Şampuan ve Saç Kremleri DOVE KIRIK SAÇ UÇLARI İÇİN YENİ

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar dove nin bu yeni şampuan veya saç kıremini kullanan varmı gerçekten etkilimi

ben bu kremi kullanmadım ama susam yağının saç kırıklarına iyi geldiğini biliyorum

ben bunun saç bakım kürünü kullanıyorum 2 3 haftadır benim saçlarım boyadan yıpranmıştı iyi geldi. gerçi elseve yağıyla karışık kullanıyorum

İnşallah işe yarıyordur.bu şampuanın sprey kremi,%80 oranında 3 kullanımda kırıkları yok ediyormuş tabi ne kadar doğru kullananlar bilir.

Bende serumunu merak ettim 3 kullanımda %80 önlüyormuş
Ben morfose nin keratinli serumunu kullanıyorum fena değil deneyebilirsiniz otacının argan yağına sakın boşa para vermeyin yapış yapış çok kötüüü ..
İyi bir argan yağı tavsiyeniz varsaa sevinirimm

Yağlı saçlar için de kullanılabilir mi dove şampuan arkadaşlar ?

Yagli saclari daha bi yaglandirir bence cunku dove urunleri diger urunlere nazaran 4/1 daha fazla nemlendirici icerikli oluyor kuru sac tipi olanlar icin uygun
Hiç kullanmadım denemek istiyordum ama tahminde etmiştim yağlandırıcağını aslında şuan head and shoulders kullanıyorum bozmıyım ben hiç en iyisi ondan devam :)

Hiç kullanmadım denemek istiyordum ama tahminde etmiştim yağlandırıcağını aslında şuan head and shoulders kullanıyorum bozmıyım ben hiç en iyisi ondan devam :)
Canim fayda edicegine inansam hic dusunmem derim sana kullan diye daha fazla yaglandiricak mutlaka :) head and shoulders iyi fikir kuzum daha iyisini bulana kadar ona devam

Canim fayda edicegine inansam hic dusunmem derim sana kullan diye daha fazla yaglandiricak mutlaka :) head and shoulders iyi fikir kuzum daha iyisini bulana kadar ona devam

Sagol canim yardimin icin yinede sorup kullanmak daha iyi tabi :) saç tipine uygun sampuani bulmak zor oyle rastgelede denenmiyor ^_^

Yağlı saçlar için de kullanılabilir mi dove şampuan arkadaşlar ?
arkadasin da dedigi gibi sanki dove sampuan saclari birazcik yaglandiriyo gibi. benim de sac diplerim cok cabuk yaglanir, head and shouldersta daha gec yaglaniyodu. ama ben bu yeni serisini kullanmadim dove'un.

arkadasin da dedigi gibi sanki dove sampuan saclari birazcik yaglandiriyo gibi. benim de sac diplerim cok cabuk yaglanir, head and shouldersta daha gec yaglaniyodu. ama ben bu yeni serisini kullanmadim dove'un.
Arkadaşlar bide artık herkezin saçları yağlanmaya başladı,eskiden benim saçım 1 haftada çok az yağlanırdı ,şimdi 3,4 günde hemen tüm saçım yağlanıyor.blendax,clear,benim saçımı yağlandıran şampuanlar oldu, mesela o yüzden sürekli konu açıyorum, yorum bekliyorumki herkez doğru şampuanı bulabilsin. inşallah ben bide tresan aldım,ısırgan özlü, saçımı kazık gibi yaptı,banyodan sonra kazık gibi, hiç taranmıyo, neden öyle acaba

Tresan sertleştirir canım biraz kullandıktan sonra alışır belki saçların içeriği temiz olupta saçı yumuşatan bir ürün şuan yok sanırım =) ama Nude şampuan güzel yumuşatıyor onu tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar... Saç düzleştirici ve boya yüzünden saç uçlarım çok yıpranıyor ve yıllardır saçımı uzatma girişimlerim 3 ayda bir uçlarından aldırmak zorunda olduğum için başarısızlıkla sonuçlanıyor(du). Yaklaşık 2 ay önce tam yine saç uçlarımdan aldırmayı düşündüğüm sırada Dove kırık uçlar şampuan ve bakım kürünü denemeye başladım. Saç kremi olarak başka bir marka kullandım vee saçımı kestirmedim. Sonuç derseniz gayet başarılı... Saçlarım yıllardır olan uzunluk sınırını aştı ve uçlarındaki çatallar azaldı. Ben denemenizi öneririm, çok pahalı bir ürün değil. saç kremi ve şampuan yaklaşık 20 TL...

Ben dove u kendimi bildim bileli kullanırdım heleki lise yıllarımda hep dove kullanmıştım onarıcı serisini saçım kırık nedir görmezdi hiç.. ne olduysa bu bitkisel merakından kullanmadığım ürün kalmadı saçlarım kırıldı matlaştı döküldü seyreldi yağlandı derken yine döndüm dove'a şuan dökülmelere karşı olan serisini kullanıyorum ve ciddi fark görüyorum çokda memnunum şampuanın içinede tatlı badem yağı katıyorum daha bi güzel oluyo zaten saç kremleri ve maskeleri çok iyidir dove'un.. Şampuanıda saçı kurutmaz yumuşatır.. Kırıklara iyi geliyorsa zaten şimdi ki dove'um bitince alıcam mutlaka..

Bir dönem dove kullanmıştım saçlarım omuzlarımdan belime inmişti hayret etmiştim. 1 yıl içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…