Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim daha iyisi sizin olsun inşallah
evet dediğin gibi bizde yıllarca o dediğini yaptık
kiraya verilen para çöpe atılandan farksızdı
amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
selam fıstıklar biz yarın memlekete gidiyoruz eşime 3 ay görev çıktı burda olamıycak bende memlerkette kalıcam canımız çok sıkıldı ama hayırlısı olsun dedik tayinler açıklanınca eşya toplamayagelicez sadece sonra yeni bir işyeri ve şehire alışmaya çalışıcaz...birde benim izin durumlarım var...kendinize çok iyi bakın sizleri çok seviyorum hoşçakalın arada yine girmeye çalıuşıcam canlarım...![]()
selam kızlar.bu aralar giremiyorum pek,malum işler ve üstünede ada hasta.üstünede annemle ata geldi,pek bir yoğunum,koşmakdan canım çıkıyo.öptüm hepinizi.
özlemm taşındınmı noldu kuzum?nasıl yaptınız?evmi aldınız?hayırlı olsun kuzum benim kısmetleriyle geliyor annesine babasına.
gamzecim sen nasılsın cnm?yakınlarda varmı tedavi meselesi falan?
nursim ela kız büyümüştür.bundan sonrahergeçen gündeğişicek:)
ada'nın7.dişi çıkıyor teyzesi,anne-baba-mama-dede-adaa-atta-gel-...bisürü şey söylüyor.bide haraketlikiisormayın,aaaa diye bağırıyorum oda bana bağırıyor kendini sıkarak:)kucağımdayken 1-2-3 diyince elimden tutum ıhhh yaparak ayağa kalkıyor,oynarken parmaklarını şıklatıyor,alkış yapıyor,molfixreklamına bayılıyor,tvden izlediği yetmez gibi internetten günde on kez izliyor:)
aaa ciddi misin bende ona merak ediyordum alırım diyordum
çok sevimli ve işlevsel görünüyordu çünkü yürüteç istemiyorum
va o bir alternatif gibi gelmişti demek memnun kalmadınız
ayy inşalah teyzesi yakışıklı olur benim oğlum
ne güzel sen büyüttün darısı bize inşallah
fatmanınkini gördüm ben hastanede resmi var
bembeyaz pamuk gibi birşey :)
ama sevminkini göremedik daha ekler belki face e....
konuştum ben ikiside iyiydi allaha şükür
fatmanınki emmekte zorlanıyormuş
seviminkide hiç durmuyormuş kime çektiyse artık :)))))
sana kızdım tabi ,seni görelim rahat rahat anlat diye ama nerdeeeeeeeeebanamı kızdınözlemcim:))boşver yaa burda yazışmamıza gerek yok,kendini zorlama,biz senle fac.dende konuşuuz.diğerleriylede öyle,seni seviyorum cnm.![]()
valla o sil süpür işi birkaç ay daha zor gibi :)))çok sağol cnm güzel güzel sil süpür mis gibi evinde otur
bebeğini büyüt cnm:))
inşallah yakışıklı olacak benim oğluşummmmmsenin gibi tatlı annesi varsa neden yakışıklı olmasın oğluşun
tatlım az kaldı cnm hayırlısıynan kavuşacaksın bebişine
sıkma canını alınmış alınmıştır ....kızlar neler oldu neler hafta sonu anlatıyımn
cuma gücü sabah geceden çıktım doğru trenle amasyaya
hafta sonu ordaydım bizim evin kurası vardı ona
katıldık bir de kredi çekilecekti neyse eşim çekti çok
güzel bir yer geldi çok şükür yol kanarı güzel oldu
ama 55 milyar kredi çekilecekmişevin taksidi bitmemiş hazirana kadar devammış
kaynatam bende işe girdim yaa kıyıya çekildi 55 milyar bize kaldı
aslında iyi oldu keşke başından belli böyle olsaydıda
yardım ediyorum diye tepemizde durmasaydı
