Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bizde ilk zamanlar çok zor buluyorduk ama alıştıkzasacım yeni topic hayırlı olsun
bende bu sıralar pek giremiyorum
fırsat buldukça burayada girerim
ama çok zor bir yerde zor buldum valla
canım ya nasıl sıfır çıkar olur mu hiç öylekizlar adetim 2 gün gecikmesine ragmen kan degerim sifir cikti bugün sabahta biraz kan geldi cumartesi günü tekrar kan verecem tabi ozamana kadar kanamam olmazsa((((((((((
sağol canım benim güzel dileklerin için....özlemim taşınıyormuşsun canım hadi sana uğur getirsin bu yeni av inş bol bereketli ve sağlıklı günler geçir inş
aminnnn inşallahhhhhhhhhsemram zaferin işlerine nazar değmiş inş en kısa zamanda düzelir tatlım ne oluyor bizim kocalara böyle memonun işi cüneyit şimdide zaferin işi inş en kıısa zamanda bol kazançlı işler diliyorum hepsine
bu saatte mi okuldaaaaaaaaaa:)))tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn nerdesiniz yaaaaaaaaa
ayyy ne güzel olur hemde ya... inşallahhhhmelekcim cuma büyük gün değilmi inşallah bir hobarey patlatırız hatta bu topiğin ilk hobareyi olur harika olur
özzlemimm taşınma nasıl gidiyor ben toplanmaktan çok yerleşmekte zorlanmıştım delüüü olduuuğum için 3 günde tüm evi yerleştireceğim diye yırtınmıştım salak gibi perişan etmiştim kendimi allah kolaylık versin tatlım yaaaa
zasacım ne oldu zaferin işine ben facede bahsettiğim olay için bayağı heveslenmiştim size süpriz yapacaktım hemde ne doğru bir zamanda olacaktı ama hevesimi kursağımda bıraktılar inşallah önemli bir sıkıntı değildir tatlım
cüneyt iyi ağrı sızıdan eser kalmadı iş güç oda uğraşıyor işte martın sonunda ilk kontrol var ama biz umursamıyoruz bile olursa olur olmazsada olmaz ne yapalım herşey demek değil
adayı beğenelim tabiiiiiiiiiiii
yaa melekcim bence bi yalnışlık var,0 çıkamazkii.sen bekle bakalım,üzülmedn,o kanamada inşallah yerleşme kanaması olsun arkadaşım.
melekcim cuma büyük gün değilmi inşallah bir hobarey patlatırız hatta bu topiğin ilk hobareyi olur harika olur
özzlemimm taşınma nasıl gidiyor ben toplanmaktan çok yerleşmekte zorlanmıştım delüüü olduuuğum için 3 günde tüm evi yerleştireceğim diye yırtınmıştım salak gibi perişan etmiştim kendimi allah kolaylık versin tatlım yaaaa
zasacım ne oldu zaferin işine ben facede bahsettiğim olay için bayağı heveslenmiştim size süpriz yapacaktım hemde ne doğru bir zamanda olacaktı ama hevesimi kursağımda bıraktılar inşallah önemli bir sıkıntı değildir tatlım
cüneyt iyi ağrı sızıdan eser kalmadı iş güç oda uğraşıyor işte martın sonunda ilk kontrol var ama biz umursamıyoruz bile olursa olur olmazsada olmaz ne yapalım herşey demek değil
yaaa sakınnn deme,bekle daha melek yaaa,ne dicem bilmiyorumkii.
aynen canım ayneneeen.Giriş Yap | Facebook yarışmadayız beğenirmisiniz kızlar.
