• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doum sonras diki aklarnz ne zaman gecti acaba?

henry hangı hastanede dogum yaptın
kac dıkıs attılar dr un kımdı ve nekadar ucret odedın toplam

cnm benim ben ist.anadolu yakasında özel özkan hastanesinde doğum yaptım.doktorum çok süper bi insan OPR.DR.MURAT MENGÜLLÜOĞLU(kadın hastalıkları ve doğum uzmanı)9 ay muayene gittiğim doktorum doğuma gittiğim gece nöbetçiymiş kendisi ekstra ücret ödemedim ssk olduğu için 200 tl verdik sadece ama doktorunu çağırırsan 150 tl epidural istersen 200 tl sezeryanda 400 tl miş.Kaç dikişim olduğunu söylemedi ama baya bi vardı dikiş atarken baktım hep nerden baksan tahmini 8 9 tane vardı :teselli::teselli:

Benim merak ettiğim soruları sormuşsun.Bende sezeryan yada normal doğum sonrasında ağrı olayına çok takılırdım.Dikiş sancısına falan.Birde ben yapı olarak hamilelik önceside sık wc ye çıkan biriyim.Bol su içmesini seviyorum çünkü elimde hep şaşalla dolaşırım yaz kış.Doğumum normal yada sezeryan oldu diyelim.Zırt pırt tuvalete nasıl kalkacağım?Dikişlerim açılmazmı hemen?Heleki sezeryan olursam napıcam wc olayını?Tutamamda sancı yapar iyice dikişlerime.

merhaba bende çok fazla su içiyorum wc sorunu bende de var ama ben doğumdan sonra ilk gün wc ye giremedim korkudan:D Mntha nın dediği gibi doğumdan sonra wc sorunu fazla olmuyor:)))

Back