şimdiye kadar 77 milyar verilmiş en fazla 25 milyarlık bir yardımı oldu
kaynatamın geri kalan altınlar bizim ödememiz derkene coğunluk bizden
çok sinir oldum ama bir de tek oğlum benim ben ona yardım ederim onunda
evi olsun diyordu nee oldu pislik heriff geri çekildi çok pişmanız onlarla iş yaptımıza
36 milyar eksik çıktı kızlar 12 milyarda ev farkıı geriside dolap ödenmemiş taksit
5 yıl ödüyecekmişiz 1.200 taksitle kızlar çok cnm sıkıldı ev aldım
ama 2. bir ev daha aldım valla o kadar pişmanım ki koparitife girdime
çok cnm sıkıldı halada üzülüyorum evim oldu diye sevinemiyorum
ya coçuğum olmazda ben kimden para bulupta tüp bebeğe gideceğim
kızlar bana dua edinde kendiliğinden gelsin şu sıpaa
ev para mal boşuna öenmli olan sağlıklı hayırlı bir evlat hiç şekilde alınmıyor işte
işte böylee bende sıkıntı dert bitmiyor kii![]()
anaa sayfa gerilere kaçmış çektim kurtardım![]()
cnm boşver yaa,ama borç işi gerçekdende zor,ALLAH yardımcınız olsun,nediyim.bu arada sınavamı girmiştin fac.degördüm.kızlar neler oldu neler hafta sonu anlatıyımn
cuma gücü sabah geceden çıktım doğru trenle amasyaya
hafta sonu ordaydım bizim evin kurası vardı ona
katıldık bir de kredi çekilecekti neyse eşim çekti çok
güzel bir yer geldi çok şükür yol kanarı güzel oldu
ama 55 milyar kredi çekilecekmişevin taksidi bitmemiş hazirana kadar devammış
kaynatam bende işe girdim yaa kıyıya çekildi 55 milyar bize kaldı
aslında iyi oldu keşke başından belli böyle olsaydıda
yardım ediyorum diye tepemizde durmasaydı
şimdiye kadar 77 milyar verilmiş en fazla 25 milyarlık bir yardımı oldu
kaynatamın geri kalan altınlar bizim ödememiz derkene coğunluk bizden
çok sinir oldum ama bir de tek oğlum benim ben ona yardım ederim onunda
evi olsun diyordu nee oldu pislik heriff geri çekildi çok pişmanız onlarla iş yaptımıza
36 milyar eksik çıktı kızlar 12 milyarda ev farkıı geriside dolap ödenmemiş taksit
5 yıl ödüyecekmişiz 1.200 taksitle kızlar çok cnm sıkıldı ev aldım
ama 2. bir ev daha aldım valla o kadar pişmanım ki koparitife girdime
çok cnm sıkıldı halada üzülüyorum evim oldu diye sevinemiyorum
ya coçuğum olmazda ben kimden para bulupta tüp bebeğe gideceğim
kızlar bana dua edinde kendiliğinden gelsin şu sıpaa
ev para mal boşuna öenmli olan sağlıklı hayırlı bir evlat hiç şekilde alınmıyor işte
işte böylee bende sıkıntı dert bitmiyor kii![]()
:))maşşallah urazada ozamanya sormaaa,biz ayarladık ada sevdi gibi onu ama düşüp suratını vuruyo sürekli,çok güvenli bişey değil,işte almadanda olmuyo:)sen dert etme juju alınmış alınmıştır kayınpederinede hiç kafanı takma okadar yapmalarına şaş yani benim kayınpederim öyle bir insanki sigorta acenteleri varken yatırım olsun diye taksi almışlar zamanında sonra vergisini vermekten sıkılmışlar kayınpeder satıp kendine vakko takım elbiseler almış şu an taksi plakaları 500 milyar düşün artık şükret haline :) kayınvalidem işbankası müdür emeklisi emeklilik tazminatını tefeciye kaptırmış ooo daha ne maceraları var kayınpederimin
