E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Aldın mı cicini?:hulya:
Ben de bugün hiçbir şey yapmayacağım. Zaten annemler de yabancı değilkaydirigubbakcemile3 Pis olsada mahsuru yok dermişimkaydirigubbakcemile3
Haftaya kadın gelecek. Perşembe de tatil zaten. Bu h.sonu tatil verdim kendimezemuszemus Ne ütü ne de temizlik yapmayacağımkaydirigubbakcemile2
Sadece beyazlarım var. Onları da bugün yıkayayım diyorum:sinifsinif:
alıcam da
o bana bakıyor ben ona:))
acaba burdan versemmi
gidip mağazadan mı baksam kararsız kaldım:))
ohh ne güzel
ben perş çalışcam ya
ben ağlamayımda kimler ağlasın:gitme:
Ya bende sırf bu yüzden netten kıyafet alışverişi yapmak istemiyorum. Çünkü gözüktüğü gibi olmayabiliyor. Hep elim gider; ama alamam. Eğer mağazaya gidip almaya imkanın varsa öyle yap derim.yerimseniben
Canım merak etme tek değilsin. Eşim de çalışıyor maalesefmafoldumben Ben evde tek başımayım anlayacağınmafoldumben
bakim mağazada bulabilirsem olur
pzt kızılaya gidicem annişle ordan bakayım
bulamazsam isteyimm:))
off ya bari milli bayramda çalışmasam bıktım yaa(
Bence de şekercim öyle yapopuyorumnanaktan Ben riskli buluyorum netten alışverişi.:umursamaz: Kardeşim sürekli yapar mesela;ama ben güvenipte yapamam yani.:kedi:
Canım valla benim eşim de bayram, seyran demez çalışır:gitme: Ben ise evde tek ve yekmafoldumben
Canımcım ben çıkıyorum.opuyorumnanaktan
Sana aşk dolu, mutlu ve huzurlu bir haftasonu diliyorum. Pazartesi görüşürüz hayatım. Aman topiğimizden ayrılmayalım.Şeniz
iyi akşamlar canlarımmmm
sizleri çok seviyorumm
Dur çıkmadan yazayım.
Ben de hepinizi çok seviyorum canlarım. Akşamları, haftasonları yazın buraya. Ben misafir olarak bakıyorum çünkü :kedi: İyi olduğunuzu bileyim..:hulya:
Hoşcakalınnnopuyorumnanaktan
ne oldu kkuşlar uçmuşsunuz yine
tabi ev derdi yemek derdi şimdi kocalarda gelecek kaydirigubbakcemile3
ben de geldiiim.....evliyim 2 oğlum var....topiğin sahibesine sevgilerimi gönderiyorum.....:))
Angel ım nasılsın cnm?
Tatlırüyacım hafta sonu bu tarafa mı geliyorsun yoksa,neden giremeyeceksin?
Topiktede epeyce sohbet edilmiş,baştan okuyayım dedim ama....
malesef canım ya hemde akşam 6 ya kadar
nasılsın bakim neler yapıyosun
oğlumuz nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?