- Konu Sahibi ayrxixlxixkk
-
arkadaşlar herkese teşekkür ederim desteğiniz için.Kaynanam,kayınpederim,görümcem,eşimin amcasının kızı evde.Kaçak göçek yazıyorum.Yarın gidiyorlar.Yavrucuğuma 6-7 gündür ben bakıyorum,kimseye vermiyorum.Bide eşimi affedebilsem yaptıkları için sorun kalmayacak.Bunları yaşamamın tek sebebi o çünkü.Annesine izin veren eşim.Bu yüzden sütüm yetmiyo.Mama veriyorum mecburen,en çok koyanda bu zaten.Ben düzeldim,herşey yoluna girdi,olan bebişime oldu.Gerçi kaynanamın göğsünü yavruma verişini,annemin bana o bakışını hatırladıkça çıldırıyorum ama napayım oldu bi kez.Şimdi olsa izin verirmiydim hiç?ne yapar eder alırdım elinden.benimde aptallığımdan oldu.Kendimi çok suçluyorum ama elden bişey gelmiyo.Yavrum affetsin beni.Kaynanamda cahilliğinden yapıyo herşeyi.Artniyet düşünüp yapsa,yavrumu kendine bağlamaya çalıştığını bilsem dayanabilirmiyim?İyi niyet göstergesi olarak yapıyo.Gelinime ben baktım demek için.Zaten başka türlüsünü kaldıramazdımki....
20 gün önce sezeryanla doğum yaptım.benim ve eşimin ailesi,haerkes başımdaydı.hastane annemlerin evine yakın olduğundan orda kalmak zorundaydım.ve evde kaynanam,kayınbabam,annem,babam ablam görümcem yiğenim vardı.tam bir kabustu yaşadıklarım.doğumdan sonra ağrı çekmedim.ama kaynanam sağolsun mahvetti beni.yavrumu ben dahil kimseye vermedi,koklayamadım bile.sadece emzirmek için alıyodum,zaten emmiyoduda.ağladığı an alıyodu kucağımdan.anneme sevdirmedi bile.artık yavrum benim kucağıma geldiğinde çığlığı basıyodu.kaynanama gidince susuyodu.benim göğsümü almadı için önce kaşıkla mama verdi.olmadı yalancı meme verdi acaba emiyomu diye.olmadı kendi göğsünü verdi.işin acı olanı bebeğim onun göğsünü aldı.bi ağlama krizine girdim,saatlerce kimse susturamadı.şekerli su verdi,zemzem içirmiş ilk doğduğunda.hacdan gelen hurma vermiş.ben yapma dedikçe bişey olmaz dedi verdi.sevgili kocamda babalık sendromuna girdi.bebişi annesine verip rahatlıyodu.bi kundak yapıyodu çocuk mumya gibi öyle duruyodu.ben açıyodum o sarıyodu. 6. Gün yavrum aniden morarmaya başladı nefesi kesildi.zorla kendine getirdik.3 kez aynı şey oldu.ısrarımızla yoğun bakıma alındı.gayet sağlıklı dediler.aspire olmuş,başını yüksek tutun.beslerken dik besleyin dediler.15. Gece gündüz başını bekledik.çok şükür bidaha olmadı.kaynanam bu olaydan sonra bebeğimi bana bıraktı.şimdi ben ilgileniyorum.kimseye vermiyorum yavrumu.bazen alıyo sevmek için,kızım,bebeğim,yavrum,annen burda ağlama,diyo.sinir oluyorum.benim kızım o sana noluyo diye bağırmak geliyo içimden yapamıyorum.ah ah daha neler var....çok şükür hafta sonu gidiyolar.allah sabır versin bana....
canım benim bu hareketin neresinden iyi niyet çıkardın hayret doğrusu kadın o yaşta göğsünden sütmü gelecektide çocuğunu emzirdi sende bir tuhafsın ya hem eşin tavrını koymak zorundaydı ki anneside okadar ileri gidemeseydi sen zaten yeni doğum yapmış o an ne düşünebilirdin ki bebeğini elinden alıp savunasın
neyse sende bu hareketlere kaynanamın iyi niyeti diyorsan bizlerede laf düşmüyor sanırım
seni anlayamadım doğrusu eşimi affedemiyecem annemin o bakışları aklıma geldikçe çıldırıyorum demişsin bir yandan da kaynanam iyi niyetinden yapmıştır diyorsun
bu iyi niyetlerin altından hiç beklemediğin bir son çıkarsa şaşma gülüm.ne iyi niyetler gördük biz :umursamaz:
Evet tuhafım,psikolojim çok bozuk.Ne düşüneceğimi bilemez haldeyim.ben sadece içimi dökmek için yazdım buraya,birileri beni yargılasın diye değil.Kaynanam bu yaptıklarının yanında annemden iyi baktı bana..Eşim kötü davrandığında eşime kızdı,azarladı.Beni haklı gördü hep.Bu yüzden öyle dedim.
20 gün önce sezeryanla doğum yaptım.Benim ve eşimin ailesi,haerkes başımdaydı.Hastane annemlerin evine yakın olduğundan orda kalmak zorundaydım.Ve evde kaynanam,kayınbabam,annem,babam ablam görümcem yiğenim vardı.Tam bir kabustu yaşadıklarım.Doğumdan sonra ağrı çekmedim.Ama kaynanam sağolsun mahvetti beni.Yavrumu ben dahil kimseye vermedi,koklayamadım bile.Sadece emzirmek için alıyodum,zaten emmiyoduda.Ağladığı an alıyodu kucağımdan.Anneme sevdirmedi bile.Artık yavrum benim kucağıma geldiğinde çığlığı basıyodu.Kaynanama gidince susuyodu.Benim göğsümü almadı için önce kaşıkla mama verdi.Olmadı yalancı meme verdi acaba emiyomu diye.Olmadı kendi göğsünü verdi.İşin acı olanı bebeğim onun göğsünü aldı.Bi ağlama krizine girdim,saatlerce kimse susturamadı.Şekerli su verdi,zemzem içirmiş ilk doğduğunda.Hacdan gelen hurma vermiş.Ben yapma dedikçe bişey olmaz dedi verdi.Sevgili kocamda babalık sendromuna girdi.bebişi annesine verip rahatlıyodu.Bi kundak yapıyodu çocuk mumya gibi öyle duruyodu.Ben açıyodum o sarıyodu. 6. gün yavrum aniden morarmaya başladı nefesi kesildi.Zorla kendine getirdik.3 kez aynı şey oldu.Israrımızla yoğun bakıma alındı.Gayet sağlıklı dediler.Aspire olmuş,başını yüksek tutun.Beslerken dik besleyin dediler.15. gece gündüz başını bekledik.Çok şükür bidaha olmadı.Kaynanam bu olaydan sonra bebeğimi bana bıraktı.Şimdi ben ilgileniyorum.Kimseye vermiyorum yavrumu.Bazen alıyo sevmek için,Kızım,bebeğim,yavrum,annen burda ağlama,diyo.Sinir oluyorum.Benim kızım o sana noluyo diye bağırmak geliyo içimden yapamıyorum.Ah ah daha neler var....Çok şükür hafta sonu gidiyolar.Allah sabır versin bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?