Doum deil Kaynanam mahvetti!

ayrxixlxixkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
50
0
86
Elazığ
20 gün önce sezeryanla doğum yaptım.Benim ve eşimin ailesi,haerkes başımdaydı.Hastane annemlerin evine yakın olduğundan orda kalmak zorundaydım.Ve evde kaynanam,kayınbabam,annem,babam ablam görümcem yiğenim vardı.Tam bir kabustu yaşadıklarım.Doğumdan sonra ağrı çekmedim.Ama kaynanam sağolsun mahvetti beni.Yavrumu ben dahil kimseye vermedi,koklayamadım bile.Sadece emzirmek için alıyodum,zaten emmiyoduda.Ağladığı an alıyodu kucağımdan.Anneme sevdirmedi bile.Artık yavrum benim kucağıma geldiğinde çığlığı basıyodu.Kaynanama gidince susuyodu.Benim göğsümü almadı için önce kaşıkla mama verdi.Olmadı yalancı meme verdi acaba emiyomu diye.Olmadı kendi göğsünü verdi.İşin acı olanı bebeğim onun göğsünü aldı.Bi ağlama krizine girdim,saatlerce kimse susturamadı.Şekerli su verdi,zemzem içirmiş ilk doğduğunda.Hacdan gelen hurma vermiş.Ben yapma dedikçe bişey olmaz dedi verdi.Sevgili kocamda babalık sendromuna girdi.bebişi annesine verip rahatlıyodu.Bi kundak yapıyodu çocuk mumya gibi öyle duruyodu.Ben açıyodum o sarıyodu. 6. gün yavrum aniden morarmaya başladı nefesi kesildi.Zorla kendine getirdik.3 kez aynı şey oldu.Israrımızla yoğun bakıma alındı.Gayet sağlıklı dediler.Aspire olmuş,başını yüksek tutun.Beslerken dik besleyin dediler.15. gece gündüz başını bekledik.Çok şükür bidaha olmadı.Kaynanam bu olaydan sonra bebeğimi bana bıraktı.Şimdi ben ilgileniyorum.Kimseye vermiyorum yavrumu.Bazen alıyo sevmek için,Kızım,bebeğim,yavrum,annen burda ağlama,diyo.Sinir oluyorum.Benim kızım o sana noluyo diye bağırmak geliyo içimden yapamıyorum.Ah ah daha neler var....Çok şükür hafta sonu gidiyolar.Allah sabır versin bana....

ayy bu neee ya ben kaynanama fena diyodum ne kaynanalar varmış kadına bak kendi memesini cocuga veriyo delimidir nedir yaa ayyyyyy sinirlerim bozulduu allah sabır versinnn lmaz: :bbo:

inanmıyorummmmmmm bu ne yaaa böyleeee :1shok: kendi göğsünü nasıl verir deli mi bu kadınnnn çıldırmış olmalı neden izin verdin bunlara mafoldumben

bebeğin hayırlı olsun..
sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşAllah..

olanları unutup , huzurla yaşamanız dileğiyle... opuyorumnanaktan

öncelikle allah anneli babalı büyütsün canım
allah sabır versin çekilir bir durum değil kayılvaliden kabus gibi canımm allah yardımcın olsun

ya nasıl biri ben de anlamadım.Bi bakıyosun çok iyi.Bi bakıyosun çıldırmış gibi davranıyo.Doğumdan 5 gün sonraya kadar böyleydi.Şimdi iyi.Yavrumu kucağına bile almıyo.Hakkını yiyemem 20 gün o baktı bana.Herşeyimle ilgilendi.Ama gel görki sinirde oldum.Biberon vereyimmi diyo yok diyorum sonra bildiğini okuyo.

Allah anali babali saglikla buyutsun insallah
kaynananizin yaptiklarina cok sasirdim bu kadar olamaz helede emzirmesi inanilir gibi degil
Allah yardimcin olsun
iyi sabretmissin vallahi
torunudur sever ama bu kadari cok fazla

Son düzenleme:
bune ya cadı kadın valla allah sabır vermiş annene ve sana benim annem olsa valla ne yapardı bilmiyorum kesin kalp krizi geçirirdi bende heralde kapının önüne koyardım kimsenin evine karışmaya hakkı yok biraz tavrım sert ama o an insan ne yapacagını bilmez heralde şahsen bende kaynanamın bir sözüne kızdıgım için şimdiden resti çektim istemiyorum dogumuma gelmasin dedim haber bile vermiyecegiz zaten sezeryandan sonra bakıma ihtiyacım olacak annem ilgilenicek benimle bari ruh sağlıgım yerinde olsun degilmi

Töbe yarebbim
Kendi göğsünü çocuğa verme gibi bi fütursuzluğa nasıl cesaret ediyo ya fisfisfis
Küntlük mü var biraz bana mı öyle geldi :1ninca:
Çocuğu ne kadar sıkmış öyle ki zavallım morarmış :1shok:
Ben öyle kayınvalidenin sıfatına tüpürürüm :mymeka:
Biraz resmi durmayı deneyin bence..
Kimse kimsenin çocuğunu annesinden soğutamaz deli kadın kötükedihüso

kendi göğsünü mü verdi daha neler duyucaz iğrenç ya Allahım sen akıl ver.

