dostluk herşeydir :)))

maşallah özlem ii taşınmışınız Allah kuvvet versin ayyy
benim hiç gözüm almıyor valla çok zor
hayırlı olsun cnm evinizz çok sevindim ii yapmışınız güle güle oturun:)
ne güzel eşin yardım ediyormuş Allah razı olsun
bende senin uykusuzluna kıyamam cnm inşş bu günlerde geçer
sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştaa
ayyy hala inanamıyorum yaaa
hayat ne garip dimi daha geçenlerde bu sorunlarla cebelleşiyorduk
şimdide bir çoğumuz hamile ve gün sayıyor:)))
sıra bize geldi hadi bakalım :)))
yok canım daha taşınmadık sadece aldık:)))
allah nasip ederse önümüzdeki ay ortası gibi taşıncağız
eşim yardım eder canım allah razı olsun ondan
ay inşallah geçer valla hortlak gibi dolanıyorum ya:(
yaaa zaman geçiyor yaşam değişiyor darısı olmayan herkesin başına inşallahhhhhhhh
özlem dışında kimsecikler gelmemiş bu gün:((((
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

okudum çok yazmak istediğim şeyler var ama inanın çok yorgunum ve bitkinim,bu aralar iyideğilim,meleğin durumuda beni sarstı,neticede kötüyüm!
kendinize dikkat edin ne olur kıyamam ben size.......
selam kızlar herkez hayat koşturmacasında anlaşılan
özlemim sana nazarmı deydi kuşum ne fena birşey yaşamışsın tatlım yaaa okurken içim gitti kıyamam sana inşallah birdaha olmaz iyi olursun
nursim hamilelik kolay geçti ama lohusalık seni yordu inşallah bundan sonra düzene girer geçer sıkıntılar
zasacım seni aradım telin kapalıydı
juju işin yorucuymuş kolay gelsin iş hayatı kolay değil ama bir okadarda keyifli
bende çok yoğunum dekan yeni dersler istedi benden gelecek senelere yönelik bu senede yüksek lisans dersi vermemi istedi tabiki bunların yanında bunların içeriklerini ve ders notlarınıda istedi tez yazar gibi kafamı kaldırmadan boğuşuyorum ders notlarıyla öğrencilerin ders seçim dönemi birde danışmanlıklarım var bende bunaldım

nazar değdi sanırım valla çok zordu şükür atlattım ama korkularım devam ediyor ya yine olursa diye
düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle uğraşıyorum da ama yinede aklıma geliyor işte

oyyy bende sana kıyamam ne çok iş düşmüş sana ya allah kolaylık versin gerçekten

okudum çok yazmak istediğim şeyler var ama inanın çok yorgunum ve bitkinim,bu aralar iyideğilim,meleğin durumuda beni sarstı,neticede kötüyüm!

cnm benim kendine iyi bak lütfen bırakma bu kadar kendini
tmm zor günler geçiriyorsun ama merak etme bunlarda gelir geçer tatlım
valla üzülüyorum baakkk..seni böyle görmeye alışkın değilim tatlım benimmmm:48::13:

selam kızlar herkez hayat koşturmacasında anlaşılan
özlemim sana nazarmı deydi kuşum ne fena birşey yaşamışsın tatlım yaaa okurken içim gitti kıyamam sana inşallah birdaha olmaz iyi olursun
nursim hamilelik kolay geçti ama lohusalık seni yordu inşallah bundan sonra düzene girer geçer sıkıntılar
zasacım seni aradım telin kapalıydı
juju işin yorucuymuş kolay gelsin iş hayatı kolay değil ama bir okadarda keyifli
bende çok yoğunum dekan yeni dersler istedi benden gelecek senelere yönelik bu senede yüksek lisans dersi vermemi istedi tabiki bunların yanında bunların içeriklerini ve ders notlarınıda istedi tez yazar gibi kafamı kaldırmadan boğuşuyorum ders notlarıyla öğrencilerin ders seçim dönemi birde danışmanlıklarım var bende bunaldım

of offff benim işim senin işinin yanında vız gelir cnm :18:
Allah kolaylık versin cnm başarılar dilerim

yok canım daha taşınmadık sadece aldık:)))
allah nasip ederse önümüzdeki ay ortası gibi taşıncağız
eşim yardım eder canım allah razı olsun ondan
ay inşallah geçer valla hortlak gibi dolanıyorum ya:(
yaaa zaman geçiyor yaşam değişiyor darısı olmayan herkesin başına inşallahhhhhhhh

kendinize dikkat edin ne olur kıyamam ben size.......

