• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doum sonras diki aklarnz ne zaman gecti acaba?

safkan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
1.254
16
116
İstanbul
merhaba arkadaslar sızden bırsey rıca edıcem
merak ettıgım su soruları cevaplarsanız sevınırım
hangı hastanede dogum yaptınız
ne sekılde dogum yaptınız normal-epıdural- sezeryan
dıkıs acılarınız ne zaman gectı
dr unuzun adı neydı
hastaneye toplam ne kadar ücret ödediniz
yenı gebe olarak yardımlarınızı beklıyorum cunku bunları merak edıyorum:teytey:

Merhaba 1 ay önce sezeryan oldum hiç bir ağrım olmadı dikişler zaten kapalı gibi yara falan değil gözünüzde öyle canlandırmayın. Çok rahat bir doğum oldu normal doğumu bilemem ama bu son derece stressizdi.
Acıbadem hastanesinde Dr. Arkun Hanlıoğlu doğuma giren doktordu. ( ANKA KADIN SAĞLIK- KENDı YERı )
Şimdiden kolay doğumlar dilerim.

merhaba bende doğum yapalı 50 gün oldu.normal doğum yaptım ama gayet iyi geçti doğumum doktorum bana doğuma girmeden 10dk önce sakinleştirici iğne yaptırdı ve sonra doğuma aldı doğumhaneye girdiğimde hiç sancım yoktu hatta uyukluyordum:)))10dk da bebeğimi kucağıma aldım dikişlerimin kaç tane olduğunu söylemedi ama baya bi vardı ilk 3 4 gün kadar sancısı oldu sonra üstüne oturabildim.Ben doktorumdan çok memnunum 9 ay boyunca kontrollerimede aynı doktora gittim.ALLAH herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.Anadolu yakası PENDıK ÖZEL ÖZKAN HASTANESı OP.DR.MURAT MENGÜLLÜOĞLU(Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı)

merhaba

bende bir ay önce doğum yaptım. epidural sezaryan oldum. hiç ağrı çekmedim çok sakin stressiz bir doğumdu. medipol hastanesindeydim doktorum sema ovalı. hastane ve doktoru şiddetle tavsiye ederim. dikiş olayını da kafana takma sezaryan dikişleri eskisi gibi değil. bir ay oldu doğum yapalı ama sezaryan yerim neredeyse hiç belli değil. estetik dikiş yapılıyo artık. ameliyat yerinin ağrısı ise bikaç gün içinde hafifliyor. benim günlük hayatımı etkileyecek bir ağrım olmadı. şuan zaten hiçbişey kalmadı. sana da hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.

merhaba arkadaslar sızden bırsey rıca edıcem
merak ettıgım su soruları cevaplarsanız sevınırım
hangı hastanede dogum yaptınız
ne sekılde dogum yaptınız normal-epıdural- sezeryan
dıkıs acılarınız ne zaman gectı
dr unuzun adı neydı
hastaneye toplam ne kadar ücret ödediniz
yenı gebe olarak yardımlarınızı beklıyorum cunku bunları merak edıyorum:teytey:

ben doğum yapalı 3 ay oldu.
normal doğum olarak gittim ve yaklaşık 3,5 saat suni sancıyla açılma bekledik ama olmadı. bebeğimin de kalbinde problem olduğu için riske atmak istemedik daha fazla bekleyip. sezeryan ile doğum yaptım mecburen.
dikiş acısı olmadı hiç, ztn artık dışardan dikiş yok estetik yapılıyor yapıştırma.
iç dikişlerimin acısı oldu biraz 1-2 gün ama dayanılmaz acı değil tabi. ztn ağrı kesici iğne istemiştim ben de.
9ay boyunca tüm kontrollerimi ve doğumumu hospitalium haznedar hastanesinde Op.Dr.Civan Kalafat yaptı.
fiyat sanırım 1.500tl özel sigorta ile ödenmişti. sgk o zmnlar 1.000tl flndı.
hastaneyi ve dr.umu tabiki tavsiye ederim.
sana rahat hamilelik ve hayırlı doğum dilerim..

Bende normal dogum yaptim 3 dikisim vardi 4-5 acidi oyle oturamiyacak gibi degili ama
simdi 12 gun oldu tamamen gecdi acisi. aman hanimlar yeterki saglili sihatli olsunlar biz her turlu aciyi cekeriz onlara en ufak bir sey oldumu aciyi maciyi unutuyo insan yurek acisi hir bir seye benzemiyor. hepsinden kotu) yeterki sagliki olsunlar miniciklerimiz..
Rabbim hayirli ve saglikli dogumlar versin ins

cok tesekurler ben normal doğum ıstıyorum sezeryandan korkuyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda
evet baska yokmu arkadaslar haydı herkesı beklerım buraya

dogum yapalı 9 ay olcak genel anestezi oldum sezaryanda en önelisi 3 gün bu 3 gün atlatıldımı bişeycik kalmıyoo
göbek bile yerinde yoksa ondanda eser kalmıyoo

ben de sezeryanla doğum yaptım.dikişlerim ilk hafta baya acıdı ama sonra acısı oldukça azaldı.tamamen 3 haftada falan geçti.doğumu konyada yaptım sen galiba istanbuldakileri soruyorsun

ya şimdi nekadarda acımıyo dense bile çabuk iyileşmiyo dikiş yerleri bide yaxza gelirse ksik atda oldugu için hep kızarık kalıyo benim 6ay bitti halna bazen acıyo sonuşta kaç kat kesiliyo ve hissizlikoluyo orda valla hiç kolay degil

