Dove sabun sivilce yapar mı

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.303
658
Ben kendımı bıldım bılelı yüzüme baska sabun süremem kremli oldugu ıcın gergınlestırmıyor ve cok guzel yapıyor cıldımı ama bırkac kısıden sıvılce yaptıgını duydum dogrulugumu var mı bunun sizce

cilde gör değişir bu. benim cildimi yağlandırdı yağlı bi cildim olduğu için ama kızkardeşim yıllardır kullanır bebek gibi yüzü

benım cıldımede ıyı gelıyor yanı hıcbır problem yasamadım ama bırkac kısıden olumsuz yorum alınca sormak ıstedım.Tesekkurler canım.

Beniö cildimde yağlı salatalıkı olanı kullanıyorum hem yağını gideriyor hemde kurutmuyor.Sarı renkli olanı da var aralarındaki fark ney acaba ?

çok uzun süre bende kullandım yaklaşık 4-5 yıl boyunca cildimi temizlemek için sabah ve akşam mutlaka dove la yıkardım ama bir süre sonra gözeneklerim büyüdüğünü farkettim,
artık kullanmıyorum onun yerine gliserinli defne sabunu kullanıyorum ama gözeneklerim aynen kaldı geçmedi

Beniö cildimde yağlı salatalıkı olanı kullanıyorum hem yağını gideriyor hemde kurutmuyor.Sarı renkli olanı da var aralarındaki fark ney acaba ?
bende tum renklerını ıceren bır set almıstım watsonstan ama hangısı ne ıcın bılmıyorum

gozeneklerı buyutuyormudur acaba bende oyle bır etkısı olmadı ama bilemıyorum .

aslında uzmanlar yüzü sadece su ile veya soda ile yıkamak gerektiğini söylüyorlar. sabun ph değerleri yüzü tahriş ediyor yüz hassas bir bölge

Cilt sorunum oldugunda tüm pahalı temizleyicileri bir kenara atıp dove sabun kullandım(cildim karma).kendimi daha temiz ve saf hissettim.sanırım bir 20 gün içinde cildim matlaştı ve sivilcelerim yok oldu.şu an hala dove kullanırım,yalnız 2 saat gectikten sonra nemlendirici sürerim.

yağlı ciltler ve karmalar için yeşil olan salatalık ve yeşil çay içerir
sarı olan limon ve greyfurt içerir

iki günde bi yıkıyorum ben yani günde iki kere fazla olur yani sonuçta sabun ne kadar nemlendiricili olsa da kurutur

bence ciltten cilde değişir... bende yüzümü aşırı gerdiği için yüzümü onunla yıkamıyorum. sadece, banyo yaparken, life dove sabundan bolca sürüyorum ilk yüzümü lifliyorum aşağıdan yukarıya doğru sonra hemen yüzümü ılık su ile durulayıp bütün vücudumu lifliyorum. yüzüm öyle yumuşacık oluyor ki, anlatamam. normalde yıkayınca gergin ediyor ama banyo sırasında lifleyince gerçekten yüzü bebeksi yapıyor. birde ben de gözeneklerin genişlemesi sorunu vardı. bunun çözümü malesef yok, ama cildi dove sabunla her banyo esnasında yıkayınca gözeneklerimin bir nebze de olsa daraldığını ve cildimdeki bir çok problemi ortadan kaldırdığını anladım .bence de dove güzellik sabunu. herkese öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…