nazar değdi sanırım valla çok zordu şükür atlattım ama korkularım devam ediyor ya yine olursa diye
düşünmemeye çalışıyorum başka şeylerle uğraşıyorum da ama yinede aklıma geliyor işte

oyyy bende sana kıyamam ne çok iş düşmüş sana ya allah kolaylık versin gerçekten

hayırlı uğurlu olsun cnm:) çok sevindim adına valla ne güzel
kendi aldığın evde oturuyorsun bizim gibi bitince kiraya verme derdi
yok başkalarının evlerini parlatıp duruyoruz valla çok sıkılıyorumm
olur olmadık yere kira artırıyorlar bide çırkartırlar korkusu varrr
ayyy ayyy Allah herkeze bir ev nasip eder inşş kiralarda süründürmez inşşş

hayırlı uğurlu olsun cnm:) çok sevindim adına valla ne güzel
kendi aldığın evde oturuyorsun bizim gibi bitince kiraya verme derdi
yok başkalarının evlerini parlatıp duruyoruz valla çok sıkılıyorumm
olur olmadık yere kira artırıyorlar bide çırkartırlar korkusu varrr
ayyy ayyy Allah herkeze bir ev nasip eder inşş kiralarda süründürmez inşşş

sağol canım benim daha iyisi sizin olsun inşallah
evet dediğin gibi bizde yıllarca o dediğini yaptık
kiraya verilen para çöpe atılandan farksızdı
amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

selam fıstıklar biz yarın memlekete gidiyoruz eşime 3 ay görev çıktı burda olamıycak bende memlerkette kalıcam canımız çok sıkıldı ama hayırlısı olsun dedik tayinler açıklanınca eşya toplamayagelicez sadece sonra yeni bir işyeri ve şehire alışmaya çalışıcaz...birde benim izin durumlarım var...kendinize çok iyi bakın sizleri çok seviyorum hoşçakalın arada yine girmeye çalıuşıcam canlarım...:16::16::16:

selam fıstıklar biz yarın memlekete gidiyoruz eşime 3 ay görev çıktı burda olamıycak bende memlerkette kalıcam canımız çok sıkıldı ama hayırlısı olsun dedik tayinler açıklanınca eşya toplamayagelicez sadece sonra yeni bir işyeri ve şehire alışmaya çalışıcaz...birde benim izin durumlarım var...kendinize çok iyi bakın sizleri çok seviyorum hoşçakalın arada yine girmeye çalıuşıcam canlarım...:16::16::16:

iyi yolculuklar canım benim 3 ayda bayağı uzun iyi olmuş annenlerde olursun tek başına olmazdı zaten
bu yıl tayin işiniz de var hayırlısı hakkınızda inşallah....
izin işini ne yapacaksın ?
önce heyet raporu falan al olmazsa iznin bitince
daha sonrada ücretsiz alırsın olmadı....
minik meleğimiz nasıl büyümüştür şimdi kuzucuk
benim yerime de öp annesi....

selam kızlar.bu aralar giremiyorum pek,malum işler ve üstünede ada hasta.üstünede annemle ata geldi,pek bir yoğunum,koşmakdan canım çıkıyo.öptüm hepinizi.

