Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmben geldiiiimmmm:)))))
ayy demek yaza buradasın ne güzelllllll keşke bende seni görebilsem yaallah nasib ederse adacigimin dogum gününü gelecegiz boncugumu tekrardan görecegim insallah:))
jujucigim ev icin hic üzülme zorluk olmadan kolaylik olmuyor canim malesf bebisinde insallah kendiliginden gelirde sizi coook mutlu eder
zasacigim sizin isler ne oldu düzeldimi?
brupcugum canim sen nasilsin?
özlem fistigi senin hamilelik nasil gidiyor tatlim? batucuk iyidir umarim. dogumun ne zaman canim?
valla özlemcim ben yapamıyorum,onlar acayip görgüsüzlerdi çokkapı baca çarpıyolardı ama ben yapamıyorum anacımmm,dediğin gibi yapmak gerek aslında.ahh ahh keşke öyle olsa :))))) yardıma ihtiyacım nasıl var bir bilsen
eve temizlikçi aldım sözde bütün herşey yarım kaldı
sinirlerim tepemde mıymıyın teki çıktı off anlatmayım deliriyorum yoksa
kendini fazla üzme cnm ya nasıl olsa hallolucak eve girincede halledersin yavaş yavaş,annende gelir,batuşda doğar rahatedersin hem okullarda kapanıcak annen yaz boyu s endeolur üzülme rahat ol cnm.
inşallah bir an önce hallolur işiniz canım ya zor beklemek gerçekten
oooo demek ata bey 1 yaş daha büyüyor maşallah ona
aman yok ya elalem yapar da nedense biz hep ince düşünürüz
aslında yapana yapacaksın kardeşim nasılmış görsün ...
ama bizdeki vicdan el vermiyor ha onlarda yok o ayrı
anladıkları dilde doğal olarak ayrı
inşallah canım inşallah...
olsun daha iyi kimse diyemez biz yaptık diye en çok sizin emeğiniz olacak sonuçta
inşallah canım seninde bebişin evinizde oynar ,dağıtır :)
havzada fena değil ama küçük yer siz bilirsiniz sonuçta yakın oraya
gerçi gidip geliriz demişsin kaç km arası ben çıkaramadım şimdi...
yazın geçiyoruz ikisindende ama bilemedim şimdi:26:
geç oldu ama sağollllllllllllllll :)))![]()
hoşgeldin canımın içççççççiiiiben geldiiiimmmm:)))))
bizi işler hala aynı bekliyoruz işte,hallolucak diyor zafer aa çokzarardayız cnm,üzülüyoruz ama bekliyoruz.allah nasib ederse adacigimin dogum gününü gelecegiz boncugumu tekrardan görecegim insallah:))
jujucigim ev icin hic üzülme zorluk olmadan kolaylik olmuyor canim malesf bebisinde insallah kendiliginden gelirde sizi coook mutlu eder
zasacigim sizin isler ne oldu düzeldimi?
brupcugum canim sen nasilsin?
özlem fistigi senin hamilelik nasil gidiyor tatlim? batucuk iyidir umarim. dogumun ne zaman canim?
hoşgeldin canımmmmmmmmmmm
ayy demek yaza buradasın ne güzelllllll keşke bende seni görebilsem ya
benim doğum rabbim nasip ederse nisan sonu mayıs başı gibi
4 mayıs diyorlar ama bu veletler erkende gelebiliyor :)
öyle canım dedim ya biz yapamayız ama bize yaparlarvalla özlemcim ben yapamıyorum,onlar acayip görgüsüzlerdi çokkapı baca çarpıyolardı ama ben yapamıyorum anacımmm,dediğin gibi yapmak gerek aslında.
hoşgeldin canımın içççççççiiii
bizi işler hala aynı bekliyoruz işte,hallolucak diyor zafer aa çokzarardayız cnm,üzülüyoruz ama bekliyoruz.
canım nasıl isterim gelmeni,inşalllah ayarlarsınızda yanımızda olursunuz o günde,çok seviniriz teyzesiiiiiiiii,hemde çoookkkkkk
keşkebizde seni görebilsek ama hissediyorum özlecim senine bu yaz tanışcazzz:)
ayyyy o da seni yer teyzoşuuuuuutabi batumladaaa,onu unuttum zannetme,yirimm ben onuuuuuuu..![]()
hosbulduk özlemcigim semracigim insallah bigün hepinizlede tanismak nasib olur canim ben
günaydınnnnnnnnnnnnnnngünaydinlaarrrr
valla eline yüreğine sağlık tembel çıktı bu kızlar :)))burasi cok sesiz kalmis ya birazcik senlendirelim hanimlarrrrr hem morelim yerine gelmisken:))))
inşallah canım ya benimde aklım hep onlarda ne yaptılar acaba diye...zasacigim insallah isleriniz biran önce düzelir tatlim sizin icin dua ediyorum talim aklim hep sizde vallaha
yok canım ya nerdeeeee taşınmanın derdine düştüközlemcigim batcugun bütün esyalarini aldinmi tatlim? eksikler tamlandimi?
