıyorum maalesef :((((
artık hem çok çabuk yağlandırıyo hemde iyi arınmıyo saçtan bence

neden bozarlar ki bişeyin içeriği anlamıyorum yaa :50:

Back