özlemm taşındınmı noldu kuzum?nasıl yaptınız?evmi aldınız?hayırlı olsun kuzum benim kısmetleriyle geliyor annesine babasına.:nazar:

gamzecim sen nasılsın cnm?yakınlarda varmı tedavi meselesi falan?

nursim ela kız büyümüştür.bundan sonrahergeçen gündeğişicek:)

ada'nın7.dişi çıkıyor teyzesi,anne-baba-mama-dede-adaa-atta-gel-...bisürü şey söylüyor.bide haraketlikiisormayın,aaaa diye bağırıyorum oda bana bağırıyor kendini sıkarak:)kucağımdayken 1-2-3 diyince elimden tutum ıhhh yaparak ayağa kalkıyor,oynarken parmaklarını şıklatıyor,alkış yapıyor,molfixreklamına bayılıyor,tvden izlediği yetmez gibi internetten günde on kez izliyor:)

selam kızlar.bu aralar giremiyorum pek,malum işler ve üstünede ada hasta.üstünede annemle ata geldi,pek bir yoğunum,koşmakdan canım çıkıyo.öptüm hepinizi.

özlemm taşındınmı noldu kuzum?nasıl yaptınız?evmi aldınız?hayırlı olsun kuzum benim kısmetleriyle geliyor annesine babasına.:nazar:

gamzecim sen nasılsın cnm?yakınlarda varmı tedavi meselesi falan?

nursim ela kız büyümüştür.bundan sonrahergeçen gündeğişicek:)

ada'nın7.dişi çıkıyor teyzesi,anne-baba-mama-dede-adaa-atta-gel-...bisürü şey söylüyor.bide haraketlikiisormayın,aaaa diye bağırıyorum oda bana bağırıyor kendini sıkarak:)kucağımdayken 1-2-3 diyince elimden tutum ıhhh yaparak ayağa kalkıyor,oynarken parmaklarını şıklatıyor,alkış yapıyor,molfixreklamına bayılıyor,tvden izlediği yetmez gibi internetten günde on kez izliyor:)

valla sana kızıyorum semra neden boşladın bizi diye:41:
gözün aydın annenler gelmiş atacık büyümüştür değil mi?
yok daha taşınamadık inşallah 10 güne kadar
evet canım ev aldık hayrırlısı olsun inşallah daha iyisi sizin olsun....
maşallah 7. diş ha kıtır kıtır yer herşeyi kızım
ayy bağırmayıda mı öğrenmiş cadıya bak sen :)
allahım allahım maşallah neler öğrenmiş kuzucum ya
ay o reklama bende bayılıyorum ya....

nerdesiniz ulennnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84:

kızma bana nolurr.ben girdiğimde burda kimsecikler olmuyor,burayagirmek kimse zorunda değil,anlıorum herkesi,diğer taraf daha candan,eski..sanırım kopuyoruz yavaş yavaş...

kızma bana nolurr.ben girdiğimde burda kimsecikler olmuyor,burayagirmek kimse zorunda değil,anlıorum herkesi,diğer taraf daha candan,eski..sanırım kopuyoruz yavaş yavaş...

ama canım buraya kimsenin girip girmemesi önemli mi sence
sonuçta biz seni merak ettiğimiz için açtık burayı
yani senin olman yeter
zaten gelen gelir kimseyi zorlayamayız ki
hem ben her gün mutlaka bakınıyorum
semra gelmiş mi adadan haber var mı diye....:50:

ama canım buraya kimsenin girip girmemesi önemli mi sence
sonuçta biz seni merak ettiğimiz için açtık burayı
yani senin olman yeter
zaten gelen gelir kimseyi zorlayamayız ki
hem ben her gün mutlaka bakınıyorum
semra gelmiş mi adadan haber var mı diye....:50:

yok cnm benimhiç önemli değil.sağolun.kimse zorlayamaz birbirini,herkesin hayat koşuşturması bitmiyorki,ama özlüyor insan eski sıcak günleri::(ada iyi teyzesi,oyunlar oynuyor,bu ara ok sıklıyor pk çıkamadık,dün akşam çıktık e-bebeğe gittik,adaya ilk arabamı aldık,atayada kumandalı araba:)ay sonu akçaya gidicem,annemlere.atanın doğumgünü var 1 nisanda kalırım birazcık,hava güzel olursaa bi d enizee siftah yaparım:)