brupa ve juju size az kaldi sopa geliyor haaa![]()
inşallah cnm bizlerin gönülleri bir,elbet o günler gelicek..hosbulduk özlemcigim semracigim insallah bigün hepinizlede tanismak nasib olur canim ben
aşkımmbenimmm ooo erkekiiiiiimmmmmmmmmmmmm:)öyle canım dedim ya biz yapamayız ama bize yaparlar
inşallah canımmmmm keşke tanışabilsek keşkeeeeeeeeeeee
ayyyy o da seni yer teyzoşuuuuuu
inşallah canım ne çok isterim bende:90:
:90:
tünaydıncnm.günaydinlaarrrr
morelin tabiyerinde olucak sen çok güçlü birisin,ve inanıyorumki yüzün gülücek cnm.burasi cok sesiz kalmis ya birazcik senlendirelim hanimlarrrrr hem morelim yerine gelmisken:))))
zasacigim insallah isleriniz biran önce düzelir tatlim sizin icin dua ediyorum talim aklim hep sizde vallaha
iviiiitt cnm zor oluyor üst kat,o zaman ben geldikden sonra görşürüz,zaten adanın doğumgünü zamanlarına falan geliyo,ozaman zaten sizleri göremek isteriz şekerim aramızda.demmmmeee,demek loğusalrdan feryatfiganlar başlamışşşş,zordur ALLAH yardımcıları olsun:)anaaa zasacım taşınma yolları görünmüş üstkatlar çok zordur bilirim kocişimle sevgiliyken bakırköyde 5. katta oturuyorlardı üstelik asansörde yoktu bende 170 cm e 44 kilo ne nefesim yeterdi ne takatim kalırdı 3. kata beni bırak sen canını kurtar derdim nefesim takatim kalmazdı senin çocukla bir katta olsa zor olur bende bu kış zor ısıttım evimi mütahit mantolamaya gerek yok ytong demişti ama gayette varmış bu sene yaptıracağız bakalım seneye farkedecekmi
ammaaaan tatil sepet dönemi geliyor doğru sen annenlerin yanına gideceksin nezaman gideceksin söylede mutlaka buluşalım cüneyt bu aralar çok yoğun geç geliyor ayrıca dışarıdan iş yapıyor evdede ayrı çalışıyor bir iki hafta aynı tempo baktık olmuyor arada kızlar toplanırız kaçamak :))) sonra maaa aile yine buluşuruz bizim lohusalarada gideriz ama biraz toparlansınlar şu aralar çok sıkıntılılar herşey çok yeni bebişlerin sarılığı bitsin yeme düzenleri otursun lohusalar bir feryat figan ki sorma
bende özlemimle tanışacağımızı hissediyorum hatta sanki tanışmışızda uzun zamandır görmüyorda özlemiş gibi hissediyorum
melekcim seni pembesahalarda görmek inanki çok güzel allah biran önce senibuhale getirir inşallah allahım nede yakışır meleğime
hamileliiik
heheh sonradan farkettim kocişimle sevgiliykenki evimiz gibi olmuş ama kayınvalidemlerin evini kastettimbiz okul dışında hep onlarda takılırdık kayınvalidem bize sabah ve öğlen yemekler hazırlardı biz kocişin odasında habire bilgisayardan oyun oynar film izlerdik :)))) arkadaşlarımızla takılırdık
senin erkekin çok fena çoooooook...inşallah cnm bizlerin gönülleri bir,elbet o günler gelicek..
aşkımmbenimmm ooo erkekiiiiiimmmmmmmmmmmmm:)
tünaydıncnm.
morelin tabiyerinde olucak sen çok güçlü birisin,ve inanıyorumki yüzün gülücek cnm.
canım inşallah duaların için çok sağol.nezaman geliyonuzz bakalımmmm.4 hazirana burda olunnnnnnn,tamamıııı??çok umutlandım valliii:)
özlemmmmmm 33 olmuşunuzz kuzum yaaa,çok az kalmışş,göbiş ne alemde biara fot.koy cnm batum teyzesine gülsün amaev işi hallolsun,hemnececik bititrisiniz alış-veririşitakma sen kafana 2günlük iş.ilker eniştede yardım eder hemencecikdüzenlersiniz kuzunun eşyalarını.oda falan yapıcakmısın?
juuju nerdesin kuzum??gelmiosun bu aralar.
burpumda yoğundurr,hadiayarlada görüşelim yaahu özledimm diyorumm:18:
canım biara müsait olduğunda mercanıda görmeye gidelim,merak ediyorum,tamamı?
