- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- 133
- Konu Sahibi Bademli Cikolata
Kızlar Dove'un yeni serisini deyen var mı? Ben merak ettim iddialı geldi sanki. Yıpranmaları onarır falan. Acaba kullanan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Dove'un yeni serisini deyen var mı? Ben merak ettim iddialı geldi sanki. Yıpranmaları onarır falan. Acaba kullanan var mı?
ben kullandım,çok memnun kaldım canım.....şekilli ve parlak oldu saçlarım...
merhaba ben 2 çeşidini denedim.yağlı saçlarım olduğu için arındırıcı olanı kullandım büyük boyun bitmesine yakın kafam çok kaşındı sonra dedim bu bitmişken ufak bir kepeğe karşı etkili deneyeyim onda da çok yağlandırdı.bir saç analizi yaptırdım ve arındırıcı etkili olan önerildi bana .ben tekrar ona devam ediyorum ama denemekte fayda var derim ben uzun zamandır şampuan arayışındaydım dove yeni seri yi gerçekten sevdim mutlaka deneyin derim belki iyi gelir sizin saçınıza
sağol canım..ben de yoğun onarıcı olana başladım ve çok memnunum ...önerdiğin için de çok teşekkür ederim canım ...
saçlarım yıpranmıştı,bu şampuan ile krem kullanmama bile gerek kalmıyor..yumuşacık,bir de maskesini aldım..çok güzel geldi valla..
rica ederim canım ne demek :)) ben maskesini hiç denememiştim bak ben de deneyeyim bi sağol canım.hakikaten yumuşak yapıyor parlıyor saçlarım
Saçlarım zaten kuruydu birde sinemaki kürü iyice kuruttu ve yıprattı.Dove onarıcı bakım serisini aldım şampuan ve saç kremini. Kürü kullanmayıda bıraktım.Saçlarım kendine geldi resmen.Yumuşacık yapıyor.Kabarmıyor saçlarım.Maskesindende herkes memnun onuda alıcam.Gerçekten çok işime yaradı.