Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet Ikea'dan hazır alıyorum. Sosu da satılıyor zaten.zemuszemus

aa jasmin nefesi bende çok izlemek istiyorum.. tavsiye edermisin şekerim.

Canım benim tarzım değil aslında böyle filmlere gitmek; ama ülkemizin içinde bulunduğu duruma istinaden ben gittim...

Bu sınırda olan karakol baskını vardı ya. Onu anlatıyor... Çok etkilendim. Tüylerim diken diken oldu ya... O an yaşadım olayları...

anladım jasminim. ben de bu tarz filmlere pek gitmemde ondan sordum..
ben izliyim kocişle bari.

pokacım bende yasmine aynı soruyu sorcaktım nefesi tavsiye edermisin diecektim:)
benimde haftasonum ii geçti bişi yapmadık evdeydik haa pardon c.tesi pikniğe gittik gayet güzeldi canlar

ben izlemiyeyim zaten duygu patlaması var bu aralar bide duygulu film izlersem mazallah sinemayı yıkarım ağlayarak en iisi rezil olmamak yani izlememk kaydirigubbakcemile3

ben izlemiyeyim zaten duygu patlaması var bu aralar bide duygulu film izlersem mazallah sinemayı yıkarım ağlayarak en iisi rezil olmamak yani izlememk kaydirigubbakcemile3

a.s a.s

anladım jasminim. ben de bu tarz filmlere pek gitmemde ondan sordum..
ben izliyim kocişle bari.

Canım gidin bence... Bu yapılanlara en iyi cevapyerimseniben

pokacım bende yasmine aynı soruyu sorcaktım nefesi tavsiye edermisin diecektim:)
benimde haftasonum ii geçti bişi yapmadık evdeydik haa pardon c.tesi pikniğe gittik gayet güzeldi canlar

Ohhh... Piknikte götürdünüz etlerikaydirigubbakcemile3 Canım çekti bak:sinifsinif:

Canım sen gitme bence de ... Çok kanlı patlamalı sahneler var:gitme:

eet nerdeler yaa gelirler birazdan inş
testereyide izleyemeyeceğim

testereyi izleyemeyeceğim die biraz üzülmüştüm amaaa gösterim tarihi ertelenmiş ve sanırım doğumdan sonra gelcekmiiş türkiyeye inşşş
destereyide eşim beğenmemiş ya izleyelim dedim güzel değil dio

günaydın herkese
hayırlı haftalar diliyorum :)

günaydın canlarım ben geldim nasılsınız hepimize hayırlı ve güzel haftalar diliyorum

kardeş başkaaa tarifi yok çook haklı ne güzel konuşmuş adam yaa

günaydın hoşgeldiniz mutlu,derya
mutlucum misafirlerinle nasıl geçti haftasonun

hoşbulduk cssa nasılsınız canım hafta sonum berbat geçti eltim olcak aptal beni sinirlendirdi benim evime gelirken misafir çağırmış

nee misafirmi çağırmış nasıl yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…