- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 36
Ben de mi açıp boyasam acaba ya kesin sonuç almak adına :44:
Ben sana sevdiririm sevmiyosan da
Bölümün çok güzel ben de dil seçecektim ama benim okulumda sınıf açılmamıştı okulumdan ayrılmam diye tutturunca seçemedim,içimde kaldı nasıl pişmanım
Ben psikolojiden mezun oldum çok fazla ders aldım sosyoloji ve felsefeden, felsefe inanılmaz zordu çünkü hiç de düşündüğün gibi "felsefe yapmak" dedikleri şeyi yapmana izin vermiyo hocalar sürekli filozofların fikirlerine bi başka filozofunkiyle karşı çıkmanı istiyorlar falan. Sosyolojiden çok çok farklı gitmeden önce kesin kararını ver derim ben çünkü her ne kadar yakın gibi dursa da çok çok uzaklar birbirlerine.Sosyoloji okumak insanı daha bir kültürlü yapıyo çünkü sürekli takip etmen gerekiyo.
bir de şu kpss olmasa çok daha güzel olacak. evet canm biz de 17 kişiydik tek dil sınıfıydık lisede..
inşallah istediğin şekilde olur herşey.. hoş bu ülkede en güzel üniversitelerden en güzel bölümlerden mezun olsak da boş kalma ihtimalimiz yüksek..( biraz dertliyim de bu konuda, şevkiniz kırılmasın yani :) )Bu sene de tm'den kazanamazsam seneye sırf dil çalışıp dilden gircem ben de
Felsefe ya da sosyoloji okuyup felsefe grubu öğretmeni olmak hedefim,zaten sosyoloji bile okusam felsefe dersi alacağım yani.
Bakalım hangi bölüm olursa artık...
inşallah istediğin şekilde olur herşey.. hoş bu ülkede en güzel üniversitelerden en güzel bölümlerden mezun olsak da boş kalma ihtimalimiz yüksek..( biraz dertliyim de bu konuda, şevkiniz kırılmasın yani :) )
Sen istemesen de zorla aldırıyorlar zaten :) Psikolojiden de çok ders oluyo ama aynı anda pedagojik formasyonu almak çok zor ve her üniversite de vermiyo.Ben Ankara Üni. mezunuyum bizim okulda bile bu sene başladı formasyon.
Saol canım umarım 1 seneyi daha evde geçirmem.
Haklısın gerçekten benim işim daha da zor,boşta kalan bir sürü felsefeci,sosyolog var...
Tamam çok iyi olur :)sonuçlar açıklansın yardıma ihtiyacın olursa ulaşabilirsin bana:)
evet canım..bu bölümlerin işi daha zor ama artık zaten herkesin önüne bi engel çıkartmak tek uğraşları oldu, bundan bir 5 sene öncesine kadar ortada hiç atanamamış ingilizce öğretmeni yokken, şimdi binlerce var malesef
çok haklısın canım bnm kardeşim de sayısaldan giriyo şimdi edebiyat sınavına da girecek sayısal olmazsa yazarım tm den diyo çok sinir oluyorum o kadar sene tm okumuş adamın günahı ne yani...
Ben de mi açıp boyasam acaba ya kesin sonuç almak adına :44:
Ben sana sevdiririm sevmiyosan da
3 senelik iliskim bitti.
Tamamen.
Bu kadarmıs.
kısçem nedion sen ??
Bitti abla bitti.
Çok kötüyüm.
Öyle sözler söyledi ki..
2 haftada baska birini bulursun sen yok öylesin böylesin felan..
Baskasını seviyomus.
Ağlıyorum ama hiç acı hissetmiyorum..
Uyuştum.