dün okuldan geldim duş alıp uyuyayım diye
tam çıkacakken eşim aradı akşama misafir var diye
uyku gözümden nasıl akıyor anlatamam
ama eve ilk gelecekler birşeyler hazırlamam gerek
eşimde yok gerek yok dedi
ya ilk defa gelecekler olur mu dedim ve yaptım
neyse geldiler çok güzel bir akşam geçirdik
gece 12 gibi gittiler bende yattım
sonra lavaboya kalktım sonra yine uyuyamadım
2 gündür sözde uyuyacağım ama beceremedim
zombi gibiyim resmen ya
bebeğime de kıyamıyorum bu yüzden
ama o kendine bakıyordur değil mi :)
sağol canım düşünmen bile yeterli,biara anlatırım iş meslesini ama canımız sıkkın.melekcim cuma büyük gün değilmi inşallah bir hobarey patlatırız hatta bu topiğin ilk hobareyi olur harika olur
zasacım adanın resminin olduğu sayfada beğen seçeneği çıkmıyor tatlım
adayı beğenelim tabiiiiiiiiiiii
ama beğenemiyorum
dün okuldan geldim duş alıp uyuyayım diye
tam çıkacakken eşim aradı akşama misafir var diye
uyku gözümden nasıl akıyor anlatamam
ama eve ilk gelecekler birşeyler hazırlamam gerek
eşimde yok gerek yok dedi
ya ilk defa gelecekler olur mu dedim ve yaptım
neyse geldiler çok güzel bir akşam geçirdik
gece 12 gibi gittiler bende yattım
sonra lavaboya kalktım sonra yine uyuyamadım
2 gündür sözde uyuyacağım ama beceremedim
zombi gibiyim resmen ya
bebeğime de kıyamıyorum bu yüzden
ama o kendine bakıyordur değil mi :)
yoruldum valla canım ya ama ne yapayım :)insallah canim öyledir dün adet günümdü bir damla geldi bidaha gelmedi insallahda gelmez canim
evet canim cumaya kadar kanamam felan olmazsa hobreyy yapacagiz insallah allahin izniyle insallah en kisa zamanda sende güzeeel bir supriiiizzzz yaparsin bize insallah canim benim
insallah sonu güzel olur canim insallah adayi ben hic begenmezmiyim canim hemde görür görmez begendim o benim boncugum:))))
baya yorulmussun canim dikkat et kendine kiyamam ben sana kuzum:)))
anlatmadın şu iş işini bende merak ediyorum inşallah sorun yoktursağol canım düşünmen bile yeterli,biara anlatırım iş meslesini ama canımız sıkkın.
kızlar ilk olarak EN SEVİMLİ BEBEK YARIŞMASINI gruba katıp beğeniceksiniz sonrada,fot.larda adanın fot.ını.2.yiz şuan,üstüne düşşsen oluruz 1.deeee,düşemiyorum kii...çevrenizdekilerde bize oy versin daha 4 günümüz var,profilimde yayınladım linki paylaşın beğensinler..
vayyy cadı seniiiiiiiiiiiiiiiiiya şu gruba katılmanın sessiz sedasız bir yolu yokmu bak kafama takıldı bir kurcalayayım oy verip ayrılayım bi deniiim yaaa
heheh sinsice gruba katıldım beğendim adamı ve gruptan ayrıldım :))))
zaferin işleri düzeldimi zasacım herşey yoluna girdimi keyfin nasıl?
nasıl nezleyim kızlar anlatamam size hapşır hupşur bi alemim
özlemim canım benim bir an önce yerleş inşallah yeni evine bana afaganlar basıyor senin yerine niyeyse :)))))
yarın meleğin büyük günü deneme bir ki bir ki hoba hoba hobareeey
canımmmm benimm özür dilerim yaaa kafama takıldı neden böyle düşüncesilik yaptım diyeya şu gruba katılmanın sessiz sedasız bir yolu yokmu bak kafama takıldı bir kurcalayayım oy verip ayrılayım bi deniiim yaaa
:)oy verip gruptan ayrılınca oy iptal oluyomuşş,çokk adilerrrrr:)şuan zaten 1.yizzz:)heheh sinsice gruba katıldım beğendim adamı ve gruptan ayrıldım :))))
zaferin işleri düzeldimi zasacım herşey yoluna girdimi keyfin nasıl?
nasıl nezleyim kızlar anlatamam size hapşır hupşur bi alemim
özlemim canım benim bir an önce yerleş inşallah yeni evine bana afaganlar basıyor senin yerine niyeyse :)))))
yarın meleğin büyük günü deneme bir ki bir ki hoba hoba hobareeey
yoruldum valla canım ya ama ne yapayım :)
anlatmadın şu iş işini bende merak ediyorum inşallah sorun yoktur
bende o linki vermişsin oradan girdim
gruba katıldım ama becermedim o nedenle o linki kullandım:))))
vayyy cadı seniiiiiiiiiiiiiiiii
:))) cadıııııı
geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine
valla yerleşirken hep seni anacağım bu kesin :))))
meleğim inşallah güzel habelrle gelecek :)
canımmmm benimm özür dilerim yaaa kafama takıldı neden böyle düşüncesilik yaptım diye
:)oy verip gruptan ayrılınca oy iptal oluyomuşş,çokk adilerrrrr:)şuan zaten 1.yizzz:)
canım şöylee olmuş anlatiim:
şimdi bizim iddea bayide normalde elemanduruyor zafer akşamları gidip hesap kitap yapıp,biraz takılıp çıkıyor.geçenlerde hafta sonu ada zafer'in cep telefonunu bozmuşçocuğun eline vermiş ben mutfaktayken oda yalaya yalaya bozmuş,sinir oldum pis tel.nu veriyo çocuğa,neyse ertesi günzafer telefonsuz kaldı.o ara dükkana 18 yaşını doldurmaya 3 ayı olan bi çocuk gelmiş,oyun oynamış,normalde yasak yaa,ama çocukda büyük duruyomuş,o yüzden eleman önemsememiş,oyunu oynaış,tam elinde kupon varken içeri polisler girmiş.neyse elemanı çocuğu alıp merkeze götürmüşler,tutanak falan tutulmuş.neyse zaferiarıyolar tabi ulaşamıyolar beni aradılar,bende ulaaşamıyorum neyse zafer haftasonu okulda kurs varya ozamanda açıyo öğlen odu geldi,dedimböyle böyle hemen gtii,orda birine 1000lira verip hallettik dedi,ankaraya faxlanmıcak dedi.
neyse zaman geçti 1 hafta biz olay kapandı zannederken makinayı kapatmışlar oyun oynanmıyomuş,zafer hemen araştırdı,bayiliğimiz iptal ediceklermiş,200lmilyar para verdi harcadı oraya eğer iptal olursa o para tamamen yalan olucak.ankaradan milletkevillerini falan devreyesoktular,mecliste toplantıları falan old.için çok yoğunlarmış,halledicez dediler ama daha bekliyoruz.makina kapalı şuan.çok mutsuzuz!neyediğimiz ne içtiğimizbelli.sütüm bile azladı üzüntüden.inşallah hallederiz,yosa drumlar feciii.herkesin gözü var bizde çeveremizde,herkes arıyo soruyoo noldu ne bittidiye,üzülmüş numarası yapıyoalr,aslında yalann.bizev almadık zafer yeni bir iş daha kurdu yatırım yaptı,hala kirada oturuyoruz,ev paramız giderse çok üzülürüz.nolucak bilmiyorum ama düşünün halimizi artık!
kizlar sonuc negatif tüp tedavim olmadi hamile degilim(((((((((((((((
canım ya çok üzüldüm şimdi ben kıyamam sana dacanımmmm benimm özür dilerim yaaa kafama takıldı neden böyle düşüncesilik yaptım diye
:)oy verip gruptan ayrılınca oy iptal oluyomuşş,çokk adilerrrrr:)şuan zaten 1.yizzz:)
canım şöylee olmuş anlatiim:
şimdi bizim iddea bayide normalde elemanduruyor zafer akşamları gidip hesap kitap yapıp,biraz takılıp çıkıyor.geçenlerde hafta sonu ada zafer'in cep telefonunu bozmuşçocuğun eline vermiş ben mutfaktayken oda yalaya yalaya bozmuş,sinir oldum pis tel.nu veriyo çocuğa,neyse ertesi günzafer telefonsuz kaldı.o ara dükkana 18 yaşını doldurmaya 3 ayı olan bi çocuk gelmiş,oyun oynamış,normalde yasak yaa,ama çocukda büyük duruyomuş,o yüzden eleman önemsememiş,oyunu oynaış,tam elinde kupon varken içeri polisler girmiş.neyse elemanı çocuğu alıp merkeze götürmüşler,tutanak falan tutulmuş.neyse zaferiarıyolar tabi ulaşamıyolar beni aradılar,bende ulaaşamıyorum neyse zafer haftasonu okulda kurs varya ozamanda açıyo öğlen odu geldi,dedimböyle böyle hemen gtii,orda birine 1000lira verip hallettik dedi,ankaraya faxlanmıcak dedi.
neyse zaman geçti 1 hafta biz olay kapandı zannederken makinayı kapatmışlar oyun oynanmıyomuş,zafer hemen araştırdı,bayiliğimiz iptal ediceklermiş,200lmilyar para verdi harcadı oraya eğer iptal olursa o para tamamen yalan olucak.ankaradan milletkevillerini falan devreyesoktular,mecliste toplantıları falan old.için çok yoğunlarmış,halledicez dediler ama daha bekliyoruz.makina kapalı şuan.çok mutsuzuz!neyediğimiz ne içtiğimizbelli.sütüm bile azladı üzüntüden.inşallah hallederiz,yosa drumlar feciii.herkesin gözü var bizde çeveremizde,herkes arıyo soruyoo noldu ne bittidiye,üzülmüş numarası yapıyoalr,aslında yalann.bizev almadık zafer yeni bir iş daha kurdu yatırım yaptı,hala kirada oturuyoruz,ev paramız giderse çok üzülürüz.nolucak bilmiyorum ama düşünün halimizi artık!
ne diyeceğimi hala bilemiyorum....kizlar sonuc negatif tüp tedavim olmadi hamile degilim(((((((((((((((
meleğim şu an elimde sihirli bir değnek olsaydı neler vermezdim ama annesi yağmur ne yapsın o hala dolapta seni bekliyor siz yanlış kardeş seçtiniz onlar haylaz çıktı yağmur uslu uslu bekliyor annesini