ne demek kendi göğsünu bebeğe vermek ya ne kadar ayıp etmiş yuhhh. üzme sen kendini sakın o senin bebeğin anca kendini avutur o öyle sıkma canını

peeeesss doğrusu diyorum yaaa güzelim gerçekten iyi sabretmişsin valla ben olsam bir yerde patlardım artık minik meleğinin sana ve eşine ihtiyacı varken bi başkasının kollarında olması çok garip.benim oğlum doğduğunda da kayınvalidem bazı şeyler yapmaya çalıştı ama ben izin vermedim şuan yine hamileyim ve bu kezde aynı şeyleri yapacağım.inş aynı şehirde değilsinizdir sen canını dıkma ve bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün:1hug:

canım benim okurken ben bile sinirlendim klava: sen ne haldesindir kim bilir
koskoca kadın ama belliki halen çok cahil ne yapmanın peşindeki kendi memesini veriyor üstüne annen burda korkma yavrum diyo ayyy delirmemk elde değil
bu duruma eşin ne diyo tepkisini göstermiyor mu yani sen konuş eşinle annesi ben miyim o mu diye taviz verme canım sana tavsiyem belki arada soğukluk olacak ama sonuçta işin ucunda bebeğin var birde kaynanatörüne (diyecem artık çünkü kaynanalığı aşmış ) alışırsa bebeğin büyüdüğü zamanda seni bilmez tatlım .ne yap ne et kaynanandan uzak tutmaya çalış
onuda rabbim bildiği gibi yapsın son kelime olarak kaynana kocaman yuhhhhhhhhhhhh yani ayıbın en büyüğünü yapıyor dengesiz kadın

canım kaynananın hiç kızı yokmu acaba kız çocu olduğu içinmi böyle davranıyor yoksa bile böyle davranma hakkı yinede yok tabiki
şuracıkta olsaydıda ben ağzıma geleni verseydim senin yerine klava:

allah analı babalı büyütsün öcelikle yavrunu..
büyüklerle uğraşmak zor bazen değilmi?saygıyı bırakmıcaz diye kendimize yaptığımız
eziyet.hayat işte...

hayırlı olsun cnm ,hiç bişeyin canını sıkmasına izin verme.
o kurma yalatma işi sünnetmiş.ben de şaşırmıştım ilk durduğumda.
Allah'tan gidyomus boşver.
ama kibar bi dille de kendini ifade etsen bu kadar içinde kalmazdı herşey.

abooooooooo bu ne yaa kalkacak kendi göğüsünü verecek ben o kaynanayıda oğlunuda kovarım

nedemek yaa 9 ay çilesini çekecem kaynanam meme verecek kusura bakmayın ama ban çok acayip geldi....senin yerinde olsam sinirkirizi geçirirdim ki belki sende geçirdinn

keşke öle bişey yaptığında çekseydin elinden ....nası bişey bu yaa kocanda iş biterdi oda müsade gösterince olmuş herşey.....

ahhhhhhhh ikitane erkek evladım var allah izin verirse ileride bende kaynana olacam ama böle kaynanaları valla bi güselll sopalamalııı

hıhh bende kendi kaynanama kızdım....devamlı kendisi nasıl çocuk baktığını anlatıyordu üstelik yetmiyormuş gibi 3 yaş arası olan çocuklarını ikiz gibi büyüttüm dedi bana ben ikiz bebek büyütüyorum yaa çüşşşşşş dedim neysekiii kovaladım 3 aylık olacaz 3 kere gelemdi torun görmeye
ben götürüm o gelmesede olurr

ay canım ya allah sabır versin valla..ben kaynanamı öpüp başıma koyayım bari öfff ne iğrenç kadınmış bee..

arkadaşlar herkese teşekkür ederim desteğiniz için.Kaynanam,kayınpederim,görümcem,eşimin amcasının kızı evde.Kaçak göçek yazıyorum.Yarın gidiyorlar.Yavrucuğuma 6-7 gündür ben bakıyorum,kimseye vermiyorum.Bide eşimi affedebilsem yaptıkları için sorun kalmayacak.Bunları yaşamamın tek sebebi o çünkü.Annesine izin veren eşim.Bu yüzden sütüm yetmiyo.Mama veriyorum mecburen,en çok koyanda bu zaten.Ben düzeldim,herşey yoluna girdi,olan bebişime oldu.Gerçi kaynanamın göğsünü yavruma verişini,annemin bana o bakışını hatırladıkça çıldırıyorum ama napayım oldu bi kez.Şimdi olsa izin verirmiydim hiç?ne yapar eder alırdım elinden.benimde aptallığımdan oldu.Kendimi çok suçluyorum ama elden bişey gelmiyo.Yavrum affetsin beni.Kaynanamda cahilliğinden yapıyo herşeyi.Artniyet düşünüp yapsa,yavrumu kendine bağlamaya çalıştığını bilsem dayanabilirmiyim?ıyi niyet göstergesi olarak yapıyo.Gelinime ben baktım demek için.Zaten başka türlüsünü kaldıramazdımki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…