Dostluk mu düşmanlık mı siz söyleyin a dostlar :(

Malesef bu da bizim eksik yönümüz olsun varsın. Biz kaybettik ama iyi niyetimizden bence. Üzülme dua et Allah dua edenlerle Beraberdir. Bu da geçecek inşallah bu yazdıklarımıza gün gelir güleriz :)

Bana beddua edince elinize ne geçiyor?
Ben sizin gibi tüm hayatımı gidip birine anlatmayacağım için yaşarsam da bu kadar dertlenmem merak etmeyin.
Türkçeyi öğrenebilmeniz dileğiyle “öğretmenim”.
Beddua durumunda mı sizce ? Türkçe yi bırak şimdi bir kenara konu bu değil dert de bu değil başvuracağım merci de sen değilsin konu bu olsa da emin ol! Tüm hayatımı anlattığımı nerden çıkardın senin gibi kadınlardan biriydi o da işte neyse ban yemek istemiyorum senin empati yapabilmen için İnan yaşaman gerek ve umarım yaşarsın dedim beddua etmem ben

Malesef bu da bizim eksik yönümüz olsun varsın. Biz kaybettik ama iyi niyetimizden bence. Üzülme dua et Allah dua edenlerle Beraberdir. Bu da geçecek inşallah bu yazdıklarımıza gün gelir güleriz :)
Haklısın teşekkür ederim empatik yorumun için

Peki senin yaşadığın nedir
İş yerinde samimi bir arkadaşımdı . Bi anda aramayı sormayı selam vermeyi kesti . Tam nedenini bende bilmiyorum. Hakkında bana kötü konuştuğu kadının tarafına geçti. Şimdi görsen nasıl mutlu nasıl kahkahalar atıyor. Aydın bakalım.. neyse yanlış insana fazla değer vermişim kısacası.

Aynı durum desene

İşte Türkçeyi iyi kullanamadığınız için beddua edip etmediğinizi anlamıyorsunuz.

İşte Türkçeyi iyi kullanamadığınız için beddua edip etmediğinizi anlamıyorsunuz.
Obsesif kompulsif olduğunu düşünmeye başladım evet Türkçem kıt benim ben suriya vatandası gelmişem oldu mu için rahat etsin uyuyamazsın bu halde sen şimdi yazık

Herkes buna benzer seyler yasamistir emin olun. Zaten en buyuk kotulugu de dostlarimizdan yeriz. Cunku onlardir bizim herseyimizi bilen. Yaralarimizi, eksik yonlerimizi, zaaflarimizi. Kimse dort dirtluk degil. Bizi tanimayanlar bizim hakkimizda cok sey bilmedigi icin birsey yapamazken eksiklerimizi bilenlerden gelir hep kotulukler....onun icin "dost kazigi" diye bir deyim var.
Bu saatten sonra yapilacak tek sey bu kisiyle iletisimi kesmek olur. Bu da size tecrube olmus. Aslinda bu da bir kazanc. Ettigi yanina kar mi kalsin mantigiyla giderseniz onun seviyesine inersiniz.
Bundan sonra arkadas edindiginizde karsinizdaki kisiye ilk anda 100 puan vererek baslamayin. 50 puani sizin olsun. Iyice tanimadiginiz insanlara gonlunuzu acmayin. Bazen yalnizlik en iyisidir. Kendi kendinizle olmaktan zevk aldiginiz gun baskalarina da ihtiyac duymamayi ogreniyorsunuz. Insaniz ve sosyal varliklariz. Yalniz olamayiz biliyorum ama lutfen bazi seyler de sizde kalsin. Sizin de ozeliniz olsun.
Sevgiyle kalin

Güzel özetlemişsiniz, katılıyorum

Bu dobra gerçek ve ego içermeyen saygın diliniz ve doğru sözleriniz için sonsuz teşekkür ederim evet yaşamayanın olduğuna inanmıyorum ben de güzel sözlerinizden öpüyorum

Ahh canım kardesım resmen düşmanlık bu

cidden bende ailemle olan sorunumu kuzenimin esine anlatmistim o da gitmis kuzenime anlatmis ... halbuki ben kuzenime anlatmak istesem niye esine anlatayim..israrla sen dedinya soyle diye diyor ...bir daha tobe kimseye anlatmam ...arkadasimin bri de tanisma asamasinda oldugum birine ailemle aramdakileri anltmisti...yani ben guvenmemeyi guvendigim kisilerden ogrendim ufak tefek hareketlerde merve varya onun gibi olacan ...milleti cagirip canim arkadasim cok guvendim ama o sizin dedikodunuzu yaptigi kadar benimkini de yapti... olsun dedikoducular bunun icin var diyecen gozunun icine baka baka

Hayat denge uzerine kurulu ve siz samimiyet konusunda dengeyi saglayamamissiniz.Iyi niyetli de olsaniz bu kadar yakinlik doğru değil bu kadinin yaptigi size ders olsun öyle düşünün ve bence onu o ortamdan yakinda postalarlar merak etmeyin bu kadar karaktersiz birini kimse istemez.Yalniz kalacak o kadin ve siz o zaman huzura kavusacaksiniz.

Haklısın sanırım hepimizin var böyle tecrübeleri malesef üZücü ama gerçek

Son cümlelerinizi yaşamayı bekleyeceğim

Siz herşeyin en iyisini ben biliyorum havasındasınız. Yaşadığınız çevredeki insanları büyük davranışı ezberletilmis çocukları, yüzlerinde maskeleri vs. Şeklinde eleştirmeniz çok yanlış bir tavır. Parkta tanisip gereksiz bir samimiyet kuruyor, surekli hediye aliyor,kendi çocuğuna aldıklarından alıyor, parana yazik deyip cocugunun okulu ile ilgili yorumlarda bulunuyor ve esine ulasamadim deyip kocasina mesaj atiyorsunuz. Ve o kadinla baskalarini cekistiriyorsunuz ki arkasindan en cok konustugu kadin diyorsunuz. Evet kadinin yaptigi dostluk değil ama sizin davranışlarınız da pek normal değil.

Tüm anlatılanlardan bunu mu çıkardınız

Nağacaksın senın ozelını elaleme anlatan kadını tabıkı arayıp srmucaksın grdugun yerde yuzune tukurup dehleyeceksın hayret bısey.

Fedakarlik karşılık beklemeden yapılır siz verici olmuşsunuz şimdi o nankörlük yaptı diye ona hesap sormanız manasız olur herkes kendi kalbinin ekmeğini yer birdaha muhatap olmazsınız olur biter hee namusunuza laf ettiyse iftira attıysa o ayrı o zaman sonuna kadar hesabını sorun ama konu nankörlükse uğraşmayın bile bırakın edindiğiniz sevaplarınızla kalın kalbinizi ferah tutun içinizi karartmayın Allaha havale...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…