günaydın hoşgeldiniz mutlu,derya
mutlucum misafirlerinle nasıl geçti haftasonun
testereyi izleyemeyeceğim die biraz üzülmüştüm amaaa gösterim tarihi ertelenmiş ve sanırım doğumdan sonra gelcekmiiş türkiyeye inşşş
destereyide eşim beğenmemiş ya izleyelim dedim güzel değil dio
günaydın herkese
hayırlı haftalar diliyorum :)
günaydın canlarım ben geldim nasılsınız hepimize hayırlı ve güzel haftalar diliyorum
hoşbulduk cssa nasılsınız canım hafta sonum berbat geçti eltim olcak aptal beni sinirlendirdi benim evime gelirken misafir çağırmış
şimdi bize kayınvalidemin akrabaları ve arkadaşları gelin görmeye geldiler eltimde bana gelirken komşusuna sende gel otururuz beraber demiş kadın çıktı geldi çocuğuyla ben şok oldum birde demezmi ben çağırdım ben diye zaten ev kalabalık 17 kişi geleceklerdi 22 kişi ve 5 çocuk vardı birde o kadın geldi ben çok sinirlendim çünkü komşularımızı başka birgün alacaktım oturmaya
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar,huzurlu vede mutlu bir hafta geçirmemiz dileğiyle.
Oyyy mutlucum kıyamam sana ,çok kalabalık olmuşlar o kadınıda kaale alma,yüzsüz ve görgüsüz biri
İyiyim fena değilim kızlar teşekkürler.
Sabah 07:30 da pamuk msj çekmiş,birazdan doğuma gireceğim hakkını helal et diye,hemen aradım çok tedirgin vede heyecanlıydı.Şu dakikalarda bebiş doğmuş olmalı.Pamuğumuz iyi değildir diye aramıyorum
ben bişey yapmadımki kayınvalidem dolma sardı görümcem yalancı su böreği yapmış birde yufkayla mercimekli bükme yapmış kara kek yapmış eltimde hindistan cevizli kurabiye yapmış aslında misafirler kayınvalideme gelecekti ama kayınvalidem bana gelmelerini uygun gördü sen çalışıyorsun biz hallederiz sen kafana takma dedi bende onayladım abla
günaydın kızlar nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?