yok canım daha taşınmadık sadece aldık:)))maşallah özlem ii taşınmışınız Allah kuvvet versin ayyy
benim hiç gözüm almıyor valla çok zor
hayırlı olsun cnm evinizz çok sevindim ii yapmışınız güle güle oturun:)
ne güzel eşin yardım ediyormuş Allah razı olsun
bende senin uykusuzluna kıyamam cnm inşş bu günlerde geçer
sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştaa
ayyy hala inanamıyorum yaaa
hayat ne garip dimi daha geçenlerde bu sorunlarla cebelleşiyorduk
şimdide bir çoğumuz hamile ve gün sayıyor:)))
sıra bize geldi hadi bakalım :)))
allah nasip ederse önümüzdeki ay ortası gibi taşıncağız
eşim yardım eder canım allah razı olsun ondan
ay inşallah geçer valla hortlak gibi dolanıyorum ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
yaaa zaman geçiyor yaşam değişiyor darısı olmayan herkesin başına inşallahhhhhhhh
özlem dışında kimsecikler gelmemiş bu gün(((
![]()
kendinize dikkat edin ne olur kıyamam ben size.......okudum çok yazmak istediğim şeyler var ama inanın çok yorgunum ve bitkinim,bu aralar iyideğilim,meleğin durumuda beni sarstı,neticede kötüyüm!
selam kızlar herkez hayat koşturmacasında anlaşılan
özlemim sana nazarmı deydi kuşum ne fena birşey yaşamışsın tatlım yaaa okurken içim gitti kıyamam sana inşallah birdaha olmaz iyi olursun
nursim hamilelik kolay geçti ama lohusalık seni yordu inşallah bundan sonra düzene girer geçer sıkıntılar
zasacım seni aradım telin kapalıydı
juju işin yorucuymuş kolay gelsin iş hayatı kolay değil ama bir okadarda keyifli
bende çok yoğunum dekan yeni dersler istedi benden gelecek senelere yönelik bu senede yüksek lisans dersi vermemi istedi tabiki bunların yanında bunların içeriklerini ve ders notlarınıda istedi tez yazar gibi kafamı kaldırmadan boğuşuyorum ders notlarıyla öğrencilerin ders seçim dönemi birde danışmanlıklarım var bende bunaldım
nazar değdi sanırım valla çok zordu şükür atlattım ama korkularım devam ediyor ya yine olursa diye
düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle uğraşıyorum da ama yinede aklıma geliyor işte
oyyy bende sana kıyamam ne çok iş düşmüş sana ya allah kolaylık versin gerçekten