İnceledim canım, biraz önce eski fotolara baktım da kızıl da güzel olmuş aslında ama kaşlarımın rengini biraz açtırmam gerekir. 5.55 i beğendim ben diğerleri de çok güzel ama hafif kızıllık olsun istiyorum. Çok anlamam ama 5.55 te biraz var sanki
Marka olarak paletteyi öneririm çok güzel.
Malesef ekstrem renkleri olmadığı için bu sefer başka marka kullanıcam
Dilek kutusu falan yok mu bu palettenin yahu,yazayım da mavi yeşil falan üretsinler
ben feys takılmıyorum ya sıkılıyorum msnde de kimse yok sadece mail gelmiş ona bakacaktım bende bir tek burada takılıyorum ama kardeşim sınava hazırlanıyordu şimdi çalışmayı bıraktı sürekli internet deyip yakama yapışıyor
ben feys takılmıyorum ya sıkılıyorum msnde de kimse yok sadece mail gelmiş ona bakacaktım bende bir tek burada takılıyorum ama kardeşim sınava hazırlanıyordu şimdi çalışmayı bıraktı sürekli internet deyip yakama yapışıyor
Burda misin kiz sen hala..
Aciciya buladim saclarimi, poset gecirdim kafaya, bol bol sardim sarmaladim tülbent mülbent, Hint fakirine döndüm anam.. Yarim saatim var bekliyorum umarim iyi olur sonuc...
Öyle oldu ya, sabirsizim ben en nefret ettigim huyum..
Sen cöz testini, ben de bakim kremi hazirlicam banyoya girmeden. Kutudan cikan kreme ayrica bir kac damla badem yagi katicam yapicam biseyler.. 15 dakkam var..
Onlineim firsat buldikca yazarim..