yok cnm benimhiç önemli değil.sağolun.kimse zorlayamaz birbirini,herkesin hayat koşuşturması bitmiyorki,ama özlüyor insan eski sıcak günleri::(ada iyi teyzesi,oyunlar oynuyor,bu ara ok sıklıyor pk çıkamadık,dün akşam çıktık e-bebeğe gittik,adaya ilk arabamı aldık,atayada kumandalı araba:)ay sonu akçaya gidicem,annemlere.atanın doğumgünü var 1 nisanda kalırım birazcık,hava güzel olursaa bi d enizee siftah yaparım:)
evet özlenmez olur mu ne güzel paylaşımlarımız oldu böyle olmamalıydı bence ama oldu işte
demek araba aldınız kızıma :)
valla senin tatil erken başlıyor desene ne güzel
benim yerimede yüz o zaman :)
:nazar::nazar::nazar:bu arada kızım 9 ayını bitirdi,10 ayımızdan gün alıyoruz:):nazar::nazar::nazar:
ohhhh maşllah ya kocaman oldu kızım:nazar::nazar:

:)aldık teyzesi,playscol varya ilk arabam o iştedandik bişey,aldığıma pişman oldum kuramadım,zafer tekrar göztepeye götürdü,ona verdiğimiz kadarda benzin parası verdik zıkkıma:)
bugün rüyamda batuyu gördüm,çok güzeldi,teyzesi yesin onuuu..
ada 9 aylık oldu büyüdü teyzesi,sizlerede göstersin ALLAHım bugünleri inşallah.
sevim ve fatmanın bebekleri nasılmış,haber varmı?çıkmışlardır eve diğilmi?konuşursanız selamlarımı söyleyin.

:)aldık teyzesi,playscol varya ilk arabam o iştedandik bişey,aldığıma pişman oldum kuramadım,zafer tekrar göztepeye götürdü,ona verdiğimiz kadarda benzin parası verdik zıkkıma:)
bugün rüyamda batuyu gördüm,çok güzeldi,teyzesi yesin onuuu..
ada 9 aylık oldu büyüdü teyzesi,sizlerede göstersin ALLAHım bugünleri inşallah.
sevim ve fatmanın bebekleri nasılmış,haber varmı?çıkmışlardır eve diğilmi?konuşursanız selamlarımı söyleyin.

aaa ciddi misin bende ona merak ediyordum alırım diyordum
çok sevimli ve işlevsel görünüyordu çünkü yürüteç istemiyorum
va o bir alternatif gibi gelmişti demek memnun kalmadınız
ayy inşalah teyzesi yakışıklı olur benim oğlum
ne güzel sen büyüttün darısı bize inşallah
fatmanınkini gördüm ben hastanede resmi var
bembeyaz pamuk gibi birşey :)
ama sevminkini göremedik daha ekler belki face e....
konuştum ben ikiside iyiydi allaha şükür
fatmanınki emmekte zorlanıyormuş
seviminkide hiç durmuyormuş kime çektiyse artık :)))))

:))bilmem özlemcim aslında kullanıca iyi olabilir gibi,ada sevdi g ibi,ben sinir oldum yap boz gibi zor yapılıyo:)batucuğuma alırsın,sever oda bence.:)maşşallah sevim ve fatmanın kuzularına.:nazar:

:))bilmem özlemcim aslında kullanıca iyi olabilir gibi,ada sevdi g ibi,ben sinir oldum yap boz gibi zor yapılıyo:)batucuğuma alırsın,sever oda bence.:)maşşallah sevim ve fatmanın kuzularına.:nazar:

o zaman aldığımız yere kurdutturup getirmek mi lazım?
renkli renkli ilgi çekici çocuklar sever bencede
bakalım o zamana gelelim da hele düşünürüz bir çaresini :)
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh kuzucuklara:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back