tavuklu bakliyat çorbası gibi olmuş inşalah beğenir kuzucumbugünkü menüyü sayiyim o zaman
adaiçin:
tavuk,kırmızı mercimek-yeşil mercimek-pirinç-bulgur sarımsak çorbası
bunuben kafamdan uydurdum hergün aynı şeyleri yerken sıkılıyo cadı
bizim içinde:
mercimek çorbası
tavuk-pilav
booollsalata
afiyet olsun..sizlerde neler varbakalım?![]()
anaaaa sizde mi taşınacaksınız yani :) hadi şimdiden kolay gelsinmelekkk bitanemmseni görüyorum kuşumm,nasılsın??ercan eniştemnapıo?hava sıcakmı orda,burası çok sıcak ama az önce arkadaşım aradı,soğucakmışdedi,morelimi bozdu.bizde hergün çıkıyoruz ada'yla.zor oluyo birazcık ama biliyosun bizimasansör bikat aşağıda başlıyo,değişik bişey yapmışlar,oraya inen kadar zor oluyor.
yaza doğru burdan taşınmayıdüşünüyoruz,ısınmıyo bu ev,500lira doğalgaz geldi bu kış heray.yazında fecii sıcak oluyoo.bakalım,kayınpederin evi var ordan kirayı alıyoruz 750lira heray.onun üstüne 250daha koyar biraz daha iyi birevde otururuz diyoruz.
bu aysonu annemlere geçicem,1 nisan ata'nın yaşgünü,nisanın ortalarına doğru geliriz eve,nisanın sonuna kadar ben yavaş yavaş topalrarım evi,nisan sonundada kayınvalidmlerin akrabalarının düğünü var gelicekler,onlar burdayken bi ev bulup iyi biyere geçeriz.annemlerden geldikden sonra halılarımı yıkıcam,belkigittiğim evde yıkanıcak yer olmaz,halı yıkamalrda temiz yıkamıyo,halılarımı yıkayıp kaldıriyim bari,zaten nakliye taşıyı,zor olmuyo ama yinede çocukla zor olur.napalıpartık atlatıcaz inşalla.![]()
canım sne çıtırsın nasıl nefes nefese kalırsın ahhh ben ne yapayım yaanaaa zasacım taşınma yolları görünmüş üstkatlar çok zordur bilirim kocişimle sevgiliyken bakırköyde 5. katta oturuyorlardı üstelik asansörde yoktu bende 170 cm e 44 kilo ne nefesim yeterdi ne takatim kalırdı 3. kata beni bırak sen canını kurtar derdim nefesim takatim kalmazdı senin çocukla bir katta olsa zor olur bende bu kış zor ısıttım evimi mütahit mantolamaya gerek yok ytong demişti ama gayette varmış bu sene yaptıracağız bakalım seneye farkedecekmi
ammaaaan tatil sepet dönemi geliyor doğru sen annenlerin yanına gideceksin nezaman gideceksin söylede mutlaka buluşalım cüneyt bu aralar çok yoğun geç geliyor ayrıca dışarıdan iş yapıyor evdede ayrı çalışıyor bir iki hafta aynı tempo baktık olmuyor arada kızlar toplanırız kaçamak :))) sonra maaa aile yine buluşuruz bizim lohusalarada gideriz ama biraz toparlansınlar şu aralar çok sıkıntılılar herşey çok yeni bebişlerin sarılığı bitsin yeme düzenleri otursun lohusalar bir feryat figan ki sorma
bende özlemimle tanışacağımızı hissediyorum hatta sanki tanışmışızda uzun zamandır görmüyorda özlemiş gibi hissediyorum
melekcim seni pembesahalarda görmek inanki çok güzel allah biran önce senibuhale getirir inşallah allahım nede yakışır meleğime
hamileliiik
bende önce öyle anladım herhalde enişte tek yaşamış dedim bak açıklaman iyi oldu :)heheh sonradan farkettim kocişimle sevgiliykenki evimiz gibi olmuş ama kayınvalidemlerin evini kastettimbiz okul dışında hep onlarda takılırdık kayınvalidem bize sabah ve öğlen yemekler hazırlardı biz kocişin odasında habire bilgisayardan oyun oynar film izlerdik :)))) arkadaşlarımızla takılırdık
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........günaydınnnnnnnnnnn....
iviiiitt cnm zor oluyor üst kat,o zaman ben geldikden sonra görşürüz,zaten adanın doğumgünü zamanlarına falan geliyo,ozaman zaten sizleri göremek isteriz şekerim aramızda.demmmmeee,demek loğusalrdan feryatfiganlar başlamışşşş,zordur ALLAH yardımcıları olsun:)
ivittt bende öslemii tanıyorum gibi hissediyorum.
:))hahahah ne farkederkii,sonunda buluşmuş yollarınızzz:)