zasa bizim ufaklıkla ada yarışıyor7 diş söylenen kelimeler hepsi aynı geçen gün kucağımdayken onu geriye doğruru itiyorum düşürcek gibi suratını bir görsen küçük canını yerim onun düşmemesi gerektiğini nasıl biliyor nasıl mücadele ediyor elinden tutunca başlıyor adımlamaya bahsettiğin ilk arabamdan bizde aldık ablam defalarca aldığı yere gitmek zorunda kaldı tutma yeri bir türlü monte olmuyormuş meğer vidası varmış kutudan çıkmamış çok gerizekalı bir zımbırtı ablamda pişman aldığına tasarım hatası
yaza melek geliyormuşadanın doğum gününe inşallah boş gelmez karnında bebişiyle gelir
anaa sayfa gerilere kaçmış çektim kurtardım![]()
sana kızdım tabi ,seni görelim rahat rahat anlat diye ama nerdeeeeeeeee
ben zorlamıyorum ama sen zorluyorsun gibi :))))
valla aslında face e benden çok kociş giriyor
sonra da özlem kkoşşşşşşşşşşşşşşş semra ya da herkimse onn adını söyleyip yazdııııııı ne yapaym diyor :))) bende sohbet et deyince kızıyor ,hala alamadı kendine bir adres hoş istemiyorda o ayrı....
valla o sil süpür işi birkaç ay daha zor gibi :)))
inşalah canım bebişimle yeni evimizde olacağız kısmetse....
inşallah yakışıklı olacak benim oğluşummmmm
aminnnn hayırlısıyla gelsin bebeğim......
sıkma canını alınmış alınmıştır ....
hem kendi evinizi kendiniz almış olursunuz herkesin dilindende kurtulursunuz
bir şekilde ödeniyor nasılsa hem sende başladın çalışmaya ödenir üzülme
bak yerini de beğenmişsin güle güle oturmak nasip etsin canım
hem dediğin gibi belki sıpan bu evi bekliyordu
bak bizimki evide aldırdı, tayinimizide çıkardı :)))))
çoooooooooooook iyi yapmışsın...
sonra da özlem kkoşşşşşşşşşşşşşşş semra ya da herkimse onn adını söyleyip yazdııııııı ne yapaym diyor :))) bende sohbet et deyince kızıyor ,hala alamadı kendine bir adres hoş istemiyorda o ayrı....
sen dert etme juju alınmış alınmıştır kayınpederinede hiç kafanı takma okadar yapmalarına şaş yani benim kayınpederim öyle bir insanki sigorta acenteleri varken yatırım olsun diye taksi almışlar zamanında sonra vergisini vermekten sıkılmışlar kayınpeder satıp kendine vakko takım elbiseler almış şu an taksi plakaları 500 milyar düşün artık şükret haline :) kayınvalidem işbankası müdür emeklisi emeklilik tazminatını tefeciye kaptırmış ooo daha ne maceraları var kayınpederimin
zasa bizim ufaklıkla ada yarışıyor7 diş söylenen kelimeler hepsi aynı geçen gün kucağımdayken onu geriye doğruru itiyorum düşürcek gibi suratını bir görsen küçük canını yerim onun düşmemesi gerektiğini nasıl biliyor nasıl mücadele ediyor elinden tutunca başlıyor adımlamaya bahsettiğin ilk arabamdan bizde aldık ablam defalarca aldığı yere gitmek zorunda kaldı tutma yeri bir türlü monte olmuyormuş meğer vidası varmış kutudan çıkmamış çok gerizekalı bir zımbırtı ablamda pişman aldığına tasarım hatası
yaza melek geliyormuşadanın doğum gününe inşallah boş gelmez karnında bebişiyle gelir
cnm boşver yaa,ama borç işi gerçekdende zor,ALLAH yardımcınız olsun,nediyim.bu arada sınavamı girmiştin fac.degördüm.
