- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
seçme hakkına sahip insanlarız ve apolitik olmak bana biraz saçma geliyor açıkçası
ülkeyi yönetenlerin aldığı kararlar hayatımızın en önemli noktalarını etkiliyor
e bu bağlamda apolitik olmak demek yöneticiler hayatıma karışsa da karışmasa da umurumda değil
ekonomi berbat olsa aç da kalsam umurumda değil
savaş da çıksa umurumda değil gibi bi anlama dayanıyor
ha refah seviyesi yüksek, belli standartları olan, bazı değerlere kimsenin dokunmayacağı garanti, iyi seviyede gelişmiş bi ülke olsak
apolitik olmayı anlarım ama türkiye gibi bi ülkede apolitik olmak biraz ilginç
siyasete çok takık bi insan değilimdir oy verirken gayet de isteksizdim umutsuzdum çünkü
oy verdiğim partiye de adaylara da gönülden bağlı falan değilim
ama bana verilen seçme hakkımı kullandım , vatandaşlık görevimi yaptım , bişeylerin daha kötü olmaması için verdim o oyu açıkçası
apolitik olmak halkın seçme hakkını da hafife almak aslında çünkü seçim sonucuna göre cumhurbaşkanının balkon konuşması içeriği değişiyor . öyle bi ülkedeyiz
arkadaşının seninle kavga etmesi yersiz olmuş birbirinize saydırmanız falan saçma olmuş ama
afedersin ama ülkede her şey b.k gibiyken apolitik insana ben de sinir olurdum muhtemelen
çünkü ülkenin durumu hakikaten sinir ediyor insanı
herhangi bi partiyi güçlü bağlarla yürekten isteyerek desteklemek istememeni anlayabiliyorum
kendine yakın görmüyorsundur hepsinin koltuk sevdasında olması canını sıkıyordur, samimi bulmuyorsundur anlarım
ama oy verenler olarak kaç tanemiz gerçekten oy verdiğimiz partiye aşığız ki ?
ülkeyi yönetenlerin aldığı kararlar hayatımızın en önemli noktalarını etkiliyor
e bu bağlamda apolitik olmak demek yöneticiler hayatıma karışsa da karışmasa da umurumda değil
ekonomi berbat olsa aç da kalsam umurumda değil
savaş da çıksa umurumda değil gibi bi anlama dayanıyor
ha refah seviyesi yüksek, belli standartları olan, bazı değerlere kimsenin dokunmayacağı garanti, iyi seviyede gelişmiş bi ülke olsak
apolitik olmayı anlarım ama türkiye gibi bi ülkede apolitik olmak biraz ilginç
siyasete çok takık bi insan değilimdir oy verirken gayet de isteksizdim umutsuzdum çünkü
oy verdiğim partiye de adaylara da gönülden bağlı falan değilim
ama bana verilen seçme hakkımı kullandım , vatandaşlık görevimi yaptım , bişeylerin daha kötü olmaması için verdim o oyu açıkçası
apolitik olmak halkın seçme hakkını da hafife almak aslında çünkü seçim sonucuna göre cumhurbaşkanının balkon konuşması içeriği değişiyor . öyle bi ülkedeyiz
arkadaşının seninle kavga etmesi yersiz olmuş birbirinize saydırmanız falan saçma olmuş ama
afedersin ama ülkede her şey b.k gibiyken apolitik insana ben de sinir olurdum muhtemelen

çünkü ülkenin durumu hakikaten sinir ediyor insanı
herhangi bi partiyi güçlü bağlarla yürekten isteyerek desteklemek istememeni anlayabiliyorum
kendine yakın görmüyorsundur hepsinin koltuk sevdasında olması canını sıkıyordur, samimi bulmuyorsundur anlarım
ama oy verenler olarak kaç tanemiz gerçekten oy verdiğimiz partiye aşığız ki ?