doğumumu Hızmet hastanesinde yaptım doktoruum Meltem Eğilmez, çok sevdigim bi doktor doğum normal başladı fakat bebeğin kafası aşağı inmediği için ve suyumu patlattıkları için ve suni sancıyı 4 saat çekmeme rağmen açılma olmadıgından dolayı genel anestezi ile sezeryan oldum. normal doğum yapmadığım için karşılaştırma yapmam doğru değil ama ilk 3 gün gerçekten zor ayağa kalkmak ve kasığındaki kesik ve gaz sancısı seni biraz kötü hissettiriyor. ayrıca bebeğin zor bir bebekse ve hep kucağında emmeyle veya gaz sancısıyla boğuşuyorsa dikişlerin olduğu bölge acıoyr ayrıca kesiğin üstündeki 7/10 cm lik bölgedeki his kaybı da bayağı bir süre gidiyor ( benim 3aybtti hala his kaybı var) birde en ufak bir üşütmede dikişlerin yeri sızlıyor dikklat etmen gerekiyor. ama vajinan ilk günkü gibi hiçbir bollaşma yok hatta darlaşıyor. yine de sen bilirsin sağlıklı sıhhatlı doğumlar

palet masallah bebegın cok seker
ben normal dogum ıstıyorum sezeryandan korkuyorum aslında
normal dogum yapıp 1-2 dıkısle kurtulan ve rahat eden arkadaslar varsa aslında bunu merak edıyorum banada yakınsa bende o dr ve hastaneyı tercıh edebılırım tabı kısıden kısıye degısır fakat dr un mumkun oldugunca az mudahale eden bı dr olması benım ıcın önemli kasaplasmıs drdan korkuyorum acıkcası

slm ben doğum yapalı 6ay oldu önce normali denedim kanamam olmuştu suni sancı verildi 7saat sancı çektim açılma tam oldu ama bebeğim kemiğe takılmış çıkamadı acil sezeryana aldılar çıktıktan sonra öyle fazla bi ağrım olmadı 3.gün kalktım ayağa 1hafta sonra bütün işlerimi kendim yaptım bebeğimi bile kendim yıkadım tam olarak 1ay sonra hiç acım kalmadı ama tabi arada çok zorlayınca acı hissediyosun şu anda çok rahatım evde yalnız olduğum için bütün işler bana bakıyo herşeyi yapıorum çok şükür şikayrtim yok özel gazi hastanesinde 100tl ye doğum yaptım sigortalıyım ben burdaki fiyatları duyunca şaşırıyorum inş. sende rahat doğum yaparsın:emir_bebek:

bence sen kendini korkutuyorsun herkesin doğumu çok farklı oluyor kimi insan saatlerce ve hatta günlerce sancı çekiyor ki tanıdıklarım var böyle yaparak kendine zarar verirsin başka bişey olmaz bende son ayımda herkesten bişey duydum ve sancım geldiğinde kendimi parçaladım sezeryana alın diye ama dr almadı sen normal doğum yapcaksın almam seni sezeryana dedi iyikide olmamışım.Şunuda söyleyim sana sezeyanla olanlar az üşüttüğü zaman sancısı oluyormuş bende normal yaptım ama üşüttüğüm zaman dikiş yerlerim sızlıyor resmen.Fikir edinmen güzel bişey ama duyduklarınıda fazla düşünme benden sana tavsiye

henry hangı hastanede dogum yaptın
kac dıkıs attılar dr un kımdı ve nekadar ucret odedın toplam

merhaba bende 10 gün önce normal doğum yaptım benim çok psikolojim bozuldu bu yüzden ilk 3 gün sütüm gelmedi dahada psikolojim bozuldu ama şuan sütüm geliyo çok şükür sana tek tavsiyem suni sancı çekme ve moralini çok yüksek tut morol çok önemli allah bir nefeste kurtarır işallah allah herkezin evladını analı babalı büyütsün..aminn

hea bide nisa hastanesinde doğum yaptım 4 dikişim vardı ilk 1 hafta oturamadım sonra düzeldi....dr um alev oral çok güzel motive ediyo tavsiye ederim....

Benim merak ettiğim soruları sormuşsun.Bende sezeryan yada normal doğum sonrasında ağrı olayına çok takılırdım.Dikiş sancısına falan.Birde ben yapı olarak hamilelik önceside sık wc ye çıkan biriyim.Bol su içmesini seviyorum çünkü elimde hep şaşalla dolaşırım yaz kış.Doğumum normal yada sezeryan oldu diyelim.Zırt pırt tuvalete nasıl kalkacağım?Dikişlerim açılmazmı hemen?Heleki sezeryan olursam napıcam wc olayını?Tutamamda sancı yapar iyice dikişlerime.

Ben normal dogum yaptim. 3 tane dikis vardi. dikislerim beni fazla zorlamadi. oyle dayanilmicak bir acisi yoktu yane. her wc giitigimde ilik su ile temizledim. her wc den sonra hasta bezini yeniledim. hijyene çok ama çok dikkat edilmesi lazim. en fazla 1 haftada dikislerim duzeldi.
hani oyle dikislerim uzerine oturamadim deniliyor ya hiç oyle bir sey olmadi.

Megryann canim bende çok su içen biriyim. ama merak etme canim dogumda sut emzirdigin için içdigin sular sute gidiyor. yane oyle hamilelik gibi SIK wc gidilmiyor. birde dogumda, sonra kabizlik olayi da olmuyor bol su içtigin için. ben çok faydasini gordum içdigim sularin. dikisler ile kabizlik hiiç çekilmezdi...

Back