:))maşşallah urazada ozamanya sormaaa,biz ayarladık ada sevdi gibi onu ama düşüp suratını vuruyo sürekli,çok güvenli bişey değil,işte almadanda olmuyo:)
evet melek gelebilir belki,adanın doğumgününne davet ettim,sende gelirsin doğumgünümüze cumartesiye geliyr,akşam falan d üşünüyorum,herkes gelebilsin diye.inşallah doğumgünümüzde bize süper bir hediye verirsiniz ikinizde,göbişleriniz dolu dolu olurr inşallahhh!!
cnm nezaman taşınıyorsun,yardıma ihtiyacın varmıııyakınolsam hemen gelirdim inan
![]()
bizimde işimiz daha hallolmadı olucak gibiymişde,beklettilerde beklettiler.zafer stresden ölcek,zor iş yaaa,hergeçekn gün zarar.
ada yatıyor kalkınca attaaalara götürcem kzıımı hava çok güzel,bu ay sonuda annemlere gidiyoruz,1 nisan atoşumun doğumgünü yaa:)
yan taraftaki komşum doğurdu sonunda,bende herakşam onları rahatsız edicem diyordum yaaa,yapamıyorum,yazık diyorum bebek rahatsız olmasın![]()
ahh ahh keşke öyle olsa :))))) yardıma ihtiyacım nasıl var bir bilsencnm boşver yaa,ama borç işi gerçekdende zor,ALLAH yardımcınız olsun,nediyim.bu arada sınavamı girmiştin fac.degördüm.
:))maşşallah urazada ozamanya sormaaa,biz ayarladık ada sevdi gibi onu ama düşüp suratını vuruyo sürekli,çok güvenli bişey değil,işte almadanda olmuyo:)
evet melek gelebilir belki,adanın doğumgününne davet ettim,sende gelirsin doğumgünümüze cumartesiye geliyr,akşam falan d üşünüyorum,herkes gelebilsin diye.inşallah doğumgünümüzde bize süper bir hediye verirsiniz ikinizde,göbişleriniz dolu dolu olurr inşallahhh!!
cnm nezaman taşınıyorsun,yardıma ihtiyacın varmıııyakınolsam hemen gelirdim inan
![]()
inşallah bir an önce hallolur işiniz canım ya zor beklemek gerçektenbizimde işimiz daha hallolmadı olucak gibiymişde,beklettilerde beklettiler.zafer stresden ölcek,zor iş yaaa,hergeçekn gün zarar.
ada yatıyor kalkınca attaaalara götürcem kzıımı hava çok güzel,bu ay sonuda annemlere gidiyoruz,1 nisan atoşumun doğumgünü yaa:)
yan taraftaki komşum doğurdu sonunda,bende herakşam onları rahatsız edicem diyordum yaaa,yapamıyorum,yazık diyorum bebek rahatsız olmasın![]()
inşallah canım inşallah...inşş cnm yeni evinizde sen siler süpürüsün
bebişinde kalkar döker dağıtır:))))inşşş
olsun daha iyi kimse diyemez biz yaptık diye en çok sizin emeğiniz olacak sonuçtadoğru söylüyorsun cnm aldık artık o evi
kendimiz ödüyoruz başından bellide böyle
olmasını istemiştim hep ama nasip bu zamanaymış
ayyyy özlem ağzıdan bal damlıyor cnm yaa inşş öyledir
gerçi biz amekli olunca anca gideriz oraya ama
malum tayın olmuyor nüfusunun olduğu yere ama
biz şekilde samsun havzayı yazıpta
amasyada otrumayı eşimde yakın olduğu için
geliş gidiş yapıcak bakalım hayırlısı artık
inşş evimizde büyütürüz senin gibi bebişimizi
geç oldu ama sağollllllllllllllll :)))iyipazarlar!!!!
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81: