Dostlarımla Sohbet Topiği

Umarım çabuk gelir.
neenone inceledin mi canım renkleri,hangisini daha çok beğendin?

Son düzenleme:
İnceledim canım, biraz önce eski fotolara baktım da kızıl da güzel olmuş aslında ama kaşlarımın rengini biraz açtırmam gerekir. 5.55 i beğendim ben diğerleri de çok güzel ama hafif kızıllık olsun istiyorum. Çok anlamam ama 5.55 te biraz var sanki

Marka olarak paletteyi öneririm çok güzel.
Malesef ekstrem renkleri olmadığı için bu sefer başka marka kullanıcam
Dilek kutusu falan yok mu bu palettenin yahu,yazayım da mavi yeşil falan üretsinler

Çok oynamayın saçınızla ya valla bi daha eski haline dönmüyo. Bu arada bişey sorucam lady, amonyaksız saç boyası var mı bildiğin

Silky coloration organik olarak geçio onda olmayabilir,bide l'oreal casting color'da olmadığını biliorum,araştırmak lazım başka hangileri öyle

Son düzenleme:
Tamam canımcım. Lady im ben çıkıyorum şimdilik. Sen de bi an önce bilgisayarına kavuşursun umarım.

Tamam canım,gelmicek galiba bu nerde kaldı :44:
Belki de yarın almaya gelir,giremezsem anlarsınız :)
İyi geceler

ben feys takılmıyorum ya sıkılıyorum msnde de kimse yok sadece mail gelmiş ona bakacaktım bende bir tek burada takılıyorum ama kardeşim sınava hazırlanıyordu şimdi çalışmayı bıraktı sürekli internet deyip yakama yapışıyor

Abla olmak zor :)
Ben de kendimden biliorum ablam tel.den girio benim yüzümden

Burda misin kiz sen hala..
Aciciya buladim saclarimi, poset gecirdim kafaya, bol bol sardim sarmaladim tülbent mülbent, Hint fakirine döndüm anam.. Yarim saatim var bekliyorum umarim iyi olur sonuc...

Amanın!
Burdayım hem test çözüorum hem bakınıorum
Aaa bak heyecan yaptım şimdi sabredemedin sınavdan sonra dedin ama

Öyle oldu ya, sabirsizim ben en nefret ettigim huyum..
Sen cöz testini, ben de bakim kremi hazirlicam banyoya girmeden. Kutudan cikan kreme ayrica bir kac damla badem yagi katicam yapicam biseyler.. 15 dakkam var..
Onlineim firsat buldikca yazarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…