Dostlarımla Sohbet Topiği

bir de şu kpss olmasa çok daha güzel olacak. evet canm biz de 17 kişiydik tek dil sınıfıydık lisede..

Felsefe ya da sosyoloji okuyup felsefe grubu öğretmeni olmak hedefim,zaten sosyoloji bile okusam felsefe dersi alacağım yani.
Bakalım hangi bölüm olursa artık...

Bu sene de tm'den kazanamazsam seneye sırf dil çalışıp dilden gircem ben de
inşallah istediğin şekilde olur herşey.. hoş bu ülkede en güzel üniversitelerden en güzel bölümlerden mezun olsak da boş kalma ihtimalimiz yüksek..( biraz dertliyim de bu konuda, şevkiniz kırılmasın yani :) )

Son düzenleme:
Sen istemesen de zorla aldırıyorlar zaten :) Psikolojiden de çok ders oluyo ama aynı anda pedagojik formasyonu almak çok zor ve her üniversite de vermiyo.Ben Ankara Üni. mezunuyum bizim okulda bile bu sene başladı formasyon.

Felsefe ya da sosyoloji okuyup felsefe grubu öğretmeni olmak hedefim,zaten sosyoloji bile okusam felsefe dersi alacağım yani.
Bakalım hangi bölüm olursa artık...

Saol canım umarım 1 seneyi daha evde geçirmem.
Haklısın gerçekten benim işim daha da zor,boşta kalan bir sürü felsefeci,sosyolog var...

Ankara yazacağım ben de psikoloji konusunda iddalı değilim ama puanıma göre artık,iyi bişeyler yaparsam ilk tercihim psikoloji olacak

Saol canım umarım 1 seneyi daha evde geçirmem.
Haklısın gerçekten benim işim daha da zor,boşta kalan bir sürü felsefeci,sosyolog var...

evet canım..bu bölümlerin işi daha zor ama artık zaten herkesin önüne bi engel çıkartmak tek uğraşları oldu, bundan bir 5 sene öncesine kadar ortada hiç atanamamış ingilizce öğretmeni yokken, şimdi binlerce var malesef

sonuçlar açıklansın yardıma ihtiyacın olursa ulaşabilirsin bana:)
Tamam çok iyi olur :)
7 gün kaldı ilk sınava nasıl geçtiğini falan anlatırım

Artık katsayı falan da çok aza indirildi,sayısallar kazanamazsam tm bölümlerine yerleşirim diyo,tm'ciler sözele yerleşme düşüncesinde..
En kötü durumda sözeller

çok haklısın canım bnm kardeşim de sayısaldan giriyo şimdi edebiyat sınavına da girecek sayısal olmazsa yazarım tm den diyo çok sinir oluyorum o kadar sene tm okumuş adamın günahı ne yani...

çok haklısın canım bnm kardeşim de sayısaldan giriyo şimdi edebiyat sınavına da girecek sayısal olmazsa yazarım tm den diyo çok sinir oluyorum o kadar sene tm okumuş adamın günahı ne yani...

Aynen biz tm'ciler açıkta kalıoruz,sayısal bölümler boş kalıo,bi garip oldu düzen.

Yikadim. Sonuc tahmin ettigim gibi koyu kizil, siyah ve turuncu alacali bulacali bir sey. Uclari biliyorsun acip kirmizi yapmistim, ikinci acisim oldugu icin baya acildi oralar. Demek ki ikinci kez acmak gerekiyor. Su siyahtan kurtulabilirsem ne mutlu bana..

Ben de mi açıp boyasam acaba ya kesin sonuç almak adına :44:
Ben sana sevdiririm sevmiyosan da

Canim acma sakin. Senin saclarin baya koyu ve yeni boyanmis, zor acilir hatta acilmaz. Acilirsa da zaten kizillik fazla olur ve mavi boyayi sürdügünde mavi kizilla karisarak bordo-kahverengi gibi bir renk alir saclarin. Sen maviye boyadikca mavi renk oturur diye tahmin ediyorum.
Arada koyarsin video, degisik müzik türlerine ihtiyacim var bu aralar...
Iyi geceler... :82:

Asigim bu parcaya... Gitmeden bi paylasayim dedim. Tatli rüyalar...

[video=youtube;f8KNMU18M40]http://www.youtube.com/watch?v=f8KNMU18M40[/video]

Bitti abla bitti.
Çok kötüyüm.
Öyle sözler söyledi ki..
2 haftada baska birini bulursun sen yok öylesin böylesin felan..
Baskasını seviyomus.
Ağlıyorum ama hiç acı hissetmiyorum..
Uyuştum.

gülüm benimmm hiç üzülme
degmez bikere...
baksana o rengini belli etmiş,
daha öyle güzellikler yaşıcaksnki..üzülme sakın valla kızarım bak..

Bugün üzülücem, ağlıcam.
Ama yarın dimdik ayakta kalıcam.
Acıtamıcak canımı.
Ona bi söz vermistim ve sözümüfe tutucam.
Utanıcak kendinden..
O dönücek ama ben kabul etmicem.
Bu kadarmıs.
Bittiyse bitti.
Ben güçlü bi kızım.
Yeri gelicek onu özlicem, bi an gelicek ağlıcam..
Ama dayanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…