Bierfi Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2024 389 1.094 27 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Bierfi #21 Istenmeyentuyy .!.: Ben şikayet ederdim ama siz bilirsiniz tabi Genişletmek için tıkla... Hala duygusal düşünüyorum biraz sanırım, bakalım önce su ev sorunu halledelim de sonrasında bakacagım.
Istenmeyentuyy .!.: Ben şikayet ederdim ama siz bilirsiniz tabi Genişletmek için tıkla... Hala duygusal düşünüyorum biraz sanırım, bakalım önce su ev sorunu halledelim de sonrasında bakacagım.
Z zxshermine Nirvana Pro Üye 16 Haziran 2011 14.882 62.497 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Bierfi #22 zxshermine .!.: Kira kontratı zaten kendiliğinden yenilenen bir kontrat türüdür. Bundan sonra ara zam vb yapmayın. Yasal haklarınıza göre hareket edin. Genişletmek için tıkla... G gamzeci sizin konu hakkındaki fikriniz nedir ? Mesajın hangi kısmının hatalı olduğunu öğrenmek isterim.
zxshermine .!.: Kira kontratı zaten kendiliğinden yenilenen bir kontrat türüdür. Bundan sonra ara zam vb yapmayın. Yasal haklarınıza göre hareket edin. Genişletmek için tıkla... G gamzeci sizin konu hakkındaki fikriniz nedir ? Mesajın hangi kısmının hatalı olduğunu öğrenmek isterim.